STINGTV הסטרימר
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני מהמר שלא... אבל נשמע כמו נסיון נחמד.
תשאל אותם כאן:
https://chat.yes.co.il/rchat.aspx?profile=21
תגיד לנו מה הם אומרים.
תשאל אותם כאן:
תגיד לנו מה הם אומרים.
nirzon כתב:אני מהמר שלא... אבל נשמע כמו נסיון נחמד.
תשאל אותם כאן:
תגיד לנו מה הם אומרים....
· שאלתי אותם
עם אני לוקח תחבילה של ONE שעולה 9 אני יקבל תסטרימר הראשון חינם בחיוב זיכוי יזוכה כל חודש ב 20 וישלם בעצם רק 9 על החבילה ?
הם ענו
STINGTV נכון מאוד. שים לב כי על ערוצי הספורט אין חודש ראשון ניסיון. כלומר, משלמים על החבילה מהרגע שמתחברים לשירות. בנוסף, לא ניתן לצפות בערוצי הספורט דרך הסמארטפונים והטאבלטים.
ששאלתי בקבוצה של סטינטג בפייסבוק מישו רשם לי ( זו קבוצה פרטית לא רשמי של סטינג )
אתה משלם את מלוא המחיר במיידי (או עושה עסקת תשלומים). ההחזר הוא חודשי אם אתה מנוי והוא החזר של 20 שח רק אם אתה מנוי על חבילה של לפחות 20 שח. אם תהיה מנוי רק על ספורט ב9 שח אז תקבל 9 שח החזר. ההחזר הוא ל24 חודשים כל עוד אתה מנוי.
והם ענו על זה
כל עוד אתה מחובר לשירות - אתה משלם רק על החבילה ולא על הסטרימר הראשון. אם החלטת להתנתק - אתה תמשיך לשלם על הסטרימר 20₪ למשך החודשים שנותרו מתוך 24 החודשים. אם לקחת סטרימר נוסף - עליו אתה משלם מההתחלה!
מה אומרים ?
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@pp55
·לקנות שלט מקלדת אלחוטי הפועל באמצעות USB (יש רק חיבור USB אחד בסטרימר), או באמצעות Bluetooth (יUSB פועל בצורה יותר טובה)
אופציה נוספת, לשלם לסטינג 20₪ כפול 24 חודשים= 480₪ בסהכ עבור הסטרימר שלהם.
לאחר החודש נסיון, בין אם אתה בוחר להשאר ובין אם אתה בוחר להתנתק, הסטרימר שלך ונשאר אצלך ותמשיך לשלם עליו 20₪ בחודש עד תום 24 החודשים.
בינתיים אין להם תמיכה בנטפליקס אבל שאלתי אותם והם ענו לי שהם עובדים על זה...
·לקנות שלט מקלדת אלחוטי הפועל באמצעות USB (יש רק חיבור USB אחד בסטרימר), או באמצעות Bluetooth (יUSB פועל בצורה יותר טובה)
אופציה נוספת, לשלם לסטינג 20₪ כפול 24 חודשים= 480₪ בסהכ עבור הסטרימר שלהם.
לאחר החודש נסיון, בין אם אתה בוחר להשאר ובין אם אתה בוחר להתנתק, הסטרימר שלך ונשאר אצלך ותמשיך לשלם עליו 20₪ בחודש עד תום 24 החודשים.
בינתיים אין להם תמיכה בנטפליקס אבל שאלתי אותם והם ענו לי שהם עובדים על זה...
באמצעות החיצים בשלט של המיבוקס/שילד.
אם יש לך טלוויזיה תומכת HDMI cec השלט שלה ייתכן שיעבוד גם עם כפתורי המספרים שלו.
אין מחיר לחופש! לא שואלים או קונים ציוד מחברת טלוויזיה כמו שלא קונים סלולר מחברת סלולר, ראוטר מספק אינטרנט או מכשירי חשמל מחברת החשמל. במקרה האחרון זה גם לא אפשרי, אבל הבנתם את העקרון.
אם יש לך טלוויזיה תומכת HDMI cec השלט שלה ייתכן שיעבוד גם עם כפתורי המספרים שלו.
אין מחיר לחופש! לא שואלים או קונים ציוד מחברת טלוויזיה כמו שלא קונים סלולר מחברת סלולר, ראוטר מספק אינטרנט או מכשירי חשמל מחברת החשמל. במקרה האחרון זה גם לא אפשרי, אבל הבנתם את העקרון.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@pp55
אם תמצא שלט BT עם מספרים ותצמד אותו ל mi box אז אני מניח שיש סיכוי שיעבוד.
אפשר גם לרכוש שלט Harmony - בטוח שיעבוד !
למה עקרוני לך נושא המספרים אם מותר לשאול? הקונספט הזה הופך למיושן …
אם תמצא שלט BT עם מספרים ותצמד אותו ל mi box אז אני מניח שיש סיכוי שיעבוד.
אפשר גם לרכוש שלט Harmony - בטוח שיעבוד !
למה עקרוני לך נושא המספרים אם מותר לשאול? הקונספט הזה הופך למיושן …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
רעיון נחמד, מה קורה אם בעוד חצי שנה הם מבטלים את החבילה של ה9 ש"ח או מגדילים אותה ומעלים את המחיר ל29?
לא אוהב את השיטה הזאת של רכישת ציוד מהחברה, אין לי בעיה לרכוש ציוד שישאר אצלי אבל באופן פרטי. אם דרך החברה אז רק בשכירות, מודל של רכישה הוא פשוט לא הגיוני.
לא אוהב את השיטה הזאת של רכישת ציוד מהחברה, אין לי בעיה לרכוש ציוד שישאר אצלי אבל באופן פרטי. אם דרך החברה אז רק בשכירות, מודל של רכישה הוא פשוט לא הגיוני.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 22/01/2018 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
https://m.gearbest.com/air-mouse/pp_1434930.html?wid=21
השלט הזה עובד מצויין עם המי בוקס, כולל מספרים
השלט הזה עובד מצויין עם המי בוקס, כולל מספרים