ביקורת על המבצע החדש של yes

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Shaol37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הביקורת שלי די ארוכה ואשמח אם תקדישו זמן קריאה:
לאחר הרבה פירסומים וידיעות תקשורתיות, והמוקד העמוס בפניות,
התעניינתי לדעת על מה המהומה, אז השארתי פרטים לנציג yes שיחזור
אליי ואכן חזר ונתן לי את כל הפרטים, כיום אני ומשפחתי בהוט משלמים
300 שקלים עבור טלוויזיה כולל ספורט 5 פרימיום (4 ממירים כולם hd ואחד פייברבוקס), קו טלפון ביתי ללא הגבלה (זה יותר למבוגרים אבל כן משתמשים בזה אצלנו) ואינטרנט 100 מגה, יש קומבינה עם הוט מובייל עם הטבת ספק לאינטרנט אז לגבי הספק אנחנו לא משלמים, אז לגבי yes, המבצע המרעיש אומר ככה:
כל החבילות כולל VOD אבל לא כולל את ספורט 5 פרימיום שיש לנו מהוט,
ממיר max total במחיר 199 שקלים, במידה והינך מעוניין לשדרג לאולטרה 4k אז 209 שקלים, לנו יש 4 טלוויזיות אז על ממירים נוספים נצטרך להוסיף:
עבור תוספת ממיר HD נוסף 10 שקלים, עבור ממיר MAX רגיל לא HD 10 שקלים,
ועבור ממירי SD זה חינם, בסופו של דבר התעניינתי כי חשבתי שיש כאן איזה צעקה גדולה שיש כאן מהפכה, אבל לצערי זה פשוט לא יותר זול, yes הייתה ונשארה החברה היקרה ביותר בטלוויזיה, ובכנות זה די בושה שבשביל שיצא לי משתלם הנציג מציע לי לקחת ממירי SD בשנת 2018, בלי HD ובלי VOD נו באמת, העולם מתקדם ל-4K ואתם עוד משווקים ממירי SD, סה"כ בשביל ממיר MAX TOTAL ועוד 3 ממירי HD זה 240 שקלים, תוסיפו לזה תשתית אינטרנט וקו טלפון זה יוצא סה"כ 324 שקלים וזה עדיין לא כולל ספורט 5 פרימיום, אז הביקורת כאן היא לא חלילה לקטול את yes, אלא להסביר למי שלא הבין על מה מדובר בנוגע למבצע, ושבסה"כ הם לא עשו שינוי גדול, למעט ה-VOD שניתן כעת בחינם מה שלא היה לפני, וגם זה הטעיה, כי הם סידרו מחדש את הקטגוריות ב-VOD כל מה שהיה בתשלום נשאר בתשלום פשוט דחפו הכל לקטגוריה VOD STORE, כך שיראה שכביכול ה-VOD ברובו חינמי, אבל הם לא עשו שם משהו מיוחד פשוט סידרו הכל מחדש,
yes איבדה הרבה לקוחות ולכן יצאה בקול תרועה שעשתה שינוי גדול וזה לא נכון, זה רק תרגיל למראית עין, מקווה לשמוע מהם בעתיד שבאמת תצא מהם בשורה בתחום התמחור, בכנות אני מעדיף את הרכש של yes מאשר בהוט אבל הם עדיין מאוד יקרים, אלא אם אתם מסתפקים בממירי SD בשנת 2018.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

מדויק ואפילו מקל עם YES. בלוף שיווקי ותו לא, יעזור לטווח הקצר וכשהלקוחות יבינו שעובדים עליהם הנטישה רק תיגבר.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

התשלום החודשי שלי ירד ב 78 שקל (לאימי ירד סביב ה 40 שקל). מבחינתי מדובר באחלה מבצע כי לתכנים של הוט אף פעם לא התחברתי ולחברה הזו לא אתחבר גם אם הטריפל יעלה 100 שקל

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #4 

@Shaol37
תודה על הזמן שלקחת כדי לשתף את רשמיך (Y)
כאמור מדובר בשירת הברבור (ולא כזו מוצלחת במיוחד ...) של מודל שהופך להיות לא רלוונטי עם כל יום שעובר.
גם הוט לדעתי לא במצב (הרבה) יותר טוב לפיכך אל תשלה את עצמך שהישארות איתם עושה איתך חסד כלשהו.
טריפל בסלקום יעלה לך 160 שקל לחודש (או 150 במקרה ומספיק לך אינטרנט של 40) כולל ממיר אחד כלול.
חבילת ספורט מורחבת עולה אם אני לא טועה 70 שקל לחודש.
750 שקל (חד-פעמי) יקנו לך 3 נגני Mi Box.
לגבי התוכן -- אפשר להתווכח כמובן ...

