חיבור מחשב לרסיבר
שלום יש לי לוח אם שתומך ב5.1 ערוצים.
חיברתי את המחשב לרסיבר בסיב אופטי.
יש WIN10
אני עדיין לא מצליח לשמוע ב5.1 ערוצים בדקתי בהגדרות הסאונד והוא מראה לי רק 2 ערוצים.
יש לי לוח אם gigabyte h87 d3h ורסיבר של JVC
ניסיתי לחפור באינטרנט וראיתי שיש אם זה בעיות אך לא באמת הצלחתי למצוא לזה פתרון.
האם מישהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה
חיברתי את המחשב לרסיבר בסיב אופטי.
יש WIN10
אני עדיין לא מצליח לשמוע ב5.1 ערוצים בדקתי בהגדרות הסאונד והוא מראה לי רק 2 ערוצים.
יש לי לוח אם gigabyte h87 d3h ורסיבר של JVC
ניסיתי לחפור באינטרנט וראיתי שיש אם זה בעיות אך לא באמת הצלחתי למצוא לזה פתרון.
האם מישהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה
זה אומנם פוסט ישן על גרסאות ישנות אבל העקרונות נשארו דומים עד זהים. למרות שמדובר על xbmc יש הסברים גם על חלונות בכלל.
מדריך להגדרות סאונד
מדריך להגדרות סאונד
@Lee
·
אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול ל5.1 הוא לא נותן לי את האופציה בכלל לבחור.
אני מנסה להגידר בקודי. קודי מראה לי כביחול שהוא שזה בתצורה של 5.1 אבל הרסיבר עצמו לא מפעיל את כל הרמקולים.
הרסיבר עצמו מוגדר כמו שצריך.
הוא מחובר לממיר של יס. באותה תצורה והוא מקבל שם 5.1 כמו שצריך. הוא מפעיל את כל הרמקולים.
·
אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול ל5.1 הוא לא נותן לי את האופציה בכלל לבחור.
אני מנסה להגידר בקודי. קודי מראה לי כביחול שהוא שזה בתצורה של 5.1 אבל הרסיבר עצמו לא מפעיל את כל הרמקולים.
הרסיבר עצמו מוגדר כמו שצריך.
הוא מחובר לממיר של יס. באותה תצורה והוא מקבל שם 5.1 כמו שצריך. הוא מפעיל את כל הרמקולים.
מותקנים דרייברים עדכניים לכרטיס הקול המובנה? לכרטיס המסך? לפעמים דרוש שילוב נכון של השניים.
בשירשור שהפניתי אליו נטען שהדרייבר של הrealtek יכול ליצור בעיות וכדאי להסיר אותו. אני כבר לא זוכר מה עשיתי כשעבדתי עם יציאה אופטית לרסיבר וhdmi למסך אז אני לא יכול להתייחס אבל אולי שווה ניסוי.
אני מניח שאתה בחיבור אופטי בגלל הרסיבר. אם הוא תומך hdmi אז עדיף בכל מקרה.
בשירשור שהפניתי אליו נטען שהדרייבר של הrealtek יכול ליצור בעיות וכדאי להסיר אותו. אני כבר לא זוכר מה עשיתי כשעבדתי עם יציאה אופטית לרסיבר וhdmi למסך אז אני לא יכול להתייחס אבל אולי שווה ניסוי.
אני מניח שאתה בחיבור אופטי בגלל הרסיבר. אם הוא תומך hdmi אז עדיף בכל מקרה.