מה עם HD בעידן + ? יש חדש בנושא ?
-
mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
יהיה לנו HD ?
הפסיקו לדבר על זה
הפסיקו לדבר על זה
חתימה חתימתית !
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לפי מה שרשום בקישור שלך הם חייבים להגיש תגובה עד מחר.JohnDue כתב:תקוע בבג"ץ סלכלום נגד הרשות. מחכים לתגובות הרשות השניה וכד.
https://supreme.court.gov.il/Pages/Sear ... tance=null
הם כנראה עדיין במחשבה להפיל את התיק הזה (והמימון) על איזה פרייר פרטי שיקבל רשיון להפעלת עידן+....
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
בלוויין עמוס ערוץ 12-13 יס הורידה את ההצפנה . ורואים מעולה את הערוצים בHD בקליטה רגילה . ערוץ 10-11 נעול. אולי זה זמני לכמה ימים. רק יס יודעים
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אין שום בטחון שזה ישאר ככה, כל עוד המדינה לא הגיעה להסדר עם יס. חוץ מזה, מדובר בלויין, כאשר המדינה כל הזמן קידמה את עידן+ (DVBT).
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

צודק . אולי יש להם בעייה בהצפנה . אז משדרים פתוח . ולראיה ערוץ 10-11 מוצפן . אולי ערוצי 12-13 משלמים ליס שישאר פתוח . שיותר אנשים יראו את השידור . כמו הערוץ הערבי
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

·JohnDue כתב:...ואולי אסור להם להצפין ערוצים ציבוריים, שמשדרים חופשי באויר/עידן+, והם בתהליך הסרת הצפנות גורף לכולם? ... תהיו קצת אופטימיים......
את זה הייה צריך מישרד התיקשורת להכניס למיכרז בזמן מתן הזיכיון . כמו באיטליה הונגריה . ערוצים ציבוריים לא מוצפנים .אבל הבעיף הזה לא הוכנס . אז המדינה משלמת נוסף לערוצים ניפרדים לשידור . והאיכות על הפנים. אחרי שהלוויין היתפוצץ בשיגור
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

מי יתקין צלחת לקליטת HD אף אחד . ישארו עם SD בעידן+
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

בעזרת השם ישתבח שמו . יהייה לנו HD בקרוב
רק הטכנאי קרמר
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
זה עצוב שכל דבר במדינה מתקדם מאוד לאט בין אם זה HD בסיסי לערוצי טלווזיה שהחל כבר ב 2009 בחו"ל.
או בין אם זה מהירות אינטרנט, וכל דבר אחר אפילו כבישים ותעלות ניקןז שקצת גשם מציף חצי רחוב.
או בין אם זה מהירות אינטרנט, וכל דבר אחר אפילו כבישים ותעלות ניקןז שקצת גשם מציף חצי רחוב.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4308
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·Mad-Dog כתב:אני החלפתי מילה עם יו"ר הועדה מר איתן כבל, אמר לי שהנושא ממתין למכרז ......
בינתיים למה שבאמת ממתין אותו יו"ר הועדה מר איתן כבל, זה לכתב אישום נגדו, על הפעילות הענפה הקודמת שלו בנושא התקשורת בישראל.
ח"כ איתן כבל נחקר בחשד להפרת אמונים במסגרת קשריו עם נוני מוזס
https://www.haaretz.co.il/news/law/1.5745606
כך שהמילה שהחלפת איתו, יכולה לשמש נגדך.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

