צפייה בנטפליקס ארהב
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@sigamore
·יש לקרוב משפחה שלי נטפליקס, הוא משלם בדולרים והוא גר בארה"ב...
הוא נותן לאח שלי להשתמש בנטפליקס בארץ... עובד מעולה ויש את כל הקטלוג האמריקאי המלא.
הוא נותן לאח שלי להשתמש בנטפליקס בארץ... עובד מעולה ויש את כל הקטלוג האמריקאי המלא.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אני כמובן לא טוען שאתה "לא מדייק" אלא שהדברים עומדים בניגוד לצורה בה נטפליקס עובדת. מנוי פעיל כמובן יעבוד בכל מקום בעולם בו קיים שירות נטפליקס, אבל התכנים הזמינים לצפייה יהיו אלו הזמינים במדינה בה אתה נמצא כעת.NetanelAzu כתב:@sigamore
הוא נותן לאח שלי להשתמש בנטפליקס בארץ... עובד מעולה ויש את כל הקטלוג האמריקאי המלא....
הנה הדברים ישירות מאתר נטפליקס עצמה --> https://help.netflix.com/en/node/24853
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Orshaul
אפשר לשאול מדוע העניין עקרוני לך ? לי עצמי יש במקרה אופציה כזו (דרך VPN שאני מחזיק לצורך אחר) אבל אף פעם לא הבנתי מדוע אנשים כ"כ מתעקשים על הקטלוג האמריקאי... . במילים אחרות - איזו סדרה/ות ספציפית חסרה/ות לך בקטלוג הישראלי ?
אפשר לשאול מדוע העניין עקרוני לך ? לי עצמי יש במקרה אופציה כזו (דרך VPN שאני מחזיק לצורך אחר) אבל אף פעם לא הבנתי מדוע אנשים כ"כ מתעקשים על הקטלוג האמריקאי... . במילים אחרות - איזו סדרה/ות ספציפית חסרה/ות לך בקטלוג הישראלי ?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
לפי דעתי . יש לי 2 שני מכשירים ROKU שניקנו באמזון . 1. ניקנה ליפני כ5 חודשים . כול התפריטים באנגלית . מילבד התרגום בסרטים עיברית . שם היו סרטים כולל ישנים ויפים . ליפני כחודש קניתי מכשיר ROKU אולטרה . הוא היגיע עם תפריט בעיברית . הכול בעיברית . והסרטים הישנים והמפורסמים נעלמו . לא מוצא אותם . המכשיר הקודם הוא מדגם שונה
אז לפי דעתי צריך ליקנות ממיר עם תפריט באנגלית שמתאים לשוק האמריקאי . בממיר הקודם . אישתי התיילנדית מישתמשת . וכול התפריט הוא בתיילנדית . כולל תירגום
כך אני חושב . המהירות שלי היא 200M
אז לפי דעתי צריך ליקנות ממיר עם תפריט באנגלית שמתאים לשוק האמריקאי . בממיר הקודם . אישתי התיילנדית מישתמשת . וכול התפריט הוא בתיילנדית . כולל תירגום
כך אני חושב . המהירות שלי היא 200M
רק הטכנאי קרמר
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אמנם אני כבר לא משתמש ב-VPN, אבל ב-3-4 השנים האחרונות ראיתי אינספור סרטים וסדרות מעולים שלא זמינים בארץ בקטלוג האמריקאי והצרפתי, זה לא הבדל קטן של סדרה או שתיים.sigamore כתב:@Orshaul
אפשר לשאול מדוע העניין עקרוני לך ? לי עצמי יש במקרה אופציה כזו (דרך VPN שאני מחזיק לצורך אחר) אבל אף פעם לא הבנתי מדוע אנשים כ"כ מתעקשים על הקטלוג האמריקאי... . במילים אחרות - איזו סדרה/ות ספציפית חסרה/ות לך בקטלוג הישראלי ?...
- sigamore
- חבר מביא חבר

@IASDA
מסכים עם נושא הסרטים -- אכן המבחר גדול בהרבה -- אבל שוב... לא ברמת הוקרנו עד אמול בקולנוע...
לגבי סדרות -- פה הנושא מעניין יותר ... כמובן שהמבחר גדול בכמה סדרי גודל אבל רוב הדלתא מגיעה מתכנים ישנים למדי שאני בספק אם יפילו מישהו על הרצפה.
כשמדובר בסדרות הדגל של השנה - שנתיים האחרונות , הקטלוג דומה ברובו.
לסיכום -- אין לי שום בעייה עם הנטפליקס האמריקאי (לראייה גם אני משתמש בו מעת לעת). כל מה שאני טוען מבוסס על התרשמות אישית בנוסף למספר לא מבוטל של חברים / מכרים שביקשו את עזרתי בחיבור לקטלוג האמריקאי, והודו אחרי זמן שתכלס "לא כצעקתה"...
