StingTV על Minix
יש לי 2 ממירים של StingTV ובסך הכול הם עובדים טוב.
בנוסף הוספתי Mi Box 3 וגם הוא בסדר.
כדי להתקים אפליקציות נוספות התקנתי AptoidTV ואז הכול בר התקנה מעליו.
כאן נתקעתי לפחות זמנית כי למרות ההבטחות של StingTV הם לא שחררו אפליקצייה לסמסונג ו - LG כמובטח בסוף דצמבר 2017.
לכן כדי להתנתק מיס סופית התחלתי לחפור קצת ולהפתעתי למרות שבתחילה לא עבד (כהתקנה ראשונה של Sting ונתן שגיאה 102) עכשיו כממיר שלישי או יותר, האפליקצייה רצה על Minix Neo U1 למעט פרט אחד.
החיצים ימינה ושמאלה לא עובדים.
אפשר לתפעל עם מוד Airmouse אבל זה פחות נוח.
יש לעניין פתרון כמו הפתרון שהיה פעם לקודי ושלטי Minix Neo A2 - הוספת קובץ keyboard.xml במיקום המתאים כדי שהאפליקציה תדרוס את הגדרות המערכת לגבי כול מה שמוגדר בקובץ זה עבור אפליקצייה זו כלומר הגדרה פרטית לאותה אפליקצייה.
העניין הוא שה - StingTV היא אפליקצייה במוד Privet כלומר מוסתרת.
איפשור צפיה בקבצים נסתרים תחת כול מיניי מנהלי קבצים לא עוזר.
אני מבין מה הטכניקה לטפל בזה אבל זה יהיה מצויין אם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ויודע מה צריך להיות שם הספרה ב - Android/data כדי שהאפליקציה תקרא את ההגדרות זה יפתור את הבעיה ירים את הכפפה.
בתודה מראש.
בנוסף הוספתי Mi Box 3 וגם הוא בסדר.
כדי להתקים אפליקציות נוספות התקנתי AptoidTV ואז הכול בר התקנה מעליו.
כאן נתקעתי לפחות זמנית כי למרות ההבטחות של StingTV הם לא שחררו אפליקצייה לסמסונג ו - LG כמובטח בסוף דצמבר 2017.
לכן כדי להתנתק מיס סופית התחלתי לחפור קצת ולהפתעתי למרות שבתחילה לא עבד (כהתקנה ראשונה של Sting ונתן שגיאה 102) עכשיו כממיר שלישי או יותר, האפליקצייה רצה על Minix Neo U1 למעט פרט אחד.
החיצים ימינה ושמאלה לא עובדים.
אפשר לתפעל עם מוד Airmouse אבל זה פחות נוח.
יש לעניין פתרון כמו הפתרון שהיה פעם לקודי ושלטי Minix Neo A2 - הוספת קובץ keyboard.xml במיקום המתאים כדי שהאפליקציה תדרוס את הגדרות המערכת לגבי כול מה שמוגדר בקובץ זה עבור אפליקצייה זו כלומר הגדרה פרטית לאותה אפליקצייה.
העניין הוא שה - StingTV היא אפליקצייה במוד Privet כלומר מוסתרת.
איפשור צפיה בקבצים נסתרים תחת כול מיניי מנהלי קבצים לא עוזר.
אני מבין מה הטכניקה לטפל בזה אבל זה יהיה מצויין אם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ויודע מה צריך להיות שם הספרה ב - Android/data כדי שהאפליקציה תקרא את ההגדרות זה יפתור את הבעיה ירים את הכפפה.
בתודה מראש.
עדכון.
לאחר קצת יותר חפירה, מסתבר שהחוסר בעניין הוא תמיכה ב - Touch בלבד ואי תמיכה בחיצים הרגילים.
אני אנסה להריץ את גרסת ה - AndroidTV על המכשיר ונראה מה יקרה.
אולי גם אמצא אפליקצייה שיודעת ליצור לחיצות חיצים מהחלקות של מסך מגע ימינה או שמאלה.
לאחר קצת יותר חפירה, מסתבר שהחוסר בעניין הוא תמיכה ב - Touch בלבד ואי תמיכה בחיצים הרגילים.
אני אנסה להריץ את גרסת ה - AndroidTV על המכשיר ונראה מה יקרה.
אולי גם אמצא אפליקצייה שיודעת ליצור לחיצות חיצים מהחלקות של מסך מגע ימינה או שמאלה.
כן.
כתבתי את זה בפוסט אחר.
לא יודע אם יצאה גרסה חדשה בתחלית החודש או לא כי הגרסה מסומנת כ 18.1.1 אבל זה עובד מצויין עם השלט היקר של מיניק ועם השלט של הטלוויזיה עם מאפשרים CEC. אני ניתקתי את יס ונשארתי עם סטינג.
יש להם איזה באג קטן עם מצב של טלויסיה כבויה גם בממיר שלהם.
זה קופץ לבד למסך הראשי כשהערוץ שרץ לאחרונה ברקע.
זה ממש בקטנה.
להבהרה מדובר בגרסה ל AndroidTV.
עובד אצלי על שני מכשירי המיניקס. הטלוויסיות הן LG וסמסונגד חדשות יחסית.
כתבתי את זה בפוסט אחר.
לא יודע אם יצאה גרסה חדשה בתחלית החודש או לא כי הגרסה מסומנת כ 18.1.1 אבל זה עובד מצויין עם השלט היקר של מיניק ועם השלט של הטלוויזיה עם מאפשרים CEC. אני ניתקתי את יס ונשארתי עם סטינג.
יש להם איזה באג קטן עם מצב של טלויסיה כבויה גם בממיר שלהם.
זה קופץ לבד למסך הראשי כשהערוץ שרץ לאחרונה ברקע.
זה ממש בקטנה.
להבהרה מדובר בגרסה ל AndroidTV.
עובד אצלי על שני מכשירי המיניקס. הטלוויסיות הן LG וסמסונגד חדשות יחסית.