@JohnDue
·
לפני כמה חודשים כבר ניסיתי להסביר לך למה לא יהיו שידורי עידן פלוס ב HD בזמן הקרוב, כנראה שללא הצלחה יתרה. ומה שכתבתי לך אז, זה לא משהוא חדש, אלה שזה בידיוק אותו ההסבר שנתתי כאן כבר לפני שנים רבות, שגם אז הייה מי שדימיינו לעצמם שיקבלו שידורי HD בחינם בישראל בזמן הקרוב ולא היו מוכנים לקבל הסברים של מי שמעורה בתחום. ואני כאחד שגם "טיפה" עוסק בתחום זה של שידורים יכול לספר שכל הבכי והנהי הזה בפורומים השונים מעניינים ככליפת השום את האנשי מקצוע שעוסקים בתכנון של הפצת שידורי טלוויזייה בישראל.
·
לפני כמה חודשים כבר ניסיתי להסביר לך למה לא יהיו שידורי עידן פלוס ב HD בזמן הקרוב, כנראה שללא הצלחה יתרה. ומה שכתבתי לך אז, זה לא משהוא חדש, אלה שזה בידיוק אותו ההסבר שנתתי כאן כבר לפני שנים רבות, שגם אז הייה מי שדימיינו לעצמם שיקבלו שידורי HD בחינם בישראל בזמן הקרוב ולא היו מוכנים לקבל הסברים של מי שמעורה בתחום. ואני כאחד שגם "טיפה" עוסק בתחום זה של שידורים יכול לספר שכל הבכי והנהי הזה בפורומים השונים מעניינים ככליפת השום את האנשי מקצוע שעוסקים בתכנון של הפצת שידורי טלוויזייה בישראל.
·sys_admin כתב:·......
בינתיים למה שבאמת ממתין אותו יו"ר הועדה מר איתן כבל, זה לכתב אישום נגדו, על הפעילות הענפה הקודמת שלו בנושא התקשורת בישראל.
ח"כ איתן כבל נחקר בחשד להפרת אמונים במסגרת קשריו עם נוני מוזס
https://www.haaretz.co.il/news/law/1.5745606
כך שהמילה שהחלפת איתו, יכולה לשמש נגדך....
ח..ח... החלק הכי מלחיץ פה זה שגם שם המשפחה שלי הוא מוזס, מה שהופך אותי לחשוד מיידי, הולך לחפש מדינת מקלט
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·Mad-Dog כתב:·......
ח..ח... החלק הכי מלחיץ פה זה שגם שם המשפחה שלי הוא מוזס, מה שהופך אותי לחשוד מיידי, הולך לחפש מדינת מקלט...
זה נראה כמו קשר הון שלטון של ממש.
שכחת להזכיר גם את הבחור המקורב לטראמפ, בעל אותו כינוי כמו שלך:
Trump transition: Who is General 'Mad Dog' Mattis?
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38056197
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

זהוא ניגמרה החגיגה . נעלו את הערוצים 12=13 יס
רק הטכנאי קרמר
בינתיים קיבלנו את כאן 11 HD. ולכן הדמיון שנקבל שידורי HD בחינם בישראל בזמן הקרוב הפך אכן למציאות. אמנם הערוצים המסחריים עדיין לא שם, אבל זו התחלה.sys_admin כתב:@JohnDue
·
לפני כמה חודשים כבר ניסיתי להסביר לך למה לא יהיו שידורי עידן פלוס ב HD בזמן הקרוב, כנראה שללא הצלחה יתרה. ומה שכתבתי לך אז, זה לא משהוא חדש, אלה שזה בידיוק אותו ההסבר שנתתי כאן כבר לפני שנים רבות, שגם אז הייה מי שדימיינו לעצמם שיקבלו שידורי HD בחינם בישראל בזמן הקרוב ולא היו מוכנים לקבל הסברים של מי שמעורה בתחום. ואני כאחד שגם "טיפה" עוסק בתחום זה של שידורים יכול לספר שכל הבכי והנהי הזה בפורומים השונים מעניינים ככליפת השום את האנשי מקצוע שעוסקים בתכנון של הפצת שידורי טלוויזייה בישראל....
אם אנשי המקצוע שהציבור משלם להם מכספי המיסים, לא מעניין אותם לפעול למען טובת אותו ציבור, זה חמור ביותר.
כאחד שעוסק בתחום אני מקווה שאתה מציג את רצון הציבור לגורמים הרלוונטים.