המלצה לטלויזיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הדגמים האלה כבר נידונו מאות פעמים בפורום, אין הרבה מה לחדש מעבר להמון תוצאות החיפוש שאפשר לקבל.
הבעיה שאין תשובה חותכת איזה מהדגמים עדיף.
הנה כמה הבדלים :
*הממשק של ה LG טוב יותר (כולל שלט air mouse )
*מבחינת זווית צפייה - ה LG טובה יותר
*מבחינת התמונה עצמה - על כל המשתמע מכך ה - Samsung קצת טובה יותר לפי הסקירות (rtings) לדוגמה - ציון אובראול של 7.3 לעומת 7.1
*חלק מאנשי המכירות יגידו לך שהתמונה של ה LG טובה יותר. וכנראה שאתה ספק אם תבדיל ביניהן, תגיע למסקנה שההבדל זניח
*בסמסונג יש פאנל VA שנחשב לכזה שיכול לייצר ניגודיות גבוהה יותר ולכל שחורים טובים יותר לעומת פאנל ips של ה LG שמשום מה מתרעמים עליו מאוד כאן בפורום. הטרייד אוף הוא זווית הצפייה המוגבלת בסמסונג. גם כאן אני אישית ראיתי את שני המסכים בחנויות ולא שמתי לב להבדל.
***כתבתי כאן את ההבדלים בין ה uj670 - וכנראה שגם כאן אין הבדלים מהותיים בינו לבין ה uj630
הנה כמה הבדלים :
*הממשק של ה LG טוב יותר (כולל שלט air mouse )
*מבחינת זווית צפייה - ה LG טובה יותר
*מבחינת התמונה עצמה - על כל המשתמע מכך ה - Samsung קצת טובה יותר לפי הסקירות (rtings) לדוגמה - ציון אובראול של 7.3 לעומת 7.1
*חלק מאנשי המכירות יגידו לך שהתמונה של ה LG טובה יותר. וכנראה שאתה ספק אם תבדיל ביניהן, תגיע למסקנה שההבדל זניח
*בסמסונג יש פאנל VA שנחשב לכזה שיכול לייצר ניגודיות גבוהה יותר ולכל שחורים טובים יותר לעומת פאנל ips של ה LG שמשום מה מתרעמים עליו מאוד כאן בפורום. הטרייד אוף הוא זווית הצפייה המוגבלת בסמסונג. גם כאן אני אישית ראיתי את שני המסכים בחנויות ולא שמתי לב להבדל.
***כתבתי כאן את ההבדלים בין ה uj670 - וכנראה שגם כאן אין הבדלים מהותיים בינו לבין ה uj630
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נכון שאין תשובה חותכת, זה תלוי בדרישות שלך מהמסך ובתנאי הצפייה בו.
בנוסף, ה-LG הוא לא 4K אמיתי, יותר לכיוון ה-2.8K.
בנוסף, ה-LG הוא לא 4K אמיתי, יותר לכיוון ה-2.8K.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הנה מתוך סקירה של uj7700 - בקטע של ה 4k לא שונה ממה שהעלית כאן. לא נאמר כאן בשום מקום שהרזולוציה היא לא 4k. בסך הכל קלוז אפים על טקסט בשידור 4k יכול להיות קצת לא חד.
Unlike the UH7700 from 2016, the UJ7700 has a less accurate sub-pixel structure (RGBW). This results in slightly less clear text when viewed from up-close. It is not an issue from farther away, but can be seen in the close up pixel photo here
Unlike the UH7700 from 2016, the UJ7700 has a less accurate sub-pixel structure (RGBW). This results in slightly less clear text when viewed from up-close. It is not an issue from farther away, but can be seen in the close up pixel photo here
לי יש את ה LG uj752 ואני מאוכזב מאיכות תמונה
ממשק מעולה סאונד מעולה איכות תמונה גרועה.
מה שהכי חשוב בטלוויזיה זה איכות תמונה ואין את זה ב LG
לא שווה לי לא ממשק ולא סאונד
לא שווה לי לא ממשק ולא סאונד
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
·yoramile1 כתב:לי יש את ה LG uj752 ואני מאוכזב מאיכות תמונה
לא שווה לי לא ממשק ולא סאונד...
תגיד, אם לרגע לשכוח את האתר RTINGS, לבטל את ה Local Dimming ולא להיתיחס לעננות שנראת בדרך כלל בעיקר בחושך מוחלט בסצנות חשוכות למדי ואתה עוצר את הסרט ומחפש את זה - האם באמת התמונה תיהיה כל כך גרועה?
תיהיה רגע אובייקטיבי ותגיד- האם בצפיה יום יומית של התכנים אתה באמת סובל ומרגיש שהטלויזיה לא משרתת אותך כנדרש ?
סביר להניח , אם לא הביקורות המקצועיות, רוב המוחלט של אנשים בבית שצופים בטלויזיות שלהם לא היו בכלל מכירים במושג Black Uniformity Test או יודעים ושמים לב להבדלי פנל IPS\VA ועוד...
