למישהו יש את השארפ GA8E וכן יכול להמליץ עליה ???
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לי יש את הדגם הזה בחדר השינה,
מרחק צפיה 2.5 מטר
תוכן: Yes וגם HD .
אני מאוד מרוצה , ראיתי אותה ליד פיליפס , טושיבה, סמסונג , סוני. במיוחד בצפיה בשידור כדורגל בערוץ הספורט וגם בתוכן HD ולדעתי וגם לדעת כל מי שהיה איתי היא עשתה ביה"ס לכולם.
לכן אני ממליץ, אבל אתה מבין שהממלצות מהסוג הזה בעיקר יבלבלו אותך
(הכוונה שלי שאם יש למישהו נסיון רע כמו כל יום נשרף לי פיקסל , זה יכול לעזור , אבל דעות כמו פה רואים טוב ושם לא, זו דיעה אישית יותר) לכן לא רציתי כ"כ להתערב, לך תראה שוב בעצמך ותחליט .
מרחק צפיה 2.5 מטר
תוכן: Yes וגם HD .
אני מאוד מרוצה , ראיתי אותה ליד פיליפס , טושיבה, סמסונג , סוני. במיוחד בצפיה בשידור כדורגל בערוץ הספורט וגם בתוכן HD ולדעתי וגם לדעת כל מי שהיה איתי היא עשתה ביה"ס לכולם.
לכן אני ממליץ, אבל אתה מבין שהממלצות מהסוג הזה בעיקר יבלבלו אותך
(הכוונה שלי שאם יש למישהו נסיון רע כמו כל יום נשרף לי פיקסל , זה יכול לעזור , אבל דעות כמו פה רואים טוב ושם לא, זו דיעה אישית יותר) לכן לא רציתי כ"כ להתערב, לך תראה שוב בעצמך ותחליט .
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
ofiras צודק תאמת אני גם בדרך לקנות את הטלויזיה הזאת ושמעתי עליה כמה דברים טובים אבל גם כמה דברים פחות טובים
יש את הדגם GA8E ואת הדגם GA9E שניהם בעיקרון אותה טלויזיה
הGA8E היא אירופאית והGA9E היא יפנית אז המליצו לי על היפנית אבל הלכתי לחנות אחת ואמרו לי שיפנית עושה בעיות,
וכל מי שמכרו לו תמסך הזה רצה להחליף לאירופאית תאמת פה באתר המליצו לי על היפנית אז אני לא מבין למה בעל החנות אמר את זה הוא אמר שליפנית הייתה בעיה רצינית שתמיד היא הייתה עושה רעשים חזקים מהמסך
יש את הדגם GA8E ואת הדגם GA9E שניהם בעיקרון אותה טלויזיה
הGA8E היא אירופאית והGA9E היא יפנית אז המליצו לי על היפנית אבל הלכתי לחנות אחת ואמרו לי שיפנית עושה בעיות,
וכל מי שמכרו לו תמסך הזה רצה להחליף לאירופאית תאמת פה באתר המליצו לי על היפנית אז אני לא מבין למה בעל החנות אמר את זה הוא אמר שליפנית הייתה בעיה רצינית שתמיד היא הייתה עושה רעשים חזקים מהמסך
טוב קודם כל ממש תודה לכם שהיגבתם ואני ממש ממש מסכים עם זה שהדיעות רבות וככל ששומעים יות ר מתבלבלים יותר.
צריך גם לזכור שזה עיניין של פדנטיות כיוונים שמשתנים בין חנויות ועוד גורמים שיכולים סתם לבלבל ולא להיות מדוייקים בהכרח.
אמרתי שהשימוש שלי הוא לצפייה בכבלים ואני גם אחבר את הLCD למחשב כדי לצפות בסרטים ולשחק דרכו במשחקי מחשב...
יש פער רציני במחיר בין ה GA8E ל- GA9E ...הLIMIT שלי הוא בערך 6000 שקל ולכן ה GA8E עונה על כך .
לעומת הסמסונג והטושיבה הרבה יותר אהבתי את העיצוב של השארפ אבל לגבי חדות התמונה ההשוואה הייתה לי קשה כי שוב...ראיתי אותם בחנויות שונות בלי כבלים וכו ...
נישארתי עם הפיליפס שגם היא יפה בעיניי ומשדרת תמונה שלכאורה נראתה לי בשקם אלקטריק הרבה יותר בהירה מהשארפ ... שוב במידה והכיוונים היו אופטימיליים לשתיהן ...