הבהרה -- אני כלל לא לקוח של סלקום אלא של סטינג (חבילה מצומצמת) ונטפליקס.
נטשתי את Yes לאחרונה אחרי 15 שנים או יותר...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלומי511564
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

המבצע היה מוזיל לי 20₪ אבל מספר פעמים חזרו וניתקו או ששלחו הודעה שניסו להשיג אותי ובכלל לא קיבלתי שיחה.

בסופו של דבר התנתקתי מהם. כרגע אני עם עידן פלוס ונטפליקס. חייב להגיד שאני מאוד נהנה וכמובן בתמורה ל 40₪ מקבל גם טלווזיה וגם סדרות איכותיות.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #6 

JohnDue כתב:
...
...
·סתם סקרנות (ולסטטיסטיקה...) - כמה שילמת בממוצע בשנתיים האחרונות?
...
סדר גודל של 280 לחודש כולל רוב החבילות הזכורות לי (אבל ללא ספורט !!), כולל VOD ,
כולל שני ממירי HD (זאפר), ממיר טוטאל וממיר אולטרה (ארבעה ממירים סה״כ)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #7 

שלומי511564 כתב:המבצע היה מוזיל לי 20₪ אבל מספר פעמים חזרו וניתקו או ששלחו הודעה שניסו להשיג אותי ובכלל לא קיבלתי שיחה.

בסופו של דבר התנתקתי מהם. כרגע אני עם עידן פלוס ונטפליקס. חייב להגיד שאני מאוד נהנה וכמובן בתמורה ל 40₪ מקבל גם טלווזיה וגם סדרות איכותיות.
...
שילוב מנצח, בחירה מעולה, תהנה!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #8 

כמו החבר סיגמור, התנתקתי לאחרונה מיס לאחר 16 שנים ועברתי לסטינג ונטפליקס וזה יותר ממספיק לי.

חששתי מהשינוי, בעיקר בגלל אשתי והילדה הקטנה אבל הכל עבר חלק

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #9 

@Shaol37
·

התנתקת כל כך מהר מפרטנר ?
https://www.htmag.co.il/vp2729534#2729534

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #10 

התשלום ירד לי משמעותית (כמעט 25%). הייתי על סף החלטה להתנתק וזה ללא ספק עיכב החלטה כזו.

Shaol37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

taoyossi כתב:@Shaol37
·

התנתקת כל כך מהר מפרטנר ?
https://www.htmag.co.il/vp2729534#2729534
...
·

דווקא לא, אני גר ביחידה נפרדת ודי רחוקה מהמשפחה שלי ואצלי עשיתי מנוי בפרטנר, ההורים שלי ושאר המשפחה לעומת זאת מנויים בהוט עליהם דיברתי בכל מה שקשור לביקורת שרשמתי, בגלל שהוריי הם מהדור שיהיה לו קצת קשה להסתדר עם סטרימרים וטכנולוגיה אז הם עדיין מנויים לחברות הגדולות והיקרות, בפרטנר למשל אתה צריך לעבור בין אפליקציות אם אתה רוצה מבחר לצפייה, כמו נטפליקס למשל ואני יודע שההורים שלי לא יסתדרו כרגע עם זה. אני כל הזמן מחפש להם דרכים שיצא להם משתלם בחשבונית ושיהיה להם נוח מבחינת ממשק, בגלל זה בדקתי את yes בשבילהם.
אבל בכללי אני אישית מרוצה מפרטנר tv, ומאמין שעם הזמן אציע למשפחתי לעבור אליהם, ובלי קשר בגלל שהם בינתיים מנויים בהוט אז לפחות בזכות זה התקנתי את HOT play וככה אני בפרטנר עם התכנים של הוט.

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #12 

@Shaol37
·
ה"מבצע" תקף ל - 18 חודשים, לאחר מכן הם רשאים להעלות את המחיר.

