פיסקלים שרופים ב Samsung חדשה
קיבלתי טלויזיה 55mu8000.
מבדיקה שעשיתי, קיימים כמה עשרות של פיקסלים מתים (שחורים), שניתן להבחינם בקלות.
מה הכלל במסכי 4K בעניין פיקסלים מתים?
מצורפת תמונה של האיזור התקול במסך.
הבעיה חוזרת על עצמה בכל תוכן, ולכן בוודאות לא נגרמת מתוכן כלשהו אלא מהפאנל עצמו.
מבדיקה שעשיתי, קיימים כמה עשרות של פיקסלים מתים (שחורים), שניתן להבחינם בקלות.
מה הכלל במסכי 4K בעניין פיקסלים מתים?
מצורפת תמונה של האיזור התקול במסך.
הבעיה חוזרת על עצמה בכל תוכן, ולכן בוודאות לא נגרמת מתוכן כלשהו אלא מהפאנל עצמו.
נערך לאחרונה על ידי Jaaz ב 25/01/2018 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
דרוש החלפה, אין פה מה להתמהמה יותר מדי. תעדכן פה איך הלך עם אלקטרוניקס פרו. דוגמא טובה לחברה פה שרוצים לרכוש SAMSUNG.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסך כזה בהחלט דורש החלפה.
בד"כ על מספר בודד של פיקסלים מתים יכול להיות שהם היו מתווכחים, אבל כשמדובר על פגם כזה, אני מקווה שהם לא יעשו יותר מדי בעיות ופשוט יחליפו את המסך.
בד"כ על מספר בודד של פיקסלים מתים יכול להיות שהם היו מתווכחים, אבל כשמדובר על פגם כזה, אני מקווה שהם לא יעשו יותר מדי בעיות ופשוט יחליפו את המסך.
איזה רעים אתם מלחיצים סתם תבן אדם
שהבעיה כל כך בולטת הם לא ישחקו איתך.
אם המסך חדש מגיע לך החלפה ולא תיקון . אל תאפשר להם לקחת את המסך למעבדה בלי שאתה מקבל אישור להחלפה. אם לא יסכימו תחזיר תמסך לחנות בטענה שהמסך פגום יש לך 14 יום.
אם המסך חדש מגיע לך החלפה ולא תיקון . אל תאפשר להם לקחת את המסך למעבדה בלי שאתה מקבל אישור להחלפה. אם לא יסכימו תחזיר תמסך לחנות בטענה שהמסך פגום יש לך 14 יום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עשרות?
נדיר לראות כאלה בכלל, אז עשרות נשמע לי משונה. אתה רואה אותם בכל הצבעים או רק בירוק?
בטוח שזה לא לכלוך שנכנס מתחת לזכוכית?
נדיר לראות כאלה בכלל, אז עשרות נשמע לי משונה. אתה רואה אותם בכל הצבעים או רק בירוק?
בטוח שזה לא לכלוך שנכנס מתחת לזכוכית?
אכן עשרות, נראים בכל הצבעים (אדום, כחול, ירוק, לבן).
יש עוד כ- 20 באיזור אחר במסך שלא צילמתי מאחר והאיזור הזה מאוכלס מספיק בבעיות.
לעניין לכלוך - אמנם קשה לראות בצילום, אך ה"חורים" מדוייקים בגודל של פיקסל, מקרוב קל לראות זאת. מאוד קשה לי להאמין שלכלוך מסתדר במלבנים מושלמים שכאלו.
יש עוד כ- 20 באיזור אחר במסך שלא צילמתי מאחר והאיזור הזה מאוכלס מספיק בבעיות.
לעניין לכלוך - אמנם קשה לראות בצילום, אך ה"חורים" מדוייקים בגודל של פיקסל, מקרוב קל לראות זאת. מאוד קשה לי להאמין שלכלוך מסתדר במלבנים מושלמים שכאלו.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
קודם כל, בהצלחה....
עכשיו ברצינות תהיה אסרטיבי דרוש החלפה ולא תיקון במידה ויש לך בעיות שלח לי הודעה פרטית, לא בגלל שיש מה להסתיר אלה בגלל רגישות המידע שלא יופיע בפרהסיה.
עכשיו ברצינות תהיה אסרטיבי דרוש החלפה ולא תיקון במידה ויש לך בעיות שלח לי הודעה פרטית, לא בגלל שיש מה להסתיר אלה בגלל רגישות המידע שלא יופיע בפרהסיה.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...