קיבלתי קו סינכרוני סיב אופטי 100Mbs

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה לאחר מאמצים רבים, האוניברסיטה אישרה לי חיבור סינכרוני בבית כולל פרוקסי. 100X100 עם פינג של 4ms. לרגע ההיתי באופוריה, אז גיליתי שלא הכל וורוד. אתרים רבים המספקים תכנים פיראטיים חסומים בפאני - כולל אתרי סקס. והשרטים של נטפליקס מוגבלים רק ל 30Mbs... במרכז התמיכה של האוניברסיטה לא יכולים לעזור בנושא כי זו המדיניות שלש שימוש בפרוקסי שלהם.. כמו בן אילצו אותי להתקין אנטי ווירוס מעצבן של MACAFEE...

נראה שאאלץ להשאר עם החיבור הפרטי כגיבוי...

hamoomin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

באיזה תשתית הקו? אולי אפשר להחליף ספק לספק משלך.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #3 

Rekcuf כתב:בשעה טובה לאחר מאמצים רבים, האוניברסיטה אישרה לי חיבור סינכרוני בבית כולל פרוקסי. 100X100 עם פינג של 4ms. לרגע ההיתי באופוריה, אז גיליתי שלא הכל וורוד. אתרים רבים המספקים תכנים פיראטיים חסומים בפאני - כולל אתרי סקס. והשרטים של נטפליקס מוגבלים רק ל 30Mbs... במרכז התמיכה של האוניברסיטה לא יכולים לעזור בנושא כי זו המדיניות שלש שימוש בפרוקסי שלהם.. כמו בן אילצו אותי להתקין אנטי ווירוס מעצבן של MACAFEE...

נראה שאאלץ להשאר עם החיבור הפרטי כגיבוי...
...
איך אתה מחובר בבית שאתה מקבל מהירויות כאלה?

אולי אפשר לעשות איזה קומבינה ולעבור את הפרוקסי שלהם

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי...

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

Rekcuf כתב:הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי...
...
יש מצב שיש מודם בארון תקשורת ...

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #6 

Rekcuf כתב:הספק הוא פלאפון. טכנאי בזק עבדו על החיבור חצי יום, בעיקר בארון התקשורת של הבניין. השכילה כבל אינטרנט והתקינו אצלי בכניסה שקה LAN חיצוני אליו אני מתחבר ישירות עם הראוטר ללא מודם. אז בכל מחשב צריך להגדיר שם משתתמש, סימסה ולהריץ איזו אפלקציה ברקע בשל SSL שך חברת CHECK POINT. חתיכת סרבול, אבל מהירויות הורדה מרוב השרתים בחול וכמובן העלאה אופטימאלית, פרט לשרתים שהם מוגדרים כספקי תוכן או אתרים שהאפלפקציה ברקע חוסמת. ה PIRATE BAY כמובן חסום, טורנט עובד אבל ממש לא במהירות שיא... יש מצב שאיטי יותר.. אם רק ההיתי יודע כיצד לעקוף את התוכנה הזאת ברקע שמסננת כל מה לא נחשב בעינה אקדמי...
...
רגע איך קבלת כזה חיבור ועוד דרך האוניברסיטה?
אתה עובד שמה ?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”