באחד השרשורים רשמו שתוספת של ממיר קוואטרו עולה 54 ש"ח, תוספת של אולטרה 60 ש"ח ושל טוטאל 30 ש"ח. מטורף.
ומה ההבדל בין אולטרה לקוואטרו? שבאולטרה ניתן לצפות באיכות 4k?
אז למי שאין טלוויזיה 4k, בעצם אין מה לעשות עם האולטרה, לא?

הבעיה שלי עם הוט היא מגוון הסדרות.
אם איני טועה, רוב הסדרות שמשודרות ביס אינן משודרות בהוט.
קצת קשה לנטוש סדרה אחרי שהשקעת בצפייה של 8-9 עונות.

Shaol37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

@זרובבלה
·
האמת שלא דיברתי עם הנציג על תוספת ממיר אולטרה או קוואטרו,
יותר דיברנו על ממיר ראשון מקס טוטאל 199 שקל או אולטרה 209 שקל,
וכל ממיר hd נוסף בעלות 10 שקל, אבל אין לי מושג כמה עולה להוסיף עוד אולטרה או קוואטרו, ולגבי השאלה מה ההבדל בניהם אז זה בעיקר ה4K מה שכתבת, ואני מאמין שאפשר להתקין את האולטרה גם בטלוויזיות שאינן 4K פשוט הרזולוציה תהיה 1080p במקום, ואני חושב שיס לא תעלה את המחירים לאחר תקופה כיוון שהיום יש תחרות ומכאן אפשר רק לרדת ולא לעלות, אם במידה והמחירים יזנקו לאחר תקופה אז הם יורים לעצמם ברגל.
ולגבי היצע הסדרות של הוט, הוא לא משתווה ליס אמנם יש כמה טובות כמו סיפורה של שפחה וכאלה אבל במקרה של הוט הדגש יותר על הפקות מקור ישראליות שבזה הם יותר חזקים מיס, ואם יש סדרה שיש ביס ויש אותה בהוט אז היא לא במלואה, נגיד המפץ הגדול יש רק את עונות 1-8 כשביס יש עד 11,
והאנטומיה של גריי שיש 12 עונות בהוט, אז זה באמת שיקול שלך.

avidvir
טרול
טרול
תגובות: 165
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

זרובבלה כתב:@Shaol37
·
ה"מבצע" תקף ל - 18 חודשים, לאחר מכן הם רשאים להעלות את המחיר.

באחד השרשורים רשמו שתוספת של ממיר קוואטרו עולה 54 ש"ח, תוספת של אולטרה 60 ש"ח ושל טוטאל 30 ש"ח. מטורף.
ומה ההבדל בין אולטרה לקוואטרו? שבאולטרה ניתן לצפות באיכות 4k?
אז למי שאין טלוויזיה 4k, בעצם אין מה לעשות עם האולטרה, לא?

הבעיה שלי עם הוט היא מגוון הסדרות.
אם איני טועה, רוב הסדרות שמשודרות ביס אינן משודרות בהוט.
קצת קשה לנטוש סדרה אחרי שהשקעת בצפייה של 8-9 עונות.
...
·
באולטרא בניגוד לקואטרו יש חיבור צליל דיגיטלי גם אופטי וגם קואקסיאלי שזה החיבור העגול בצבע הסגול
זה עם שלט קולי שבדיבור אליו אם התוכן VOD הוא עם הרבה תווים אז יותר מהר מגיעים אל התוכן

בשלט הקולי יש בו מקש שמעביר את הממיר לדף הבית, מה שאין למשל בשלט השחור של יס מקס טוטאל
למשל אם מגיעים למולטי רום ורצים לחזור לדף הבית, אז בשלט הקולי זה אפשרי עם המקש הזה, בשלט השחור של יס מקס טוטאל צריך להפעיל מחדש את הממיר,
השלט הקולי מקבל פקודה גם דרך קיר
יש בממיר הזה תמונה בתוך תמונה
יש בשלט הקולי גם מקשים לדירוג שלילי וחיובי שאין למשל בשלט של יס מקס טוטאל ויכול להיות שבהמשך שיס תפעיל את השרות של דירוג,
אי אפשר בממיר לא של יס אולטרא לעשות שמה שמיוחד בשלט הקולי שזה יעבוד בממיר אחר.
ניסיתי עם מסך פול HD בממיר אולטרא לראות ערוץ ONE 4K
בהתחלה רואים את הערוץ ואחרי בערך 5 שניות רק שומעים את הערוץ
ב4K VOD עם אותה טלוויזיה שומעים את השידור רואים רק באזור ובתוך פס המידע שיש בעיה במסך או בכבל HDMI רק שם רואים את תמונה של 4K בצורה לא מאוד ברורה
נערך לאחרונה על ידי avidvir ב 26/01/2018 0:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

