Netflix הגבלת תוכן לפי אזור
אתמול חיפשתי סדרות מתח, עליתי יל איזה רשימה באינטרנט
כאשר התחלתי לחפש את הסדרות בממשק גיליתי שהרוב לא קיים
אם מתחברים עם vpn ארה״ב או מדינה אחרת מתחילים לקבל הכל ?
על מה מוותרים בעצם ? תרגום עברית ? הילדים צופים לא מעט
כאשר התחלתי לחפש את הסדרות בממשק גיליתי שהרוב לא קיים
אם מתחברים עם vpn ארה״ב או מדינה אחרת מתחילים לקבל הכל ?
על מה מוותרים בעצם ? תרגום עברית ? הילדים צופים לא מעט
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@igorg79
תרגום עברי קיים גם בחלק של התכנים בשרתי נטפליקס ארה״ב אבל לא בכולם. סוג של פשרה אם תרצה.…
מעבר לכך VPN אפקטיבי עולה כסף, דורש ציוד מתאים (נתב וכד׳), וגם אז אתה די נתון לחסדי נטפליקס שלא אוהבים את הקונצים האלו ובאופן תדיר חוסמים שרתים של ספקיות ה VPN המובילות.
אם תשאל אותי אישית — הדלתא לא משמעותית ובטח לא שווה את הטרחה.
לשיקולך …
תרגום עברי קיים גם בחלק של התכנים בשרתי נטפליקס ארה״ב אבל לא בכולם. סוג של פשרה אם תרצה.…
מעבר לכך VPN אפקטיבי עולה כסף, דורש ציוד מתאים (נתב וכד׳), וגם אז אתה די נתון לחסדי נטפליקס שלא אוהבים את הקונצים האלו ובאופן תדיר חוסמים שרתים של ספקיות ה VPN המובילות.
אם תשאל אותי אישית — הדלתא לא משמעותית ובטח לא שווה את הטרחה.
לשיקולך …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
או שתיצור חשבון אמריקאי עם כתובת בארה"ב ואמצעי תשלום אמריקאי ויש מצב שיעבוד לך אז גם פה ללא VPN
הבן שלי שבא לביקור מNY עם המחשב הנייד שלו שממנו הוא צופה בנטפליקס שם, חיבר אותו אצלי בסלון
והתחבר לתוכן האמריקאי ללא VPN בכלל.
הבן שלי שבא לביקור מNY עם המחשב הנייד שלו שממנו הוא צופה בנטפליקס שם, חיבר אותו אצלי בסלון
והתחבר לתוכן האמריקאי ללא VPN בכלל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·כאמור כפי שנאמר בשרשור קודם, זה לא יעבוד ללא VPN או Smart DNS או קונץ אחר שיוביל את Netflix לחשוב שאתה בתוך גבולות ארה״ב.kalda01 כתב:או שתיצור חשבון אמריקאי עם כתובת בארה"ב ואמצעי תשלום אמריקאי ויש מצב שיעבוד לך אז גם פה ללא VPN
והתחבר לתוכן האמריקאי ללא VPN בכלל....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
כמו שכתבתי אצלנו זה עבד ללא VPN. לא יודע מה אצל אחרים קורה. רק יכול להעיד על הנסיון שלנו.·sigamore כתב:·כאמור כפי שנאמר בשרשור קודם, זה לא יעבוד ללא VPN או Smart DNS או קונץ אחר שיוביל את Netflix לחשוב שאתה בתוך גבולות ארה״ב..........