דגם אחר פחות יצא לי להכיר והאמת שאני כבר ממש רוצה לקנות את השארפ GA8E אבל יחד עם זאת אני ממש לא רוצה לטעות וקבל תמונה מגורענת יחסית כהה עם פיקסלים...
צריך גם לזכור שזה עיניין של פדנטיות כיוונים שמשתנים בין חנויות ועוד גורמים שיכולים סתם לבלבל ולא להיות מדוייקים בהכרח.
אמרתי שהשימוש שלי הוא לצפייה בכבלים ואני גם אחבר את הLCD למחשב כדי לצפות בסרטים ולשחק דרכו במשחקי מחשב...
יש פער רציני במחיר בין ה GA8E ל- GA9E ...הLIMIT שלי הוא בערך 6000 שקל ולכן ה GA8E עונה על כך .
לעומת הסמסונג והטושיבה הרבה יותר אהבתי את העיצוב של השארפ אבל לגבי חדות התמונה ההשוואה הייתה לי קשה כי שוב...ראיתי אותם בחנויות שונות בלי כבלים וכו ...
נישארתי עם הפיליפס שגם היא יפה בעיניי ומשדרת תמונה שלכאורה נראתה לי בשקם אלקטריק הרבה יותר בהירה מהשארפ ... שוב במידה והכיוונים היו אופטימיליים לשתיהן ...
דגם אחר פחות יצא לי להכיר והאמת שאני כבר ממש רוצה לקנות את השארפ GA8E אבל יחד עם זאת אני ממש לא רוצה לטעות וקבל תמונה מגורענת יחסית כהה עם פיקסלים...
לפי זאפ אי אפשר לבדוק כי המחיר מינימום של ה GA8E 9789 ושל ה GA9E 8900
אבל לפי המחיר מקסימום ה GA8E 9790 ושל ה GA9E 10900 זה מבלבל כל העניין הזה!
אבל אם מישהו יודע איפה אני יוכל לראות את הטלויזיות האלה אני יודה לו אם הוא יגיד לי!
אבל לפי המחיר מקסימום ה GA8E 9790 ושל ה GA9E 10900 זה מבלבל כל העניין הזה!
אבל אם מישהו יודע איפה אני יוכל לראות את הטלויזיות האלה אני יודה לו אם הוא יגיד לי!
אחלה טלוויזיה
יש לי אותה מעל חצי שנה , רואים מצויין (קצת פחות טוב במשחקי כדורגל)
מחברים אותה ל-SCART , מגדירים RGB בממיר של YES ונהנים.
כמובן , הכל בעיני המתבונן.
מחברים אותה ל-SCART , מגדירים RGB בממיר של YES ונהנים.
כמובן , הכל בעיני המתבונן.
קח בחשבון שבשארפ אתה לא תקבל 1366X768 בחיבור למחשב.shakeddi כתב: אמרתי שהשימוש שלי הוא לצפייה בכבלים ואני גם אחבר את הLCD למחשב כדי לצפות בסרטים ולשחק דרכו במשחקי מחשב......
בעצם תקבל אבל פשוט זה לא שימושי כי הכל נמתח על המסך.
אז אתה תשתמש ב 1024X768 שזה טיפה חיסרון אם חשוב לך חיבור למחשב.
תודה לכל המגיבים ... נראה לי שיש אחרי הכל קונים מרוצים GA8E
אולי אנשים טוענים שהיא פחות טובה כי היא יחסית יקרה ...
בכל אופן אפשר למצוא את ה GA8E בשקם אלקטריק בסביבות ה 6500 שקל כך שזאפ לא מדוייקים בכלל והגזימו עם המחירים שלה לגמרי ...
בכל אופן אפשר למצוא את ה GA8E בשקם אלקטריק בסביבות ה 6500 שקל כך שזאפ לא מדוייקים בכלל והגזימו עם המחירים שלה לגמרי ...