avidvir
טרול
טרול

שליחה #15 

Shaol37 כתב:@זרובבלה
·
האמת שלא דיברתי עם הנציג על תוספת ממיר אולטרה או קוואטרו,
יותר דיברנו על ממיר ראשון מקס טוטאל 199 שקל או אולטרה 209 שקל,
וכל ממיר hd נוסף בעלות 10 שקל, אבל אין לי מושג כמה עולה להוסיף עוד אולטרה או קוואטרו, ולגבי השאלה מה ההבדל בניהם אז זה בעיקר ה4K מה שכתבת, ואני מאמין שאפשר להתקין את האולטרה גם בטלוויזיות שאינן 4K פשוט הרזולוציה תהיה 1080p במקום, ואני חושב שיס לא תעלה את המחירים לאחר תקופה כיוון שהיום יש תחרות ומכאן אפשר רק לרדת ולא לעלות, אם במידה והמחירים יזנקו לאחר תקופה אז הם יורים לעצמם ברגל.
ולגבי היצע הסדרות של הוט, הוא לא משתווה ליס אמנם יש כמה טובות כמו סיפורה של שפחה וכאלה אבל במקרה של הוט הדגש יותר על הפקות מקור ישראליות שבזה הם יותר חזקים מיס, ואם יש סדרה שיש ביס ויש אותה בהוט אז היא לא במלואה, נגיד המפץ הגדול יש רק את עונות 1-8 כשביס יש עד 11,
והאנטומיה של גריי שיש 12 עונות בהוט, אז זה באמת שיקול שלך.
...
· איפה אפשר למי שמתעניין לראות באינטרנט את כל שמות תכני הVOD שיש בהוט?

Shaol37 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

@avidvir
·
אפשר להוריד את אפליקצית HOT Play ובחלון איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא יש בצד סימון X אם לוחצים על איקס, זה נותן את הקטלוג של הVOD, אמנם אין אפשרות צפייה בלי שם משתמש וסיסמא אבל אפשר לדפדף בקטלוג.

avidvir
טרול
טרול

שליחה #17 

והוט ביטלו את ה VOD של ערוצי עידן פלוס?
כי אני לא רואה שם שמות של תכנים מהערוצים האלה

avidvir
טרול
טרול

שליחה #18 

JohnDue כתב:יש גישה לVOD של עידן באינטרנט (באתרים ובקודי)... מה צריך את הוט לזה?...

לא בטוח שזה בכלל חוקי מבחינתם לפרסם תכני VOD של ערוצי עידן (ללא הסדר תמלוגים), ולפגוע בהם עסקית...
...
·אם זה קיים בהוט אז למה שלא יפרסמו את שמות התכנים?
כי לפני כמה זמן רשמו לי שזה קיים בהוט גם ב VOD אז זה כבר לא קיים בהוט?
כי למשל באתר של יס רשום בVOD את שמות התכנים של ערוצי עידן פלוס.

avidvir
טרול
טרול

שליחה #19 

אולי להוט יש את תכני עידן פלוס ב VOD בממיר שלה
ובגלל תקלה לא רואים באתר אינטרנט של הוט פליי את השמות של התכנים האלה?

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #20 

@Shaol37
·
תודה!
באתר של הוט די מסורבל לחפש ולראות את כל היצע הסדרות.
מעט מוזר לי שהרבה אנשים בוחרים בממיר HD ללא יכולת הקלטה על פני ממיר מקס (רגיל, לא טוטאל) עם יכולת הקלטה אך ללא HD, שעלות שכירותם זהה.
האם לראות את כל הפצעונים והפגמים שיש לאנשים על הפנים זה כל כך עדיף מאשר שתהיה לך את האופציה להקליט/ לעצור תכניות?
לפי מה שקראתי, יס הפסיקו מזמן לייצר ממירי מקס חדשים, כך שהממירים שמקבלים אלה ממירים שיוצרו לפני שנים..

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”