פאנל שליטה - מה מומלץ?
בכניסה לבית אני מתכוון לשים טאבלט שדרכו אוכל גם להפעיל תרחישים וגם לראות מצלמות.
אני מתכוון להשתמש במצלמה כמין תחליף אינטרקום - כלומר שהילדים יוכלו לראות מי עומד מאחורי הדלת לפני שפותחים.
על הטאבלט אני רוצה להתקין אפליקציה שתעבוד במין מצב "קיוסק" ובחלק אחד שלה תראה את מצלמת הכניסה ובנוסף יהיו כפתורים לתרחישים ומידע כללי.
ראיתי את Imperihome ומעבר לזה שהלוק שלה ממש מכוער (לא ברור לי כמה ניתן לקיסטום), נראה שהם עוברים למודל פרימיום שמחייב תשלום חודשי.
מה האלטרנטיבות? במה אתם משתמשים?
אני מתכוון להשתמש במצלמה כמין תחליף אינטרקום - כלומר שהילדים יוכלו לראות מי עומד מאחורי הדלת לפני שפותחים.
על הטאבלט אני רוצה להתקין אפליקציה שתעבוד במין מצב "קיוסק" ובחלק אחד שלה תראה את מצלמת הכניסה ובנוסף יהיו כפתורים לתרחישים ומידע כללי.
ראיתי את Imperihome ומעבר לזה שהלוק שלה ממש מכוער (לא ברור לי כמה ניתן לקיסטום), נראה שהם עוברים למודל פרימיום שמחייב תשלום חודשי.
מה האלטרנטיבות? במה אתם משתמשים?
הורדתי אותה מהלינק בגרסאת האנדרואיד....
אפסס לא משהו וזו מחמאה.
האם בשביל לקבל ממשק סביר צריך להוריד את גרסא הפיסי ולהתממשק אליה?
@Grappa
האם זה מה שרואים בתמונה פה: https://www.htmag.co.il/vp2485540#2485540 ?
אם כן - אשמח לתמונה של הממשק - חשוב לי מאוד הנראות שלו
האם זה מה שרואים בתמונה פה: https://www.htmag.co.il/vp2485540#2485540 ?
אם כן - אשמח לתמונה של הממשק - חשוב לי מאוד הנראות שלו
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
@rotbard
·
במשך הרבה זמן חיפשתי ממשק שיתאים לי עיצובית ופונקציונאלית, ניסיתי הרבה ורכשתי כמה אפליקציות אף אחת מהם לא ענתה על הדרישות.
האפליקציה החינמית הזאת מאפשרת לעשות כמעט הכל ואיתה הגעתי הכי קרוב למשהוא שמתאים לי.
זה דורש קצת זמן בלמחוק, להזיז, לשנות, להוסיף ולעצב אבל התוצאה בסוף די מספקת מבחינתי.
תשקיעו ותהינו.

·
במשך הרבה זמן חיפשתי ממשק שיתאים לי עיצובית ופונקציונאלית, ניסיתי הרבה ורכשתי כמה אפליקציות אף אחת מהם לא ענתה על הדרישות.
האפליקציה החינמית הזאת מאפשרת לעשות כמעט הכל ואיתה הגעתי הכי קרוב למשהוא שמתאים לי.
זה דורש קצת זמן בלמחוק, להזיז, לשנות, להוסיף ולעצב אבל התוצאה בסוף די מספקת מבחינתי.
תשקיעו ותהינו.
כן צריך את ה designer שרץ ב pc
אני גם התחלתי לשחק איתה ויש פוטנציאל להיות תחליף טוב ל imperihome
@grappa למה צריך יכולות תכנות? במקרה יש לי אבל לא ראיתי עדיין איפה זה יכול לבוא שם לידי ביטוי?
אשמח אם תשוויץ בתוצאה הסופית שלך
בכל מקרה למי שמתעניין יש פה תרד שמראה מה אנשים עשו:
https://groups.google.com/forum/#!topic ... I6qfVLZhQY
אני גם התחלתי לשחק איתה ויש פוטנציאל להיות תחליף טוב ל imperihome
@grappa למה צריך יכולות תכנות? במקרה יש לי אבל לא ראיתי עדיין איפה זה יכול לבוא שם לידי ביטוי?
אשמח אם תשוויץ בתוצאה הסופית שלך
בכל מקרה למי שמתעניין יש פה תרד שמראה מה אנשים עשו:
https://groups.google.com/forum/#!topic ... I6qfVLZhQY
- Grappa
- חבר ותיק

