רוצים להתנתק מפרטנר TV? תגיעו ביום אחר או רכשו סמארטפון חדש

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
tig3r פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

התחברתם לפרטנר TV, ניסיתם, והגיע הרגע שבו אתם מחליטים להתנתק , כל אחד מהסיבה שלו.

אז... מתקשרים למוקד, מתנתקים - ויש לכם 30 יום להחזיר את הציוד

אתם מגיעים למרכז שירות באיחור קטן של רבע שעה , ב18:15 , עם הממיר והשלט בידכם - המקום עדיין פתוח, העובדים שם, ואתם מבקשים להחזיר רק את הציוד... רק קחו אותו!

"לא לא לא! אתם איחרתם ברבע שעה - תחזרו מחר."

אך אם אתם רוצים לרכוש סמארטפון חדש בשעת האיחור - אין בעיה! רוצים להתחבר לפרטנר? אין בעיה!

רוצים להחזיר ציוד? איחרתם ! סגור היום - איחרתם ברבע שעה . תבואו מחר.

סיפור מהיום.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

מגיעים למחרת למנהל של המרכז שירות
מעלים זאת בפניו (Y)
אני הייתי נוהג כך

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #3 

פשוט עצוב שהם ממשיכים באותן פרקטיקות מפעם.
אבל זה לא מפתיע מכיוון שבעבר נדרשה חקיקה מסיבית של כחלון כדי שפרטנר יחד עם סלקום פלאפון לא ינעלו טלפונים שהן מוכרות או יטילו קנסות יציאה מתוכנית.
אפשר לציין לטובה את סמארט וסטינג שמאפשרות ניתוק בקליק באתר, בניגוד לפרטנר וסלקום.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #4 

הפתרון - עידן פלוס בשילוב נטפליקס עם סטרימר פרטי. רוצים - משלמים וצופים, לא רוצים ? מתנתקים דרך האתר ומפסיקים לשלם.
עד שחברות הטלויזיה ילמדו להתנהל ככה צריכים פשוט להחרים אותם ולא להתחבר ולא להיות כבול לציוד של ספק השירות.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

גיל37 כתב:הפתרון - עידן פלוס בשילוב נטפליקס עם סטרימר פרטי. רוצים - משלמים וצופים, לא רוצים ? מתנתקים דרך האתר ומפסיקים לשלם.
עד שחברות הטלויזיה ילמדו להתנהל ככה צריכים פשוט להחרים אותם ולא להתחבר ולא להיות כבול לציוד של ספק השירות.
...
גם אני חושב שעידן ונטפליקס זה שילוב מנצח, אבל יש הטוענים שזה לא מתאים לרוב הישראלים.
בארה"ב 50% מלקוחות הטלוויזיה מנויים לנטפליקס.
מה שכן, זה דורש מיומנות טכנית בהתקנה שלא לכולם יש לצערם.

tig3r פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני מצאתי שירות IPTV עם מלא ערוצים ישראלים של HOT וYES ב40 שקל לחודש. כולל אפשרות צפייה בתוכניות ששודרו ב14 ימים האחרונים!
ביחד עם נטפליקס זה השילוב המושלם באמת
בקרוב אתנתק מהוט, כעיקרון מה שנשאר לי אצלהם זה הקלטות שאני רוצה לצפות ואיזה סדרה ישראלית ישנה שיש להם ב VOD ואני לא מוצא אותה להורדה או לצפייה ישירה
פרסמתי את המקרה שקרה לי בקבוצה של מחוברי פרטנר בפייסבוק , כולם שם מחזקים את פרטנר ומאשימים אותי - למה באמת ציפיתי? לקוחות של פרטנר וביניהם עובדי פרטנר גם.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7 

@tig3r
·ולמה אתה חושב שהכל ורוד?
זה שירות שיהיו לך בו המון תקלות ככל הנראה...

tig3r פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

חוויית החזרת ציוד לפרטנר - מסע ההפחדה \ שיטת המצליח - חלק 2 בסיפור
https://www.hometheater.co.il/vt293108.html

sss91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

סליחה שאני אומר את זה כותב האשכול, אבל בתור עובד פרטנר לשעבר אני לא מבין את התלונה שלך,
השירות המלא בסניף שהגעת אליו נסגר ב-18:00 ואז נשארים רק 2 נציגי מכירה (בד״כ), הנציג אמור למכור במשמרת ולא להפקיד מכשירים לתיקון, לשחרר מכשירים, להחליף סוללה, להחליף סים, לעדכן חבילת גלישה, לשנות חבילה וכו׳ - רק למכור,
זה כמו שתתקשר בשעה 22:00 ל-yes או hot ותבקש לשנות תוכנית, יסבירו לך שבשעות האלה זה רק שירות טכני ותגיד להם ״עד שתפסתי אתכם תשנו לי את החבילה״,

אני באמת מבין את הנציגים והדרישה שלך והציניות נשמעת תמוהה, אתה מתאר מצב כאילו עשו לך דווקא, זה הנהלים בכל חברה.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

@sss91
אני חושב שהכעס הוא לא על הנציגים שהם בסך הכל עובדים שכירים שעושים את עבודתם, אלא על התנהלות החברה עצמה כחברה.

sss91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

liorp כתב:@sss91
אני חושב שהכעס הוא לא על הנציגים שהם בסך הכל עובדים שכירים שעושים את עבודתם, אלא על התנהלות החברה עצמה כחברה.
...
·לא חשבתי שהכעס על הנציגים אבל התלונה תמוהה לי, אף פעם לא ראיתי מישהו מתלונן על שמוקד טכני לא מוכן לנתק מנוי בשעה 22:00 או בשעה 19:00 שיחה עם מוקד מכירות שלא מוכן לשנות חבילה ללקוח קיים..

אין לי אהבה גדולה לפרטנר למרות שעבדתי שם, פשוט אני לא חושב שזה הגיוני לבוא בטענה לחברה שלא נותנים שירות בכל שעה למרות שהשעות פתיחה של מרכז השירות מצוינות במוקדים ובאתר אינטרנט, שעות השירות 10-18 הן די בכל החברות ואם החברה החליטה להשאיר נציג או 2 במטרה למכור מוצרים עד 22:00 זה בעיני לגיטימי לגמרי..

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”