זהו נמאס לי :) - מבקש המלצה לשלט חכם להכל.
-
LiorVikel
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
·למה לא את המסך מגע? @Grappa?Grappa כתב:@LiorVikel
·
Harmony Hub זה השלט שאתה מחפש, ב99ֵ% מהמקרים אין צורך ללמד אותו אלא רק להזין את היצרן והדגם.
אני אישית ממליץ על הדגם הפשוט ללא מסך המגע, לא צריך להטעין ומאד פשוט להפעלה....
יש לך לינק או משהו ?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·LiorVikel כתב:יש לי בבית רסיבר, טלויזה, סטרימר ועוד
נמאס לי מ 900 שלטים
יש לי BORADLINK אבל המשפחה לא מסתדרים עם אפלקיציה
האם יש שלט חכם (אמרו לי אולי HARMONY )
שיודע ללמוד הכל (אבל בקלות )?
תודה רבה...
הרמוני elite קנית לא טעית. חפש דילים באחד מאתרי אמזון.
במידה וכל הרכיבים תומכים ir וגלויים (לא בתוך ארון סגור) גם דגם 950 מספיק
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@LiorVikel
בנוסף לעצות המועילות / מעולות של החברים למעלה, אנסה לעשות לך מעט סדר ..
שמות הדגמים שתתקל בהם (כמו Elite, Companion וכד') הם למעשה שמות של "באנדלים". במילים אחרות -- לוג'יטק לוקחת Harmony Hub (שהוא הבסיס לכל מערכות השליטה החדשות), מצמידה לו שלט, ונותנת לצמד החדש שם.
כך למשל hub + שלט מדגם 950 יוצרים צמד בשם harmony elite. אין בכך שום פסול כמובן אבל חשוב להבין שאין בעייה לשלב את אותו hub בדיוק עם או במקביל לשלטים אחרים.
כאמור - ה hub הוא לב המערכת והוא גם הרכיב אותו (אם תרצה) תשלב עם אלקסה, גוגל הום וכו' וכו'.
אפשר לעבור גם עם hub בלבד (ועדיין לקבל פונקציונליות מלאה) אבל במקרה זה תצטרך לשלוט על המערכת באמצעות טלפון או טבלט וכד'
מחירי המערכת ינועו בין $300 ל elite (לפני משלוח / מע"מ / מבצעים) ל $80 ל hub בלבד.
כאמור ה elite הוא ה"מפונפן" ביותר מבחינת השלט עצמו (ה hub זהה עם כולם) אבל מאפשר התאמות נחמדות מבחינת מסך המגע וכד' (ראה צילום למטה).
ברמה הפרקטית הדגם המשתלם ביותר יהיה "בנדל" שנקרא "Logitech Harmony Smart Control - Black" שמחירו נע בדר"כ בין $59-$79 באמזון ארה"ב. הבאנדל כולל כאמור את ה hub בתוספת שלט בסיסי מדגם Harmony Smart Remote.
על זה אני ממליץ להוסיף אמזון אקו דוט או גוגל הום מיני לשליטה קולית , והנה קבלת פתרון מקיף בעלות של $100-$110 ...
בהצלחה
בנוסף לעצות המועילות / מעולות של החברים למעלה, אנסה לעשות לך מעט סדר ..
שמות הדגמים שתתקל בהם (כמו Elite, Companion וכד') הם למעשה שמות של "באנדלים". במילים אחרות -- לוג'יטק לוקחת Harmony Hub (שהוא הבסיס לכל מערכות השליטה החדשות), מצמידה לו שלט, ונותנת לצמד החדש שם.
כך למשל hub + שלט מדגם 950 יוצרים צמד בשם harmony elite. אין בכך שום פסול כמובן אבל חשוב להבין שאין בעייה לשלב את אותו hub בדיוק עם או במקביל לשלטים אחרים.
כאמור - ה hub הוא לב המערכת והוא גם הרכיב אותו (אם תרצה) תשלב עם אלקסה, גוגל הום וכו' וכו'.
אפשר לעבור גם עם hub בלבד (ועדיין לקבל פונקציונליות מלאה) אבל במקרה זה תצטרך לשלוט על המערכת באמצעות טלפון או טבלט וכד'
מחירי המערכת ינועו בין $300 ל elite (לפני משלוח / מע"מ / מבצעים) ל $80 ל hub בלבד.
כאמור ה elite הוא ה"מפונפן" ביותר מבחינת השלט עצמו (ה hub זהה עם כולם) אבל מאפשר התאמות נחמדות מבחינת מסך המגע וכד' (ראה צילום למטה).
ברמה הפרקטית הדגם המשתלם ביותר יהיה "בנדל" שנקרא "Logitech Harmony Smart Control - Black" שמחירו נע בדר"כ בין $59-$79 באמזון ארה"ב. הבאנדל כולל כאמור את ה hub בתוספת שלט בסיסי מדגם Harmony Smart Remote.
על זה אני ממליץ להוסיף אמזון אקו דוט או גוגל הום מיני לשליטה קולית , והנה קבלת פתרון מקיף בעלות של $100-$110 ...
בהצלחה
-
- הרמוניה בסלון (באוירה טובה) ... :)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

@richrach
יש לך על השלט שלושה מקשי "activity" יעודיים (ראה צילום) אותם אתה משייך לפי העדפותיך. הטריק הוא שאפשר לשייך 2 activities למקש אחד.... לחיצה קצרה מפעילה א' / לחיצה ארוכה מפעילה ב '
כך שלמעשה יש לך 6 activities במרחק לחיצה.
כמובן שכל הכפתורים הפיזיים האחרים גם כן ניתנים לתכנות כיד הדימיון הטובה.
יש לך על השלט שלושה מקשי "activity" יעודיים (ראה צילום) אותם אתה משייך לפי העדפותיך. הטריק הוא שאפשר לשייך 2 activities למקש אחד.... לחיצה קצרה מפעילה א' / לחיצה ארוכה מפעילה ב '
כך שלמעשה יש לך 6 activities במרחק לחיצה.
כמובן שכל הכפתורים הפיזיים האחרים גם כן ניתנים לתכנות כיד הדימיון הטובה.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·LiorVikel כתב:·למה לא את המסך מגע? @Grappa?......
יש לך לינק או משהו ?
תודה...
חייב לציין ששניהם מעולים ואני רק מציין את דעתי האישית, המדד אצלי הוא הפעלה רק על סמך מגע (בעיניים עצומות) .
המסך מגע מכיל הרבה יותר אופציות אבל דורש קצת יותר ידע תפעולי, השלט הפשוט קל מאד לתפעול.
לינק לשלט עם מסך המגע
https://www.logitech.com/en-us/product/ ... te?crid=60
לינק לשלט ללא מסך מגע
https://www.logitech.com/en-us/product/ ... on?crid=60
את הרכישה מומלץ לעשות באמזון יש מיד יפעם מבצעים
- Grappa
- חבר ותיק

·צפיד כתב:האם הHARMONY HUB יכול להפעיל גם מחשב או לכל הפחות להעיר אותו?
האם יש אפשרות להפעיל KODI דרכו?...
יכול להפעיל ואפילו לעבוד כמקלדת ועכבר BT במידה והמחשב תומך בזה.
לגבי KODI ניתן להפעיל במידה ויש על המחשב מקלט IR או ב BT
יש תמיכה ב PC / MAC ואנדרואידים למינהם.
- sigamore
- חבר מביא חבר

אל תבוא "חשבון" אם משהו אצלך לא יתפוסmosheva כתב:מתעלק, האם השלט הזה בעצם מחליף את השלט של יס, MIBOX, רסיבר, מזגן וכו' וכו'?
כנראה שהתשובות הן כן אבל אשמח לסמן V ממישהו שיש לו את השלט......
- Grappa
- חבר ותיק

·mosheva כתב:מתעלק, האם השלט הזה בעצם מחליף את השלט של יס, MIBOX, רסיבר, מזגן וכו' וכו'?
כנראה שהתשובות הן כן אבל אשמח לסמן V ממישהו שיש לו את השלט......
מחליף את כל השלטים של המדיה.
לגבי המזגן שמעתי על מזגנים שלא נתמכו במקור, למרות שאפשר גם "ללמד" אותו מוצר חדש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

כאמור כל הכפתורים ניתנים לתכנות ! השלט עם מסך המגע נותן מן הסתם אקסטרה גמישות ...richrach כתב:@sigamore
·
מקווה שזה יהיה נח לאישה, אין שם את כל הכפתורים של השלט המקורי כמו כפתור ייעודי לנטפליקס וליוטיוב, vod, הקלטות ועוד...
אצלי האישה והילדים התבייתו דווקא על השלט ה"פשוט" דווקא (הוא קל יותר וארגונומי בצורה מופלאה) מה שמשאיר את השלט המשוכלל במנוחה רוב הזמן..
(אל תשאל למה יש לי גם גם ... סיפור לפוסט אחר
המינוס היחיד של השלט הפשוט הוא חוסר בתאורה אחורית. מנגד הנוחות שלו ביד מפצה על העניין היות ותוך דקות לומדים את כל מיקום הכפתורים בעל פה.
מצטער שאני נדחף לשרשור, יש לי כמה שאלות בנוגע לELITE, אבל לפני חשוב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו אבל נשארו לי כמה דברים פתוחים כדי שהוא יהווה פתרון מושלם.
1 - לשליטה קולית, מה עדיף לקנות GOOGLE HOME או ECHO? יש לי גם VERA בבית אם זה משנה.
2 - אני שולט על HTPC דרך BLUETOOTH אבל הקיצורים שהגדרתי עבור קודי משום מה לא עובדים דרך הBLUETOOTH, הצלחתי להפעיל דרך שליטת הIR. יש דרך לדבג את הבעיה?
3 - הגדרתי אקטיביטי ששולט על הטלויזיה, HTPC ורסיבר הבעיה היא שתמיד הרסיבר לא נדלק \ נסגר, הוספתי DELAY של שניה בין הפעלת הטלויזיה להפעלת הרסיבר, למישהו יש מושג איך ניתן לפתור את הבעיה הזו?
תודה!
1 - לשליטה קולית, מה עדיף לקנות GOOGLE HOME או ECHO? יש לי גם VERA בבית אם זה משנה.
2 - אני שולט על HTPC דרך BLUETOOTH אבל הקיצורים שהגדרתי עבור קודי משום מה לא עובדים דרך הBLUETOOTH, הצלחתי להפעיל דרך שליטת הIR. יש דרך לדבג את הבעיה?
3 - הגדרתי אקטיביטי ששולט על הטלויזיה, HTPC ורסיבר הבעיה היא שתמיד הרסיבר לא נדלק \ נסגר, הוספתי DELAY של שניה בין הפעלת הטלויזיה להפעלת הרסיבר, למישהו יש מושג איך ניתן לפתור את הבעיה הזו?
תודה!
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
·@GrappaGrappa כתב:·......
יכול להפעיל ואפילו לעבוד כמקלדת ועכבר BT במידה והמחשב תומך בזה.
לגבי KODI ניתן להפעיל במידה ויש על המחשב מקלט IR או ב BT
יש תמיכה ב PC / MAC ואנדרואידים למינהם....
·
כרגע אין לי מקלט IR למחשב אני יכול להוסיף לצורך העניין,
מה שלא ברור לי איך אני יכול להעיר את המחשב ולכבות אותו ?
האם יש ל HUB אפשרות ל WOL?
- Grappa
- חבר ותיק

·צפיד כתב:·@Grappa......
·
כרגע אין לי מקלט IR למחשב אני יכול להוסיף לצורך העניין,
מה שלא ברור לי איך אני יכול להעיר את המחשב ולכבות אותו ?
האם יש ל HUB אפשרות ל WOL?...
מעולם לא ניסיתי להדליק מחשב עם ההרמוני, המחשב אצלי מופעל כל הזמן.
אני יודע שאפשר להעיר מחשב מתרדמת באמצעות שלט אינפרא אדום לא יודע אם זה יכול להתבצע ב BT.
למיטב ידיעתי ההרמוני שולט על מחשב ב IR או ב BT ולא יכול לבצע WOL.