קיבלתי קו סינכרוני סיב אופטי 100Mbs
בשעה טובה לאחר מאמצים רבים, האוניברסיטה אישרה לי חיבור סינכרוני בבית כולל פרוקסי. 100X100 עם פינג של 4ms. לרגע ההיתי באופוריה, אז גיליתי שלא הכל וורוד. אתרים רבים המספקים תכנים פיראטיים חסומים בפאני - כולל אתרי סקס. והשרטים של נטפליקס מוגבלים רק ל 30Mbs... במרכז התמיכה של האוניברסיטה לא יכולים לעזור בנושא כי זו המדיניות שלש שימוש בפרוקסי שלהם.. כמו בן אילצו אותי להתקין אנטי ווירוס מעצבן של MACAFEE...
נראה שאאלץ להשאר עם החיבור הפרטי כגיבוי...
נראה שאאלץ להשאר עם החיבור הפרטי כגיבוי...
איך אתה מחובר בבית שאתה מקבל מהירויות כאלה?Rekcuf כתב:בשעה טובה לאחר מאמצים רבים, האוניברסיטה אישרה לי חיבור סינכרוני בבית כולל פרוקסי. 100X100 עם פינג של 4ms. לרגע ההיתי באופוריה, אז גיליתי שלא הכל וורוד. אתרים רבים המספקים תכנים פיראטיים חסומים בפאני - כולל אתרי סקס. והשרטים של נטפליקס מוגבלים רק ל 30Mbs... במרכז התמיכה של האוניברסיטה לא יכולים לעזור בנושא כי זו המדיניות שלש שימוש בפרוקסי שלהם.. כמו בן אילצו אותי להתקין אנטי ווירוס מעצבן של MACAFEE...
נראה שאאלץ להשאר עם החיבור הפרטי כגיבוי......
אולי אפשר לעשות איזה קומבינה ולעבור את הפרוקסי שלהם
הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש מצב שיש מודם בארון תקשורת ...Rekcuf כתב:הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי......
רגע איך קבלת כזה חיבור ועוד דרך האוניברסיטה?Rekcuf כתב:הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי......
אתה עובד שמה ?