אני אגיד לך ת'אמת - שאני עד לא מזמן הייתי בין האנשים הפשוטים האלה, ואצלי בבית הייתה טלויוזיה בת 5-4 של SAMSUNG. החלטתי לשדרג אותה והתחלתי לקרוא בפורמים ולחפש בקורות ולרדוף אחר אידיאל, לחפש שחורים "עמוקים",פיקסלים מדוייקים עם K4 "מלא". בשלב מסויים נפל לי האסימון - עד עכשיו ראיתי סרטים בסמסונג הישנה שלי והייתי בסדר איתה. עכשיו נחש מה!? בבדיקה קצרה של תמונה ברקע שחור עם צלב באמצע אני לראשונה אחרי 4 שנים גיליתי שגם בטלויזיה שלי יש את העננות --- ואו.... ועד עכשיו לא שמתי לזה לב, איך זה יכול להיות, ואני מחשיב את עצמי לבן אדם מאוד טכני, שלא רוכש שום דבר לפני בדיקה ברשת ויורד לפרטי פרטים בדרך כלל ומעריך איכות תמונה וסאונד.
מסתבר שממש זה לא הפריע לי עד עכשיו, עד שלא גיליתי את זה.
סה"כ מה שאני בא להגיד - שלרוב המוחלט של אנשים המודעות "יתר" הזאת של קריאה בקורות מקצועיות רק מסבכת את החיים וגורמת להם לבזבז יותר כסף על איכות שביום יום בן אדם הממוצע לא שם לב להבדלים האלה. אז מה זה שווה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@ShiFtySNip
זה לא, אבל כך זה בערך בכל דבר אחר בחיים.
זה לא, אבל כך זה בערך בכל דבר אחר בחיים.
תודה לכולם ושאלת המשך
תודה חברים על התשובות.
ועכשיו לחלק השני של השאלה - האם יש טלויזיה במחיר של עד 3000 שח' עם עדיפות ברורה ?
איזה גודל רצוי לקנות אם מרחק הצפיה הוא 2.5 - 4.5 מטרים ?
ועכשיו לחלק השני של השאלה - האם יש טלויזיה במחיר של עד 3000 שח' עם עדיפות ברורה ?
איזה גודל רצוי לקנות אם מרחק הצפיה הוא 2.5 - 4.5 מטרים ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ל2.5 מטר אפשר להסתפק ב-"55. אבל ל-4.5 מטר רצוי מסך כמה שיותר גדול.
·...אני לא דיברתי רק על שחורים איכות זה לא רק שחורShiFtySNip כתב:·......
תגיד, אם לרגע לשכוח את האתר RTINGS, לבטל את ה Local Dimming ולא להיתיחס לעננות שנראת בדרך כלל בעיקר בחושך מוחלט בסצנות חשוכות למדי ואתה עוצר את הסרט ומחפש את זה - האם באמת התמונה תיהיה כל כך גרועה?
תיהיה רגע אובייקטיבי ותגיד- האם בצפיה יום יומית של התכנים אתה באמת סובל ומרגיש שהטלויזיה לא משרתת אותך כנדרש ?
סביר להניח , אם לא הביקורות המקצועיות, רוב המוחלט של אנשים בבית שצופים בטלויזיות שלהם לא היו בכלל מכירים במושג Black Uniformity Test או יודעים ושמים לב להבדלי פנל IPS\VA ועוד...
אני אגיד לך ת'אמת - שאני עד לא מזמן הייתי בין האנשים הפשוטים האלה, ואצלי בבית הייתה טלויוזיה בת 5-4 של SAMSUNG. החלטתי לשדרג אותה והתחלתי לקרוא בפורמים ולחפש בקורות ולרדוף אחר אידיאל, לחפש שחורים "עמוקים",פיקסלים מדוייקים עם K4 "מלא". בשלב מסויים נפל לי האסימון - עד עכשיו ראיתי סרטים בסמסונג הישנה שלי והייתי בסדר איתה. עכשיו נחש מה!? בבדיקה קצרה של תמונה ברקע שחור עם צלב באמצע אני לראשונה אחרי 4 שנים גיליתי שגם בטלויזיה שלי יש את העננות --- ואו.... ועד עכשיו לא שמתי לזה לב, איך זה יכול להיות, ואני מחשיב את עצמי לבן אדם מאוד טכני, שלא רוכש שום דבר לפני בדיקה ברשת ויורד לפרטי פרטים בדרך כלל ומעריך איכות תמונה וסאונד.
מסתבר שממש זה לא הפריע לי עד עכשיו, עד שלא גיליתי את זה.
סה"כ מה שאני בא להגיד - שלרוב המוחלט של אנשים המודעות "יתר" הזאת של קריאה בקורות מקצועיות רק מסבכת את החיים וגורמת להם לבזבז יותר כסף על איכות שביום יום בן אדם הממוצע לא שם לב להבדלים האלה. אז מה זה שווה ?...
זה הרגשה של עומק של חדות של צבעים אמיתיים ולא למלאכותיים שלא קשורים בכלל לתמונה כגון צבע תכלת של שמיים צבע של פנים של עור של בנאדם בקרה של עור וחושך שיהיה באותה רמה קונטרסט יש אלף ואחד דברים שמשפיעים על איכות צפייה
גם לדוגמה מהירות החלקה וקרטועים של תמונה ועוד.
LG LED TV 4K 43UJ752Y
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe