כמות הצפייה ההזמנות ב VOD של YES ו HOT ירדה באופן דרמטי
כמות הצפייה בסדרות ותוכן VOD של YES ו HOT ירדה באופן דרמטי זה כולל את סלקום
ופרטנר אבל באחוזים קטנים יותר כי שם יש הרבה פחות מנויים והצפייה ב VOD היא חלק אינטגרלי מדמי המנויי .
הסיבה היא פיצול ערוץ והתחרות , יצרו תוכן בערוצים 12-13-14 ועם נוסיף את כאן המחודש עם סדרות משלו
ניצור תוכן שאנשים רגילים צורכים בזמן שיש להם לצפייה ,כך שאין להם זמן מעבר לזה......
ופרטנר אבל באחוזים קטנים יותר כי שם יש הרבה פחות מנויים והצפייה ב VOD היא חלק אינטגרלי מדמי המנויי .
הסיבה היא פיצול ערוץ והתחרות , יצרו תוכן בערוצים 12-13-14 ועם נוסיף את כאן המחודש עם סדרות משלו
ניצור תוכן שאנשים רגילים צורכים בזמן שיש להם לצפייה ,כך שאין להם זמן מעבר לזה......
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לדעתי גם נטפליקס "אשמה" בזה. לפחות מבחינתי בחודשים האחרונים אני צופה הרבה יותר בנטפליקס מאשר בתכנים של YES / סטינג TV.
אפילו כשיש תוכן טוב אני מתבאס לצפות בו בגלל איכות התמונה והסאונד הירודה של YES / סטינג לעומת הסטנדרט של נטפליקס
אפילו כשיש תוכן טוב אני מתבאס לצפות בו בגלל איכות התמונה והסאונד הירודה של YES / סטינג לעומת הסטנדרט של נטפליקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
· זה נתונים שפורסמו או דעה אישית ?ROCE כתב:כמות הצפייה בסדרות ותוכן VOD של YES ו HOT ירדה באופן דרמטי זה כולל את סלקום
ניצור תוכן שאנשים רגילים צורכים בזמן שיש להם לצפייה ,כך שאין להם זמן מעבר לזה.........
אם תקרא את הדוחות השנתיים לבורסה של הוט ויס, תראה שהם מפחדים אפילו מהתחרות של עידן פלוס, על 9 ערוציו, ואם אני זוכר נכון גם נטפליקס הוזכרה בדוחות כגורם סיכון.off כתב:גורמים בהוט ויס טענו השבוע בעיתון שלנטפליקס אין כל השפעה על השוק המקומי.
לטענתם......
אפילו בסטינג רוצים לשלב את נטפליקס בממיר שלהם.