מחפש המלצה לטלוויזיה 55 אינץ
אז ככה, אני כבר מחפש קורא זמן רב ועוד לא מצאתי המלצה לטלוויזיה מומלצת במחיר של עד 6 אלף שח.
מבחינת שימושים בעיקר סרטים, באיכות HD בנטפליקס... 4k ספק, למרות שלאט לאט יש יותר ויותר סדרות שם ב4K.
מבחינת תאורה צפייה בעיקר בשעות הערב/לילה..
כרגע ממה שראיתי יש:
1. lg sj800.
2. samsung mu8000/9000
3. sony - מה שנכנס בתקציב xe80 or xe85
יש לי כיום טלוויזיה של סוני אשר שימשה אותי כבר זמן רב נאמנה.. מעל 10 שנים..LCD, ולכן אני נוטה לכיוון הסוני..
כמו כן, קראתי ושמעתי המון דברים שליליים על lg וsamsung, אמינות ואיכות..
בקיצור מה התמורה הכי טובה לכסף בטווח מחירים הזה, איכות ואמינות...
תודה רבה
מבחינת שימושים בעיקר סרטים, באיכות HD בנטפליקס... 4k ספק, למרות שלאט לאט יש יותר ויותר סדרות שם ב4K.
מבחינת תאורה צפייה בעיקר בשעות הערב/לילה..
כרגע ממה שראיתי יש:
1. lg sj800.
2. samsung mu8000/9000
3. sony - מה שנכנס בתקציב xe80 or xe85
יש לי כיום טלוויזיה של סוני אשר שימשה אותי כבר זמן רב נאמנה.. מעל 10 שנים..LCD, ולכן אני נוטה לכיוון הסוני..
כמו כן, קראתי ושמעתי המון דברים שליליים על lg וsamsung, אמינות ואיכות..
בקיצור מה התמורה הכי טובה לכסף בטווח מחירים הזה, איכות ואמינות...
תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איכות תמונה MU8000\9000.
בנוגע לאמינות, אי אפשר לדעת, הכל היום בערך באותה רמה. בנוסף נותן השירות של סוני וסמסונג זו אותה חברה.
בנוגע לאמינות, אי אפשר לדעת, הכל היום בערך באותה רמה. בנוסף נותן השירות של סוני וסמסונג זו אותה חברה.
שלום!
אני מבקש את עזרתך.
מאחר וציינתה שהית ברשותך זמן רב טלוויזיות סוני XE80 "55 חשבתי שאולי תוכל להמליץ לי
על תוכנה שתטעים לטלוויזיה הזאת. תוכנה שתגשר לי בין המחשב לטלוויזיה.
עד היום השתמשתי בתוכנה Nero MediaHome 2019 אבל משום מה התכנה הפסיקה לעבוד ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי דרך הטלוויזיה (כדי לראות סרטים או מוזיקה או תמונות ששמורים אצלי במחשב)
אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי.
YAKI
אני מבקש את עזרתך.
מאחר וציינתה שהית ברשותך זמן רב טלוויזיות סוני XE80 "55 חשבתי שאולי תוכל להמליץ לי
עד היום השתמשתי בתוכנה Nero MediaHome 2019 אבל משום מה התכנה הפסיקה לעבוד ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי דרך הטלוויזיה (כדי לראות סרטים או מוזיקה או תמונות ששמורים אצלי במחשב)
YAKI
@avivgo26
·שלום!
אני מבקש את עזרתך.
לטלוויזית סוני XE80 "55 אולי תוכל להמליץ לי
עד היום השתמשתי בתוכנה Nero MediaHome 2019 אבל משום מה התכנה הפסיקה לעבוד ואני לא מצליח להיכנס למחשב שלי דרך הטלוויזיה (כדי לראות סרטים או מוזיקה או תמונות ששמורים אצלי במחשב)
YAKI
·שלום!
אני מבקש את עזרתך.
לטלוויזית סוני XE80 "55 אולי תוכל להמליץ לי
עד היום השתמשתי בתוכנה Nero MediaHome 2019 אבל משום מה התכנה הפסיקה לעבוד ואני לא מצליח להיכנס למחשב שלי דרך הטלוויזיה (כדי לראות סרטים או מוזיקה או תמונות ששמורים אצלי במחשב)
YAKI
רק לא LG אתמול זרקתי מסך בן 5 שנים לפח,המסך הפסיק לעבוד אין אפשרות לתקן . דגם 3D SMART
רק לא LG אתמול זרקתי מסך בן 5 שנים לפח,המסך הפסיק לעבוד אין אפשרות לתקן . דגם 3D SMART לא מסך זול ברמה נמוכה , לא שמסך זול צריך ללכת לפח אחרי 5 שנים.