@eyalpo
·
צודק! למי שכבר מתכנת זה לא נקרא יכולות תיכנות אלא יכולות תכנון GUI והכרה של כלים בתחום, באם אתה יודע לתכנת כולל בניית ה GUI הכלי הזה הוא משחק ילדים עבורך.
לגבי השוויץ לא נראה לי שזה ישרת איזו מטרה כאן, הלינק שאתה צירפת עם הדוגמאות עושה שירות טוב יותר למשתמשים כאן,
כשהתחלתי שילבתי כמה מהדוגמאות יחד כולל תוספות שלי.
חיב לציין שאני משתמש באפליקציה כבר כשנתיים והמפתח/ים מקפידים לעדכן את הגירסאות השונות באופן תכוף כל כמה שבועות כולל תוספות של ממשקים חדשים ובנוסף בפורום שלהם בגוגל מקבלים תשובות די מהירות לכל שאלה.
המוצר הזה יכול לשמש כממשק לכל דבר ולא דווקא לבית חכם, הייתרון הגדול הוא באפליקציה שקיימת לכל מערכת הפעלה של טלפון טאבלט ובכל גודל מסך (למעט מחשבי מק לצערי).
·
צודק! למי שכבר מתכנת זה לא נקרא יכולות תיכנות אלא יכולות תכנון GUI והכרה של כלים בתחום, באם אתה יודע לתכנת כולל בניית ה GUI הכלי הזה הוא משחק ילדים עבורך.
לגבי השוויץ לא נראה לי שזה ישרת איזו מטרה כאן, הלינק שאתה צירפת עם הדוגמאות עושה שירות טוב יותר למשתמשים כאן,
כשהתחלתי שילבתי כמה מהדוגמאות יחד כולל תוספות שלי.
חיב לציין שאני משתמש באפליקציה כבר כשנתיים והמפתח/ים מקפידים לעדכן את הגירסאות השונות באופן תכוף כל כמה שבועות כולל תוספות של ממשקים חדשים ובנוסף בפורום שלהם בגוגל מקבלים תשובות די מהירות לכל שאלה.
המוצר הזה יכול לשמש כממשק לכל דבר ולא דווקא לבית חכם, הייתרון הגדול הוא באפליקציה שקיימת לכל מערכת הפעלה של טלפון טאבלט ובכל גודל מסך (למעט מחשבי מק לצערי).
- Grappa
- חבר ותיק

@eyalpo
·
לא בטוח שהדרך שלי נכונה אבל הנה התיאור:
התחלתי עם המצב ה״אוטומטי״ שבו האפליקציה מתחברת לבד לכל הרכיבים בבית ובונה ממשק אוטומטי, לאחר מכן מחקתי את מה שלא רלוונטי ועיצבתי מחדש.
בכל פעם שהתווסף מודול חדש או תרחיש הוספתי אותו בצורה ידנית
לא בטוח שזו הדרך האופטימלית ואולי יש דרכים אחרות שהן טובות יותר.
·
לא בטוח שהדרך שלי נכונה אבל הנה התיאור:
התחלתי עם המצב ה״אוטומטי״ שבו האפליקציה מתחברת לבד לכל הרכיבים בבית ובונה ממשק אוטומטי, לאחר מכן מחקתי את מה שלא רלוונטי ועיצבתי מחדש.
בכל פעם שהתווסף מודול חדש או תרחיש הוספתי אותו בצורה ידנית
לא בטוח שזו הדרך האופטימלית ואולי יש דרכים אחרות שהן טובות יותר.