בנוגע לבלאגן שהיה לפני כחודש על מחירי המשלוחים שעלו מאמאזון...
הלוואי. עדיין המחירים גבוהים בטירוף באירופה, ועדיין מוצרים רבים לא נשלחים.legopart כתב:קצת קשה לענות על זה.
כעיקרון המחירים עדיין עלו.
מה שהיה שגיאה קיצונית סודר בחלק מהמקרים....
חשבון פריים עוזר על פי העדויות בחלק מהמקרים, כנראה כמעט רק בבריטניה.
אני משתדל שלא לקנות מ CO.UK לרוב המחירים שם גבוהים מאוד, לצערי ב .COM יש את הסיכון שברוב המקרים המוצר יתאים רק ל 110V. אבל שם לרוב המחיר הזול ביותר.
שאר האמזונים בין אם זה .DE או .IT או .FR המחירים גם יקרים יחסית וצריך הרבה מזל כנראה, אבל עדיין יותר משתלמים לרוב מ CO.UK שנראה לי שבשנה באחרונה כמאט ולא הזמנתי ממנו.
אני חושב שחוץ מהמשלוח ובייחס להיצע אז .COM הוא הכי משתלם ושוב פעם ה 110V אם מדובר על מוצר חשמלי (השקע הישראלי של 230V ירצח אותו)
שאר האמזונים בין אם זה .DE או .IT או .FR המחירים גם יקרים יחסית וצריך הרבה מזל כנראה, אבל עדיין יותר משתלמים לרוב מ CO.UK שנראה לי שבשנה באחרונה כמאט ולא הזמנתי ממנו.
אני חושב שחוץ מהמשלוח ובייחס להיצע אז .COM הוא הכי משתלם ושוב פעם ה 110V אם מדובר על מוצר חשמלי (השקע הישראלי של 230V ירצח אותו)
המחירים עלו בכולם, מנוי פריים יוזיל טיפה את המשלוח, אך זה לא יחזור למה שהיה,
לרוב 20% מס של האיחוד היה מתקזז עם המשלוח והמיסים פה וככל שהמוצר היה יקר יותר יכל לקרות מצב שיצא אפילו זול יותר מאשר תושבי האיחוד קיבלו.
אגב, מנוי פריים בבריטניה מוזיל טיפה, אך לא למה שהיה נהוג וגם לא כל פריים מוזיל. בריטניה וצרפת כן, גרמניה לא מוזיל.
לדעתי מדובר במהלך כניסה למזרח התיכון ולישראל בפרט ואלו יהיו רמות המחירים כדי להשתיק את ההממשלה והיבואנים ואמזון יכו ב"מבצעים" במקרה הטוב.
אם כי, במקרה הגרוע יהיה תאום מחירים וחוסר תחרות, אבל היי, זה מה שיש לנו פה מאז קום המדינה
לרוב 20% מס של האיחוד היה מתקזז עם המשלוח והמיסים פה וככל שהמוצר היה יקר יותר יכל לקרות מצב שיצא אפילו זול יותר מאשר תושבי האיחוד קיבלו.
אגב, מנוי פריים בבריטניה מוזיל טיפה, אך לא למה שהיה נהוג וגם לא כל פריים מוזיל. בריטניה וצרפת כן, גרמניה לא מוזיל.
לדעתי מדובר במהלך כניסה למזרח התיכון ולישראל בפרט ואלו יהיו רמות המחירים כדי להשתיק את ההממשלה והיבואנים ואמזון יכו ב"מבצעים" במקרה הטוב.
אם כי, במקרה הגרוע יהיה תאום מחירים וחוסר תחרות, אבל היי, זה מה שיש לנו פה מאז קום המדינה
·legopart כתב:אני משתדל שלא לקנות מ CO.UK לרוב המחירים שם גבוהים מאוד, לצערי ב .COM יש את הסיכון שברוב המקרים המוצר יתאים רק ל 110V. אבל שם לרוב המחיר הזול ביותר.
אני חושב שחוץ מהמשלוח ובייחס להיצע אז .COM הוא הכי משתלם ושוב פעם ה 110V אם מדובר על מוצר חשמלי (השקע הישראלי של 230V ירצח אותו)...
תוכל לפרט על "ברוב המקרים המוצר יתאים רק ל 110V" לבורים בתחום כמוני?
·minime כתב:המחירים עלו בכולם, מנוי פריים יוזיל טיפה את המשלוח, אך זה לא יחזור למה שהיה,
אם כי, במקרה הגרוע יהיה תאום מחירים וחוסר תחרות, אבל היי, זה מה שיש לנו פה מאז קום המדינה...
אני לא חושב שבאמזון משחקים את המשחקים האלה
·Freedom כתב:·......
תוכל לפרט על "ברוב המקרים המוצר יתאים רק ל 110V" לבורים בתחום כמוני?...
כנראה רק באתר של COM כי רוב המוצרים שם זה מארצות הברית.
אז בארצות הברית יש בשקעים מתח של 110V כלומר היצרנים מייצרים מראש מוצרים שיתאימו למתח הזה (שהם לרוב "חלשים יותר")
בחיבור מוצרים שנוצרו עבור 110V לשקע בארץ יגרם נזק למכשיר, מה שאומר שמוצר שקנית ילך לפח.
אם למוצר קיים מתאם מתח שאתה יודע שאתה מוכן לוותר עליו ולקנות אחד חלופי.
או שתקנה מתאם מתח חזק דיו שממיר 230V ל 110V ואז תחבר אליו את המוצר מארצות הברית.
או שלפעמים מוצרים מארצות הברית מכילים תאימות בין 100-240V שזה אומר שאמנם היצרן שם שם תקע של US המתח הוא אוניברסלי (כי טכנולוגיית המוצר מאפשרת זאת)