כן זה ידוע שזאפ הם מגזימים עם המחירים שלהם נראה לי הכל שם שטויות ואנשים משחדים אותם כדי שיכתבו מחירים יקרים וככה שאנשים יבואו לחנות אז החנות תגיד להם אנחנו יותר זולים מזאפ בהרבה ושאני אומר את זה זה באמת נכון כל חנות שאני נכנס אליה מתלהבת מזאפ ואומרת שהיא יותר זולה אז אני אומר להם בפנים אם אתם מתלהבים מזאפ ואומרים שאתם יותר זולים מהם זה אומר שאתם אנשים חרטטנים שבאים רק לדחוף לאנשים דברים
ויש לי שאלה הבנתי שהGA8E וה GA9E זה אותה טלויזיה אבל ה GA9E עושה בעיות ורעשים למי שיש את הדגם GA9E ויכול להגיד לי אם זה נכון אני יודה לו וגם אני רוצה לדעת מה יותר טוב כאילו מה ההבדלים ביניהם חייב להיות הבדל כלשהו!
ויש לי שאלה הבנתי שהGA8E וה GA9E זה אותה טלויזיה אבל ה GA9E עושה בעיות ורעשים למי שיש את הדגם GA9E ויכול להגיד לי אם זה נכון אני יודה לו וגם אני רוצה לדעת מה יותר טוב כאילו מה ההבדלים ביניהם חייב להיות הבדל כלשהו!
כל מה שאני יודע עליהם הוא ש ה GA8E לא מיוצרת ביפן ולגבי השנייה אני לא יודע מהי ארץ הייצור ...
חוץ מזה את ה GA9E קשה מאוד להשיג כרגע יש חנויות שאפילו אומרות שכרגע היא לא הגיעה לארץ ....ואני גם סבור שיש הבדל של כמה אלפים בינן ..
איפה ראית את ה -GA9E וכמה היא עולה ?
חוץ מזה את ה GA9E קשה מאוד להשיג כרגע יש חנויות שאפילו אומרות שכרגע היא לא הגיעה לארץ ....ואני גם סבור שיש הבדל של כמה אלפים בינן ..
איפה ראית את ה -GA9E וכמה היא עולה ?
לגבי הטלוויזיה, היא בין הטובות בLCD במחיר הזה
יש את הדגם שהוא GD שהוא יותר זול, אבל תבדוק את תקופת האחריות כי הוא לא מיבוא ע"י יורקום.
אומנם לא נראה לי שהוא מיוצר ביפן, אבל מדובר סה"כ באותו פנל ובאותה חומרה חוץ מהטיונר הדיגיטלי שיש לו במקום האנלוגי שיש ב GA. והוא גם נכנס בתקציב שלך
.
אם אתה נעול על LCD , היתי אומר שכדי לך ללכת על זה.
רק שתדע דבר אחד, במחירים האלו אין הבדלים גדולים בין הטלוויזות
כול LCD תביא לך גירעון מפה ועד הודעה חדשה, השראפ אולי בטיפ טיפה יותר, אבל לדעתי זה עקב זה שהתמונה שם פחות חדה.
אז שוב, אם אתה נעול על LCD, לך עליה.אבל אני היתי ממליץ לך לרדת לגמרי מ LCD לשידורי טלויזיה, חבל על הכסף(מיוחד אם אתה יושב במרחק שהוא פחות מ3 מטר)
אם אין לך כסף לפלזמה, היתי אומר שחבל על הכסף ולא היתי קונה כבר כלום והולך על הCRT
יש את הדגם שהוא GD שהוא יותר זול, אבל תבדוק את תקופת האחריות כי הוא לא מיבוא ע"י יורקום.
אומנם לא נראה לי שהוא מיוצר ביפן, אבל מדובר סה"כ באותו פנל ובאותה חומרה חוץ מהטיונר הדיגיטלי שיש לו במקום האנלוגי שיש ב GA. והוא גם נכנס בתקציב שלך
אם אתה נעול על LCD , היתי אומר שכדי לך ללכת על זה.
רק שתדע דבר אחד, במחירים האלו אין הבדלים גדולים בין הטלוויזות
כול LCD תביא לך גירעון מפה ועד הודעה חדשה, השראפ אולי בטיפ טיפה יותר, אבל לדעתי זה עקב זה שהתמונה שם פחות חדה.
אז שוב, אם אתה נעול על LCD, לך עליה.אבל אני היתי ממליץ לך לרדת לגמרי מ LCD לשידורי טלויזיה, חבל על הכסף(מיוחד אם אתה יושב במרחק שהוא פחות מ3 מטר)
אם אין לך כסף לפלזמה, היתי אומר שחבל על הכסף ולא היתי קונה כבר כלום והולך על הCRT
יחסית לLCD- כן.
