תגידו, לאיזו חברה אפשר לעבור? מחפש 100 מגה, בפחות מ 100₪ (תשתית בזק)
-
נחליאלי_לי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כרגע אני בפרטנר. נגמר לי המבצע, ומשלם 100 פלוס. לא זוכר כ"כ, אבל יותר ממאה שקל.
כמובן ספק+תשתית.
שמעתי שיש 018, אבל יש להם משהו בחוזה שדי מטריד אותי שראיתי ברשת. סימנתי בתמונה.
אח"כ הבנתי שיש גם 019 (מה זה, חברת בת?)
רק שאצלם לא הצלחתי להגיע לתקנון: אולי שם יש משהו ששווה להסתכל כמו ב 018? אם יש קישור לתקנון - אשמח שמישהו ידביק פה, תודה.
נטויזן - מעדיף להתרחק מהם כמו מלהבה.
012 זה אותה פרטנר לדעתי שאני אצלה, רק השם אחר.
וסיבים אין באזור שלי.
אז אני נשאר רק עם 018 או 019
018 יש את התמונה. 019 לא מצליח להשיג תקנון.
מה אומרים?
כמובן ספק+תשתית.
שמעתי שיש 018, אבל יש להם משהו בחוזה שדי מטריד אותי שראיתי ברשת. סימנתי בתמונה.
אח"כ הבנתי שיש גם 019 (מה זה, חברת בת?)
רק שאצלם לא הצלחתי להגיע לתקנון: אולי שם יש משהו ששווה להסתכל כמו ב 018? אם יש קישור לתקנון - אשמח שמישהו ידביק פה, תודה.
נטויזן - מעדיף להתרחק מהם כמו מלהבה.
012 זה אותה פרטנר לדעתי שאני אצלה, רק השם אחר.
וסיבים אין באזור שלי.
אז אני נשאר רק עם 018 או 019
018 יש את התמונה. 019 לא מצליח להשיג תקנון.
מה אומרים?
@נחליאלי_לי
·
מההניסיון שלי אקפסון החברה היחידה שנותנת כבוד מינימלי ללקוח. בנוסף גם האינטרנט שלהם די טוב (אין לי ניסיון אישי עם 019 אבל ממה שהבנתי האינטרנט שלהם לא משהו).
לגבי הסעיפים שמצאת:
א. הגישה לציוד התקשורת זה סעיף סטדנדרטי לגמרי ואם אתה לא יודע טכנאי של בזק מגיע כל זמן מה לארון ברחוב ועושה פעולות תחזוקה - אין לזה שום קשר לשוק סיטונאי או לאיזה חברה אתה משלם את הכסף. אל תדאג הם לא ירצו להכנס לדירה שלך.
ב. העלות של הטכנאי זה באמת סעיף מדאיג ואפילו היה מישהו אחד כאן בפורום שטען באמת ניסו לדרוש ממנו אתה הכסף הזה (בעקבות תקלה שהייתה לו כאשר הוא ניסה להזמין טכנאי). אבל ממה שאני מכיר הם לא לוקחים כסף על ביקור טכנאי. אישית קיבלתי מהם טכנאי של בזק לארון ברחוב ללא שום בעיה וללא עלות כמובן, לפחות פעם אחת (לדעתי אפילו פעמיים). גם אח שלי וגם בן דוד שלי הזמינו מהם טכנאי והם קיבלו ללא בעיות וללא שום ויכוח טכנאי עד הבית שסידר את הבעיה בארון של בזק ללא עלות נוספת (ונכנס לדירה אבל לא היה מה לסדר שם). דווקא פעם אחרונה שניסיתי להזמין טכנאי ישירות מבזק לא הצלחתי (הנציגים של בזק/בזב"ל פשוט אנשים מדהימים ולא במובן החיובי...). גם אנשים אחרים כאן בפורום קיבלו טכנאי מאקספון ללא תשלום.
אני ממליץ בחום להתחבר לאקספון ולהבין על מה אני מדבר. אם מתישהוא תצטרך מהם טכנאי תקפיד לשאול בנימוס האם הביקור בתשלום ורק אם יתעקשו על ביקור בתשלום (שאני מאד בספק שיקרה), אז תתנתק מהם ותתחבר זמנית לבזק ישירות שיפתרו את התקלה או תעבור לספק אחר.
עריכה: לגבי ה"סיכון" שידרשו ממך עלות על טכנאי בעת ההתחברות, אני יכול רק להגיד שאני וכל מי שאני מכיר התחברנו דרך הטלפון (במקרה שלי בגלל שבאינטרנט הופיע שהמחיר לחצי שנה ובטלפון המחיר לשנה שלמה). לפחות בהתחברות דרך הטלפון נאמר במפורש שההתחברות ללא שום עלות וללא צורך בהגעת טכנאי וכך היה.
·
מההניסיון שלי אקפסון החברה היחידה שנותנת כבוד מינימלי ללקוח. בנוסף גם האינטרנט שלהם די טוב (אין לי ניסיון אישי עם 019 אבל ממה שהבנתי האינטרנט שלהם לא משהו).
