שאלה אחרי קנייה של מסך OLED 65" דגם B7Y...
שלום וערב טוב לכולם...
התקינו לי את המסך להנ"ל ביום ראשון האחרון...והיום פתאום שמתי לה בחלק היותר עליון של המסך לפיקסל אחד לבן שצץ פתאום ומן הסתם מורגש יותר בסצינות חשוכות...ניסיתי לעשות רענון פיקסלים וזה לא עזר...מה יכול לעזור לפי דעתכם?
תודה ושבוע קל ונעים
התקינו לי את המסך להנ"ל ביום ראשון האחרון...והיום פתאום שמתי לה בחלק היותר עליון של המסך לפיקסל אחד לבן שצץ פתאום ומן הסתם מורגש יותר בסצינות חשוכות...ניסיתי לעשות רענון פיקסלים וזה לא עזר...מה יכול לעזור לפי דעתכם?
תודה ושבוע קל ונעים
השאלה האם הם יסכימו להחליף אחרי שבוע...night29 כתב:כדאי שתחזיר ותחליף לסדרה C. כל סדרת B דפוקה לגמרי מבחינת פאנל, אחידות, פיקסלים, תנועה, ומה לא.........
קניתי את הטלויזיה דרך המוקד מכירות שלהם...אחרי שראיתי את הדגם בחנות...
@אורי18
אני חושב שפיקסל אחד שרוף הוא לא עילה להחלפה מבחינת תעודת האחריות, אבל כיוון שזה מסך חדש אני חושב שיש סיכוי טוב שיחליפו בכל מקרה. לא ברור לי איפה בדיוק קנית את המסך אבל אם זה מאחד האתרים המקוונים, אתה יכול לבקש החלפה או אף את החזרת הכסף.
המשתמש שענה לך קודם הוא טרול שמפזר דברי הבל בפורום הזה בחודשים האחרונים וההודעות שלו יימחקו עוד מעט. אין כל הוכחה לקיום ההבדלים בין פאנלים של B7 וC7.
אני חושב שפיקסל אחד שרוף הוא לא עילה להחלפה מבחינת תעודת האחריות, אבל כיוון שזה מסך חדש אני חושב שיש סיכוי טוב שיחליפו בכל מקרה. לא ברור לי איפה בדיוק קנית את המסך אבל אם זה מאחד האתרים המקוונים, אתה יכול לבקש החלפה או אף את החזרת הכסף.
המשתמש שענה לך קודם הוא טרול שמפזר דברי הבל בפורום הזה בחודשים האחרונים וההודעות שלו יימחקו עוד מעט. אין כל הוכחה לקיום ההבדלים בין פאנלים של B7 וC7.
תודה רבה על תגובתך...קניתי את הטלויזיה דרך המוקד מכירות של ח.י...אני אתקשר מחר ומקווה שבאמת יחליפו לי כי היא סה"כ בת שבוע...evgenetic כתב:@אורי18
המשתמש שענה לך קודם הוא טרול שמפזר דברי הבל בפורום הזה בחודשים האחרונים וההודעות שלו יימחקו עוד מעט. אין כל הוכחה לקיום ההבדלים בין פאנלים של B7 וC7....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אורי18
·
לא יודע בנוגע לח.י., אבל LG מתחייבת להחליף מסך החל מפיקסל בהיר אחד.
בנוגע לפיקסל "מת" או שחור, שם מדובר על מספר פיקסלים לפני שהם מחליפים.
אם הנושא מפריע לך, תפנה לשירות של ח.י. ותבדוק את עניין ההחלפה.
·
לא יודע בנוגע לח.י., אבל LG מתחייבת להחליף מסך החל מפיקסל בהיר אחד.
בנוגע לפיקסל "מת" או שחור, שם מדובר על מספר פיקסלים לפני שהם מחליפים.
אם הנושא מפריע לך, תפנה לשירות של ח.י. ותבדוק את עניין ההחלפה.
- BobbinSegev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 0
רגע, הסטנד שרואים בתמונה הוא זה של סדרת C, לא?איתמר123 כתב:תודה!
https://[imgur-album]SYlAa[/imgur-album]...
הזוי שבכדי להנות (ככל הנראה רק לכמה שנים בודדות בגלל שינוי גוון צבע לבן לצהוב) מאולד צריך לעבור 3 מסכים כאלו בממוצע עד שמוצאים אחד טוב... מילא אם הטכנולוגיה הייתה זולה מ LED, אבל גם לשלם יותר וגם לעבור את כל התסכולים... LG דוחפים את המסכים הכי גרועים לסדרות ה 7 ושומרים את המסכים הטובים לסדרות הגבוהות...
בפורום AVS יש המון מתנגדי OLED ושרשורים מוקדשים לכך, וכאן משום מה כולם סוגדים לטכנולוגיה הזאת... אבל לא מפסיקים להתלונן על הבעיות...
בפורום AVS יש המון מתנגדי OLED ושרשורים מוקדשים לכך, וכאן משום מה כולם סוגדים לטכנולוגיה הזאת... אבל לא מפסיקים להתלונן על הבעיות...
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·בחייך, כאילו אם תקנה LED או אפילו פלזמה בזמנו לא תתקל במסכים ורודים.Rekcuf כתב:הזוי שבכדי להנות (ככל הנראה רק לכמה שנים בודדות בגלל שינוי גוון צבע לבן לצהוב) מאולד צריך לעבור 3 מסכים כאלו בממוצע עד שמוצאים אחד טוב... מילא אם הטכנולוגיה הייתה זולה מ LED, אבל גם לשלם יותר וגם לעבור את כל התסכולים... LG דוחפים את המסכים הכי גרועים לסדרות ה 7 ושומרים את המסכים הטובים לסדרות הגבוהות...
בפורום AVS יש המון מתנגדי OLED ושרשורים מוקדשים לכך, וכאן משום מה כולם סוגדים לטכנולוגיה הזאת... אבל לא מפסיקים להתלונן על הבעיות......
זה הייצור הדפוק של מסכים היום ותו לא.
אם אתה כבר בAVS אתה בטח יודע שבארה"ב לא משנה איזה מסך אתה קונה, פק"ל זה לפחות 2 החלפות.