פרטנר מציעה את ערוצי ספורט 5 חינם לשנה
פרטנר TV לוחצת על הגז במאבק על הצופים, והפעם מכוונת חזק נגד סלקום TV. החברה מציעה מהבוקר (יום א') את חבילת ערוצי הספורט של ערוץ הספורט בחינם לכל השנה, ללקוחות חדשים וללקוחות קיימים.
http://www.ice.co.il/media/news/article/701079
http://www.ice.co.il/media/news/article/701079
·liorp כתב:גם אם הם יתנו דירה בחינם, אני לא אחזור לחברה שהייתה עד לא מזמן חלק מטריאופול הסלולר וקרעה את הלקוחות במחיר.
למזלה לרוב הצרכנים יש זיכרון קצר....
איש יקר, אהבתי מאוד את ההודעות והאשכולות שלך בפורום אחר, כאן אתה כותב הרבה דברים שאני חולק עליהם ובגדול...
מה זה קשור שהחברה הייתה בעבר א' ב' ג'? זהו הם מחוקים לנצח?
זה ממש שטותי בעיני אחי
@אNunatak
סמארט טיוי של טריפל סי או נטפליקס או עידן פלוס.
למה נטפליקס לא יכול להיות אלטרנטיבה ראויה? לפי בדיקה שעשו בהוט 50% מהצפייה היא בערוצי הברודקסט, כלומר בערוצי עידן פלוס שהוא חינם.
סדרות וסרטים יש גם בנטפליקס או בטריפל סי.
@Freedom
זו דעתי ומותר לי להחליט כך כצרכן. לך מותר לך להחליט אחרת ואין שום בעיה שהדעות שלנו יהיו חלוקות.
דמיין שהיית גר ביישוב קטן ומרוחק שהיה בו סופרמרקט אחד עם מחירים יקרים ושירות לא משהו.
נניח שעברו 15 שנים ונפתח ביישוב סופר נוסף עם מחירים זולים יותר ושירות טוב, לא היית משתדל לקנות שם ופחות בסופר הישן והיקר? אני כן.
למה נטפליקס לא יכול להיות אלטרנטיבה ראויה? לפי בדיקה שעשו בהוט 50% מהצפייה היא בערוצי הברודקסט, כלומר בערוצי עידן פלוס שהוא חינם.
@Freedom
זו דעתי ומותר לי להחליט כך כצרכן. לך מותר לך להחליט אחרת ואין שום בעיה שהדעות שלנו יהיו חלוקות.
דמיין שהיית גר ביישוב קטן ומרוחק שהיה בו סופרמרקט אחד עם מחירים יקרים ושירות לא משהו.
נניח שעברו 15 שנים ונפתח ביישוב סופר נוסף עם מחירים זולים יותר ושירות טוב, לא היית משתדל לקנות שם ופחות בסופר הישן והיקר? אני כן.
·liorp כתב:@אNunatak
@Freedom
נניח שעברו 15 שנים ונפתח ביישוב סופר נוסף עם מחירים זולים יותר ושירות טוב, לא היית משתדל לקנות שם ופחות בסופר הישן והיקר? אני כן....
הייתי קונה איפה שזול, לא אכפת לי מה השם של הסופר, מה הוא היה בעבר, מה הוא יהיה בעתיד
זו זכותך המלאה, רק ככה המחירים לא ירדו. זה הגיון כלכלי מאוד פשוט בשוק תחרותי שלא אני המצאתי.Freedom כתב:·......
הייתי קונה איפה שזול, לא אכפת לי מה השם של הסופר, מה הוא היה בעבר, מה הוא יהיה בעתיד...
לדוגמא, אם אף אחד לא היה עובר לגולן טלקום, אלא נשאר בחברות הישנות כי הן השוו את המחיר לגולן, גולן הייתה נסגרת והחברות הישנות היו יכולות להעלות את המחיר בקלות בחזרה.