התאמת מגבר ל-HD6XX / HD650
אהלן,
זקוק להמלצה למגבר איכותי ואמין לאוזניות הנ"ל.
בעבר המליצו לי בשבילן על מגבר סוליד סטייט ולא מנורות כי הגוון שלהן חם באופן טבעי.
מאז ניסיתי אצל חבר שני מגברים: little dot I+, smsl sap 6. (אחד מנורות והשני לא)
את הבדיקה עשינו עם ה-HD600 ולא ה-HD650 אבל חד משמעית אהבתי יותר את הסאונד של המנורות.
האם אני יכול להסיק מכך שגם ה-HD650 ישמעו טוב יותר לטעמי עם המנורות או שאני צריך לחזור על הבדיקה שוב?
תודה רבה
זקוק להמלצה למגבר איכותי ואמין לאוזניות הנ"ל.
בעבר המליצו לי בשבילן על מגבר סוליד סטייט ולא מנורות כי הגוון שלהן חם באופן טבעי.
מאז ניסיתי אצל חבר שני מגברים: little dot I+, smsl sap 6. (אחד מנורות והשני לא)
את הבדיקה עשינו עם ה-HD600 ולא ה-HD650 אבל חד משמעית אהבתי יותר את הסאונד של המנורות.
האם אני יכול להסיק מכך שגם ה-HD650 ישמעו טוב יותר לטעמי עם המנורות או שאני צריך לחזור על הבדיקה שוב?
תודה רבה
לא שמיים וארץ אבל ה650 יותר חמות. אני משתמש ב CHORD MOJO עם ה650 שגם קראתי הרבה על כמה שזה לא השילוב הכי מדהים בעולם כי זה לא DAC/AMP ניטרלי אבל אני מאד נהנה מהם ביחד. לא יצא לי לשמוע את ה SCHIIT אבל קראתי המון על זה שבגלל שה650 חמות אכן לכאורה עדיף מגבר נייטרלי כמו ה http://www.schiit.com/products/jotunheim
אני הלכתי עלהמוגו כי יש לי עוד זוגות של אוזניות שאני משתמש בהן וגם רציתי מכשיר שאני יכול לקחת בקלות לנסיעות
אני הלכתי עלהמוגו כי יש לי עוד זוגות של אוזניות שאני משתמש בהן וגם רציתי מכשיר שאני יכול לקחת בקלות לנסיעות
תודה רבה!
עניין הניידות לא ממש קריטי מבחינתי למגבר אוזניות.
ואם כבר מדברים על סאונד "נייטרלי" יש סיכוי שזה בכלל לא הטעם שלי בסאונד:
כשניסיתי את המגברים אצל החבר, ערכנו השוואה בין דגמים של אוזניות שיש לו וברוב המוחלט של המקרים, אם לא בכולם, העדפתי את הסאונד של מגבר המנורות, לא משנה אילו אוזניות חיברנו.
מבין כל הדגמים, הדגם שהכי אהבתי היה ה-HD600, והיו לו שם בין היתר גם אוזניות פלנר יקרות בהרבה.
תמיד אהבתי את הסאונד של סנהייזר אבל הבדיקה הזו עזרה לי להבין עד כמה.
בסופו של דבר אותו חבר המליץ לי על DarkVoice.
מישהו ניסה אותו? משהו דומה? עוד המלצות?
עניין הניידות לא ממש קריטי מבחינתי למגבר אוזניות.
ואם כבר מדברים על סאונד "נייטרלי" יש סיכוי שזה בכלל לא הטעם שלי בסאונד:
כשניסיתי את המגברים אצל החבר, ערכנו השוואה בין דגמים של אוזניות שיש לו וברוב המוחלט של המקרים, אם לא בכולם, העדפתי את הסאונד של מגבר המנורות, לא משנה אילו אוזניות חיברנו.
מבין כל הדגמים, הדגם שהכי אהבתי היה ה-HD600, והיו לו שם בין היתר גם אוזניות פלנר יקרות בהרבה.
תמיד אהבתי את הסאונד של סנהייזר אבל הבדיקה הזו עזרה לי להבין עד כמה.
בסופו של דבר אותו חבר המליץ לי על DarkVoice.
מישהו ניסה אותו? משהו דומה? עוד המלצות?
@Jonny123
·
בזמנו לפני שקראת אני זוכר כמה שמות שהוזכרו הרבה מעבר לאחרים. השניים ששמעת (שים לב שיש כמה גרסאות ל little dot)
בנוסף כל הזמן קראתי על כמה SCHIIT זה VALUE FOR MONEY (לאו דווקא כי הם זולים כי גם על היקרים נאמר שהם טובים כמו כאלה שפשוט הרבה יותר יקרים) ויש להם גם מגברי מנורות
הרביעי היה bottlehead crack speedball
·
בזמנו לפני שקראת אני זוכר כמה שמות שהוזכרו הרבה מעבר לאחרים. השניים ששמעת (שים לב שיש כמה גרסאות ל little dot)
בנוסף כל הזמן קראתי על כמה SCHIIT זה VALUE FOR MONEY (לאו דווקא כי הם זולים כי גם על היקרים נאמר שהם טובים כמו כאלה שפשוט הרבה יותר יקרים) ויש להם גם מגברי מנורות
הרביעי היה bottlehead crack speedball
דיל מצויין עכשיו במאסדרופ:
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-l ... ac-dac-amp
אם כבר מדברים על VFM.. קומבו מעולה במחיר זול מאוד יחסית.
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-l ... ac-dac-amp
אם כבר מדברים על VFM.. קומבו מעולה במחיר זול מאוד יחסית.