מחפש רמקולים למחשב, עד כ- 2500 שח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Sven פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני רוצה להחליף את הרמקולים שלי למחשב, כרגע אני משתמש ב- creative gigaworks t40ii, שקניתי כשרציתי לשדרג מה- T20, אבל אני לא חושב שהם הרבה יותר טובים ובכל מקרה לא מספקים אותי עכשיו.

הרמקולים מונחים על שולחן המחשב ומשמשים אותי למוזיקה (כשאני לא רוצה להשתמש באזניות) וכל שאר צריכת מדיה - סרטים/משחקים וכו'.
הרמקולים נמצאים אצלי על השולחן, פחות או יותר צמוד לקיר, משהו כמו 15 ס"מ.

בינתיים חשבתי לקנות edifier e30 כי הביקורות טובות, למרות שהם נראים קצת מוזר, או להשקיע פחות או יותר כל מה שאני מוכן להוציא ולקנות audioengine a5+..
אני חושב שמוניטורים/רמקולים מוגברים עדיפים כרגע בגלל המיקום שלהם ואולי חוסר מקום על השולחן לרמקולים מדפיים ומגבר בנפרד, אבל אני פתוח להצעות והמלצות בתקציב.

תודה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

אם כבר edifier אז תבדוק את ה- R1700BT, כאשר גם ה- Klipsch R-15PM יכולים להתאים. שני אלה כמובן נפסלים אם עיצוב זה משהו ממש חשוב בשבילך.

Sven פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

אני דווקא מעדיף עיצוב קלאסי יותר של רמקול, ציינתי את ה- E30 רק כי יש להן ביקורות טובות ברשת.
בנוגע לקליפש - אני חושב שהם גם מעבר לתקציב שלי וגם גדולים מדי לשולחן.
בקשר ל- R1700BT, יצא לך להשוות ביניהם ל- audioengine a5+ ? ניתן להשיג אותם בארץ?
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

בקשר ל- R1700BT, יצא לך להשוות ביניהם ל- audioengine a5+ ? ניתן להשיג אותם בארץ?
...
לא יצא לי להשוות. אפשר להזמין מאמזון, הם תומכים ב- 220V.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”