כמובן שאיש איש והעדפותיו ..
מסכים עם נושא הסרטים -- אכן המבחר גדול בהרבה -- אבל שוב... לא ברמת הוקרנו עד אמול בקולנוע...
לגבי סדרות -- פה הנושא מעניין יותר ... כמובן שהמבחר גדול בכמה סדרי גודל אבל רוב הדלתא מגיעה מתכנים ישנים למדי שאני בספק אם יפילו מישהו על הרצפה.
כשמדובר בסדרות הדגל של השנה - שנתיים האחרונות , הקטלוג דומה ברובו.
לסיכום -- אין לי שום בעייה עם הנטפליקס האמריקאי (לראייה גם אני משתמש בו מעת לעת). כל מה שאני טוען מבוסס על התרשמות אישית בנוסף למספר לא מבוטל של חברים / מכרים שביקשו את עזרתי בחיבור לקטלוג האמריקאי, והודו אחרי זמן שתכלס "לא כצעקתה"...
כמובן שאיש איש והעדפותיו ..
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 21/01/2018 15:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

כאמור כרצונךOrshaul כתב:@sigamore
·יצא לך לראות את ההבדל? אני ראיתי וההבדל הוא שמיים וארץ....
אני עם נתב מבוסס pfSense ושני חיבורי VPN קבועים לחוף המזרחי (NordVPN ו PIA) בשניהם אין שום בעייה להזרים מהנטפליקס האמריקאי גם ב UHD וכו'.
איפה אתה מריץ את ה VPN - על הנתב או הנגן / מסך ?
הגדרתי על הנתבsigamore כתב:כאמור כרצונך......![]()
אני עם נתב מבוסס pfSense ושני חיבורי VPN קבועים לחוף המזרחי (NordVPN ו PIA) בשניהם אין שום בעייה להזרים מהנטפליקס האמריקאי גם ב UHD וכו'.
איפה אתה מריץ את ה VPN - על הנתב או הנגן / מסך ?...
Asus gt-ac5300
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Orshaul
אוקי -- ואז אתה מפנה את ה IP של הנגן לצאת דרך ה VPN או שכל המכשירים שלך באופן גורף יוצאים לאינטרנט דרך ה VPN ?
אם אתה יוצא ממחשב דרך VPN לאינטרנט (שרת אמריקאי), איזו תוצאה אתה מקבל בבדיקת מהירות ?
אוקי -- ואז אתה מפנה את ה IP של הנגן לצאת דרך ה VPN או שכל המכשירים שלך באופן גורף יוצאים לאינטרנט דרך ה VPN ?
אם אתה יוצא ממחשב דרך VPN לאינטרנט (שרת אמריקאי), איזו תוצאה אתה מקבל בבדיקת מהירות ?
בממשק של אסוס יש לי אפשרות לבחור אילו מכשירים אני רוצה שיצאו דרך הVPN.
בspeed test אני מקבל בערך 10mb/s וב fast.com אני מקבל הרבה פחות.
קיבלתי כמה פעמים 200mb/s בשרת בניו ג'רזי אך בfast.com קיבלתי בערך 15mb/s.
בבזק אני על 40.
בspeed test אני מקבל בערך 10mb/s וב fast.com אני מקבל הרבה פחות.
קיבלתי כמה פעמים 200mb/s בשרת בניו ג'רזי אך בfast.com קיבלתי בערך 15mb/s.
בבזק אני על 40.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Orshaul
אין משמעות גדולה לעובדה שאתה על 40 בבזק (אלא אם בבדיקת מהירות מקומית אתה מקבל תוצאה מגוכחת ).
קצב הנתונים המקסימלי שנטפילקס דורש (לכל סטרים) הוא 15.23Mbps .
בפועל אם אתה מקבל בבדיקת מהירות דרך ה VPN תוצאה של 10 ומעלה, זה אמור תאורתית להספיק לך להזרמה של UHD.
תזכיר לי - עם איזה ספק VPN אתה עובד ?
אין משמעות גדולה לעובדה שאתה על 40 בבזק (אלא אם בבדיקת מהירות מקומית אתה מקבל תוצאה מגוכחת ).
בפועל אם אתה מקבל בבדיקת מהירות דרך ה VPN תוצאה של 10 ומעלה, זה אמור תאורתית להספיק לך להזרמה של UHD.
תזכיר לי - עם איזה ספק VPN אתה עובד ?
ניסיתי את nordVPN, expressVPN, pureVPN ובכולם הצפייה לא הייתה אפשרית.sigamore כתב:@Orshaul
תזכיר לי - עם איזה ספק VPN אתה עובד ?...