לגבי הסעיפים שמצאת:
א. הגישה לציוד התקשורת זה סעיף סטדנדרטי לגמרי ואם אתה לא יודע טכנאי של בזק מגיע כל זמן מה לארון ברחוב ועושה פעולות תחזוקה - אין לזה שום קשר לשוק סיטונאי או לאיזה חברה אתה משלם את הכסף. אל תדאג הם לא ירצו להכנס לדירה שלך.
ב. העלות של הטכנאי זה באמת סעיף מדאיג ואפילו היה מישהו אחד כאן בפורום שטען באמת ניסו לדרוש ממנו אתה הכסף הזה (בעקבות תקלה שהייתה לו כאשר הוא ניסה להזמין טכנאי). אבל ממה שאני מכיר הם לא לוקחים כסף על ביקור טכנאי. אישית קיבלתי מהם טכנאי של בזק לארון ברחוב ללא שום בעיה וללא עלות כמובן, לפחות פעם אחת (לדעתי אפילו פעמיים). גם אח שלי וגם בן דוד שלי הזמינו מהם טכנאי והם קיבלו ללא בעיות וללא שום ויכוח טכנאי עד הבית שסידר את הבעיה בארון של בזק ללא עלות נוספת (ונכנס לדירה אבל לא היה מה לסדר שם). דווקא פעם אחרונה שניסיתי להזמין טכנאי ישירות מבזק לא הצלחתי (הנציגים של בזק/בזב"ל פשוט אנשים מדהימים ולא במובן החיובי...). גם אנשים אחרים כאן בפורום קיבלו טכנאי מאקספון ללא תשלום.
אני ממליץ בחום להתחבר לאקספון ולהבין על מה אני מדבר. אם מתישהוא תצטרך מהם טכנאי תקפיד לשאול בנימוס האם הביקור בתשלום ורק אם יתעקשו על ביקור בתשלום (שאני מאד בספק שיקרה), אז תתנתק מהם ותתחבר זמנית לבזק ישירות שיפתרו את התקלה או תעבור לספק אחר.
עריכה: לגבי ה"סיכון" שידרשו ממך עלות על טכנאי בעת ההתחברות, אני יכול רק להגיד שאני וכל מי שאני מכיר התחברנו דרך הטלפון (במקרה שלי בגלל שבאינטרנט הופיע שהמחיר לחצי שנה ובטלפון המחיר לשנה שלמה). לפחות בהתחברות דרך הטלפון נאמר במפורש שההתחברות ללא שום עלות וללא צורך בהגעת טכנאי וכך היה.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
המלצה: אל תתקרב להוט_נט..
·גיל37 כתב:בזק בינלאומי הכי טובים בשילוב עם תשתית בזק VDSL. אם אתה שוקל לעבור לתשתית של הוט אז הוטנט יהיו עדיפים....
צר לי לחלוק עליך. כרגע אני מנסה לברוח מהוט_נט עקב חוסר יכולתם לתת שירות נורמלי.
לא מצליח לגלוש לאתרים מסויימים. בבדיקות שעשו מולי כמה מוקדנים אומללים, זה קשור לסרבר מסוים שלהם ועקב כך הם "העבירו את הטיפול "להנדסה"..
אז כמו שרשמתי, "העבירו אותי להנדסה" פעמיים, פעם באמצע נובמבר 2017 (..תמתין שבעה ימי עבודה) שמעולם לא חזרו אלי וכמובן שלא תיקנו שום דבר. ופעם לפני כשבועיים, שהבטיחו לי שהיתה שגיאה בהעברה להנדסה בפעם הקודמת אבל כעת הם מעבירים שוב "בצורה נאותה" וכעת הכל יהיה בסדר..
אני עדיין ממתין. (כבר חודשיים)
שלחתי אליהם מיילים ל-support ובכל פעם קיבלתי מייל אישור
..שהם קיבלו ו.. תוך 7 ימי עסקים.. יאדה, יאדה, יאדה ו... נאדה.
אשמח לקבל המלצה על ספק אינטרנט ראוי אחר שיכול לעבוד מול תשתית הוט של 100MB
וגם נותן שירות נורמלי.
ג'יימס
-
נחליאלי_לי
-
- חבר פעיל

טריפל סי
אפילו לא מגיבים כשפונים אליהם, לקבל את התקנון לפני התחברות
יש לי V שמראה שהם קראו את ההודעה, בFACEBOOK
שעה, תאריך הכל.
אין תגובה. אבל פרסומים על הקיר - בשפע
אז מי שרוצה להתחבר אליהם: שתדעו למי אתם משלמים כסף.
כי מה אני סה"כ ביקשתי?
תקנון לפני התחברות.
אמרתי להם "תגידו, למה אין תקנון שלכם במקום נגיש באתר? אפשר לינק לתקנון?"
בכל אתר אחר, הנה נגיד 018 אקספון הבאתי לכם צילום מסך, התקנון נגיש.
