שאלה לבעלי שיומי מהדגמים הזולים יותר - בעיות בהרצת אפליקציות ברקע
שלום,
אחרי תקלה שהייתה לי ב MOTO G4 חזרתי לשיומי 2 REDMI NOTE שהיה לי לגיבוי.
המכשיר מריץ MIUI 8.5 שבנויה על אנדרואיד 5, יש לו 2 GIGA RAM.
בגדול, אני ממש סובל ממנו ורציתי להבין האם זו מחלה שיש לכל השיומי הפשוטים (כי כן תכננתי לרכוש לאשתי מתישהו שיומי חדש כלשהו מהדגמים הפשוטים) או שזה רק עניין בדגם הזה.
הבעיה הכי מעצבנת היא שאפליקציות נסגרות תוך כדי שימוש, או שאינן פועלות ברקע.
לדוגמה - טלגרם. לא אקבל הודעות עד שלא אפתח אותה.
דוגמה אחרת - אפליקצית מוזיקה או פודקאסטים שנסגרות תוך כדי שמיעה (מניח שבגלל שהזכרון מלא).
זה רק אצלי? לא מאמין כי קראתי על הרבה בעיות דומות עם שיומי. האם זו בעיה בכל שיומי עם 2 ג'יגה ראם?
בכל מקרה תשובה של צריך להגדיר שאפליקציות מסוימות ירוצו ברקע או לא יסגרו פחות נראית הגיונית, אם אכן זו תשובה לשאלתי.
תודה מראש,
אסף
אחרי תקלה שהייתה לי ב MOTO G4 חזרתי לשיומי 2 REDMI NOTE שהיה לי לגיבוי.
המכשיר מריץ MIUI 8.5 שבנויה על אנדרואיד 5, יש לו 2 GIGA RAM.
בגדול, אני ממש סובל ממנו ורציתי להבין האם זו מחלה שיש לכל השיומי הפשוטים (כי כן תכננתי לרכוש לאשתי מתישהו שיומי חדש כלשהו מהדגמים הפשוטים) או שזה רק עניין בדגם הזה.
הבעיה הכי מעצבנת היא שאפליקציות נסגרות תוך כדי שימוש, או שאינן פועלות ברקע.
לדוגמה - טלגרם. לא אקבל הודעות עד שלא אפתח אותה.
דוגמה אחרת - אפליקצית מוזיקה או פודקאסטים שנסגרות תוך כדי שמיעה (מניח שבגלל שהזכרון מלא).
זה רק אצלי? לא מאמין כי קראתי על הרבה בעיות דומות עם שיומי. האם זו בעיה בכל שיומי עם 2 ג'יגה ראם?
בכל מקרה תשובה של צריך להגדיר שאפליקציות מסוימות ירוצו ברקע או לא יסגרו פחות נראית הגיונית, אם אכן זו תשובה לשאלתי.
תודה מראש,
אסף
אני יומיים עם redmi 4A שעלה מחיר מגוחך של 75$.
לא נתקלתי בבעיות האלה.
עוד לא העברתי את הווטסאפ, אבל כרום, דזר (מוסיקה), יוטיוב וכו' לא קורסות.
אני חושב שראיתי שיש הגדרות לניהול הזיכרון שאולי גם סוגרות תוכניות, אז תבדוק את זה.
לא נתקלתי בבעיות האלה.
עוד לא העברתי את הווטסאפ, אבל כרום, דזר (מוסיקה), יוטיוב וכו' לא קורסות.
אני חושב שראיתי שיש הגדרות לניהול הזיכרון שאולי גם סוגרות תוכניות, אז תבדוק את זה.