פלזמה חדשה, DVD מספר שאלות...
שלום רב.
רכשנו עבור אבי בשעה טובה פלזמה Pioneer PDP4270XA.
בסערת רגשות רכשנו גם DVD Pioneer 393 DV.
יש לי מספר שאלות:
1. ראיתי המלצות לדרוש ממיר מ"יס" (מחובר ל"יס") מדגם 3100S. נציגת השירות עשתה רבות לשכנע אותי שדגם זה לא תומך ביציאה של RGB דרך SCART, והחיבור העדיף הוא Composite דרך Scart עם הממיר הנוכחי (ADB גדול). על ההחלפה דורשים כסף. האם להזמין את הדגם החדש?
2. אני יכול להחליף עדיין את המוצרים (עוד לא סיפקו לנו אפילו). ראיתי שה DVD לא תומך ביציאת HDMI (ולטלוויזיה ישנה כניסת HDMI), האם כדאי להחליף לדגם אחר? מהי המלצתכם?
תודה רבה.
כן אודה על טיפים בנוגע לכיול הפלזמה והחיבורים מבעלי נסיון עם מכשיר זה.
רכשנו עבור אבי בשעה טובה פלזמה Pioneer PDP4270XA.
בסערת רגשות רכשנו גם DVD Pioneer 393 DV.
יש לי מספר שאלות:
1. ראיתי המלצות לדרוש ממיר מ"יס" (מחובר ל"יס") מדגם 3100S. נציגת השירות עשתה רבות לשכנע אותי שדגם זה לא תומך ביציאה של RGB דרך SCART, והחיבור העדיף הוא Composite דרך Scart עם הממיר הנוכחי (ADB גדול). על ההחלפה דורשים כסף. האם להזמין את הדגם החדש?
2. אני יכול להחליף עדיין את המוצרים (עוד לא סיפקו לנו אפילו). ראיתי שה DVD לא תומך ביציאת HDMI (ולטלוויזיה ישנה כניסת HDMI), האם כדאי להחליף לדגם אחר? מהי המלצתכם?
תודה רבה.
כן אודה על טיפים בנוגע לכיול הפלזמה והחיבורים מבעלי נסיון עם מכשיר זה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הי,
אני לא מכיר את הפלאזמה אבל לגבי ה-DVD בהחלט הייתי ממליץ להחליף. זה כבר דגם ישן, וכמו שאמרת, לא תומך ב-HDMI. לי יש את ה-490 של פיוניר, עם HDMI ויכולות upscaling לא רעות בכלל.
לגבי נציגת השירות שניסתה לשכנע אותך שעדיף COMPOSITE - ובכן, מהיכרות קצרה עם רמת השירות של YES/HOT, זה בכלל לא מפתיע אותי. אני מקווה שברור לך שעדיף (בהרבה) RGB דרך ה-SCART. ואל תסכים לשלם אפילו שקל על ההחלפה!
אני לא מכיר את הפלאזמה אבל לגבי ה-DVD בהחלט הייתי ממליץ להחליף. זה כבר דגם ישן, וכמו שאמרת, לא תומך ב-HDMI. לי יש את ה-490 של פיוניר, עם HDMI ויכולות upscaling לא רעות בכלל.
לגבי נציגת השירות שניסתה לשכנע אותך שעדיף COMPOSITE - ובכן, מהיכרות קצרה עם רמת השירות של YES/HOT, זה בכלל לא מפתיע אותי. אני מקווה שברור לך שעדיף (בהרבה) RGB דרך ה-SCART. ואל תסכים לשלם אפילו שקל על ההחלפה!
Silence speaks louder than words
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
1. הנציגה מדברת שטויות . חבל שזה השירות שיס נותנת.
דרוש להחליף ל-3100S ותהיה תוקפני אם צריך ( כי רק ככה הם מבינים שהם
מדברים עם מישהו שמבין בתחום)
2. אם אתה רוצה לנצל טוב יותר את יכולות הטלוויזה המצויינת שקנית תחליף את ה- DVD
לדגם עם יציאת HDMI שעושה גם UPSCALING .( דגם 490 ומעלה )
דרוש להחליף ל-3100S ותהיה תוקפני אם צריך ( כי רק ככה הם מבינים שהם
מדברים עם מישהו שמבין בתחום)
2. אם אתה רוצה לנצל טוב יותר את יכולות הטלוויזה המצויינת שקנית תחליף את ה- DVD
לדגם עם יציאת HDMI שעושה גם UPSCALING .( דגם 490 ומעלה )
תודה רבה למגיבים.
כהמלצתכם החלפתי DVD, הצטיידתי בכבל HDMI, התעקשתי על S3100.
הטלוויזיה סופקה היום, ההורים נשמעו מרוצים, אגיע אליהם בסוף השבוע לראות את הצעצוע החדש לחבר את ה DVD, ולשחק עם ה settings.
שוב תודה על עזרתכם.
כהמלצתכם החלפתי DVD, הצטיידתי בכבל HDMI, התעקשתי על S3100.
הטלוויזיה סופקה היום, ההורים נשמעו מרוצים, אגיע אליהם בסוף השבוע לראות את הצעצוע החדש לחבר את ה DVD, ולשחק עם ה settings.
שוב תודה על עזרתכם.