אבל טריפל C
לך חפש. מי אתה שתקרא תקנון? זה לא מה שענו לי כן? אבל הם ראו שביקשתי - התעלמו, ופרסמו מודעה פרסומית על הקיר שלהם.
לא מתרגז, באמת שלא. כי זה כסף שלי, והפסד שלהם, לא שלי: הפסד של כסף עבורם + להגדיל את מאגר הלקוחות.
אני הרווחתי מראש לא להיכנס לחברה כזאת. ככה שאם כבר - אני צריך להגיד תודה
אולי אתחבר לאקספון, נראה. זה לא שיש לי הרבה אופציות.
בזק יקרים מדי.
אפילו לא מגיבים כשפונים אליהם, לקבל את התקנון לפני התחברות
יש לי V שמראה שהם קראו את ההודעה, בFACEBOOK
שעה, תאריך הכל.
אין תגובה. אבל פרסומים על הקיר - בשפע
אז מי שרוצה להתחבר אליהם: שתדעו למי אתם משלמים כסף.
כי מה אני סה"כ ביקשתי?
תקנון לפני התחברות.
אמרתי להם "תגידו, למה אין תקנון שלכם במקום נגיש באתר? אפשר לינק לתקנון?"
בכל אתר אחר, הנה נגיד 018 אקספון הבאתי לכם צילום מסך, התקנון נגיש.
אבל טריפל C
לך חפש. מי אתה שתקרא תקנון? זה לא מה שענו לי כן? אבל הם ראו שביקשתי - התעלמו, ופרסמו מודעה פרסומית על הקיר שלהם.
לא מתרגז, באמת שלא. כי זה כסף שלי, והפסד שלהם, לא שלי: הפסד של כסף עבורם + להגדיל את מאגר הלקוחות.
אני הרווחתי מראש לא להיכנס לחברה כזאת. ככה שאם כבר - אני צריך להגיד תודה
אולי אתחבר לאקספון, נראה. זה לא שיש לי הרבה אופציות.
בזק יקרים מדי.
-
נחליאלי_לי
-
- חבר פעיל

תודה, אבל מחקתי אותם מהרשימה שלי.
שים לב אפילו בלינק, צריך לגשש ולחפש מה התנאים של חבילות האינטרנט.
הכל מכוון לדעתי.
הרי אם היו רוצים, היו עושים באותו עמוד של הצטרפות ל 100 מגה - תקנון.
שהרי אם בכל שאר החברות זה ככה - למה להיות שונה?
מסיבה אחת: כי יש משהו שמסתתר (אולי הרצון להסתיר את התקנון/התנאים).
וגם תראה - 11 עמודים בתנאים שלהם. כמה יש ב 018 אקספון? תספור לבד ( http://m1cdn.pagewiz.net/Media/vyvhdufb ... rMedia.pdf )
רק 3.
כמה בטריפל C? 11
למה? גם - לכל דבר - יש סיבה.
הסיבה - כמה שיותר מילים - ככה תתייאש, לא תקרא. לייאש אותך, לבלבל (כמה מינוסים כבר מצאתי, גם אם יציעו 100 מגה ב 20 שקל לא אתחבר אליהם)
ושווה גם להזכיר את ההתעלמות מבקשת לקוח, ואחרי שיש מערכת שמראה שקראת את הבקשה (הודעה בפייסבוק)
לקוח מבקש תקנון - אתה קורא, מתעלם, ומפרסם הודעות שיווקיות על הקיר? חתיכת נורה אדומה.
הפסידו כסף ולקוח, כמובן שהם לא יקרסו בגללי (חחח) אבל אני לא אהיה לקוח שלהם.
שים לב אפילו בלינק, צריך לגשש ולחפש מה התנאים של חבילות האינטרנט.
הכל מכוון לדעתי.
הרי אם היו רוצים, היו עושים באותו עמוד של הצטרפות ל 100 מגה - תקנון.
שהרי אם בכל שאר החברות זה ככה - למה להיות שונה?
מסיבה אחת: כי יש משהו שמסתתר (אולי הרצון להסתיר את התקנון/התנאים).
וגם תראה - 11 עמודים בתנאים שלהם. כמה יש ב 018 אקספון? תספור לבד ( http://m1cdn.pagewiz.net/Media/vyvhdufb ... rMedia.pdf )
רק 3.
כמה בטריפל C? 11
למה? גם - לכל דבר - יש סיבה.
הסיבה - כמה שיותר מילים - ככה תתייאש, לא תקרא. לייאש אותך, לבלבל (כמה מינוסים כבר מצאתי, גם אם יציעו 100 מגה ב 20 שקל לא אתחבר אליהם)
ושווה גם להזכיר את ההתעלמות מבקשת לקוח, ואחרי שיש מערכת שמראה שקראת את הבקשה (הודעה בפייסבוק)
לקוח מבקש תקנון - אתה קורא, מתעלם, ומפרסם הודעות שיווקיות על הקיר? חתיכת נורה אדומה.
הפסידו כסף ולקוח, כמובן שהם לא יקרסו בגללי (חחח) אבל אני לא אהיה לקוח שלהם.