לא תמצא LCD יותר טובה ממנה לדעתי בטווח המחירים האלו
יש את ה פלילפס סידרה 9 שיקרה בהרבה
אבל יש לך את סידרה 7 שלא ראיתי בפועל, אבל אומרים שהיא טובה ושווה לך לבדוק אותה לעומת השראפ.
אבל כמו שאמרתי,גם אני חיפשתי LCD טובה וויתרתי.
לא מצאתי אחת שעושה את העבודה.
לשידורי טלויזיה לך על פלזמה, ואם היא יקרה לך מדי, אז לא היתי מוציא בכלל כסף על LCD.
לא תמצא LCD יותר טובה ממנה לדעתי בטווח המחירים האלו
יש את ה פלילפס סידרה 9 שיקרה בהרבה
אבל יש לך את סידרה 7 שלא ראיתי בפועל, אבל אומרים שהיא טובה ושווה לך לבדוק אותה לעומת השראפ.
אבל כמו שאמרתי,גם אני חיפשתי LCD טובה וויתרתי.
לא מצאתי אחת שעושה את העבודה.
לשידורי טלויזיה לך על פלזמה, ואם היא יקרה לך מדי, אז לא היתי מוציא בכלל כסף על LCD.
SCASA זה בפירוש לא נכון!!scsa כתב:קח בחשבון שבשארפ אתה לא תקבל 1366X768 בחיבור למחשב.shakeddi כתב: אמרתי שהשימוש שלי הוא לצפייה בכבלים ואני גם אחבר את הLCD למחשב כדי לצפות בסרטים ולשחק דרכו במשחקי מחשב......
אז אתה תשתמש ב 1024X768 שזה טיפה חיסרון אם חשוב לך חיבור למחשב....
יש לי דגם מקביל, 32SA1E שזו בעצם אותה הטלויזיה בדיוק (דגם קצת חדש יותר)
ואני מקבל דרך המחשב 1360*768 ללא שום תוכנת עזר (כמו POWERSTRIP) אלא רק ע"י דרייבר של כרטיס מסך,
למרות שבאמת בספר המדריך רשום שהרזולוציה המקסימלית דרך המחשב היא 1024*768.
בפועל היא מציגה זאת.
דבר שקיים הבנתי לא במעט מסכים לפי מה ששמעתי, מעניין למה עושים את זה....
אם אני זוכר נכון אתה בעצמך אמרת שלא רואים טוב ב1360*768elad_al כתב:SCASA זה בפירוש לא נכון!!scsa כתב:קח בחשבון שבשארפ אתה לא תקבל 1366X768 בחיבור למחשב.shakeddi כתב: אמרתי שהשימוש שלי הוא לצפייה בכבלים ואני גם אחבר את הLCD למחשב כדי לצפות בסרטים ולשחק דרכו במשחקי מחשב......
אז אתה תשתמש ב 1024X768 שזה טיפה חיסרון אם חשוב לך חיבור למחשב....
יש לי דגם מקביל, 32SA1E שזו בעצם אותה הטלויזיה בדיוק (דגם קצת חדש יותר)
ואני מקבל דרך המחשב 1360*768 ללא שום תוכנת עזר (כמו POWERSTRIP) אלא רק ע"י דרייבר של כרטיס מסך,
למרות שבאמת בספר המדריך רשום שהרזולוציה המקסימלית דרך המחשב היא 1024*768.
בפועל היא מציגה זאת.
דבר שקיים הבנתי לא במעט מסכים לפי מה ששמעתי, מעניין למה עושים את זה.......
ואתה רואה טוב יותר ב1024*768.
זה היה לפני שעדכנתי דרייברים
ובתקופה שרק הבנתי איך מחברים את העסק הזה.... וכפי שאתה זוכר הסתבכתי לא קצת...
וגם עכשיו אני מסתבך האמת אבל הרבה פחות....
ובכלל, לחבר מחשב לטלויזיה ולהתאים רזולוציה, מקודדים, תוכנות ניגון, זה לא כזה פשוט למשתמש הממוצע, מסכים איתי?
אבל עד שייצאו נגני HD "עממיים" שתומכים בכניסת HDMI - זה מה יש....
דבר אחד עלי להדגיש, היא לא תומכת דרך כניסת ה-HDMI במחשב למעט 720P ו-1080I והחלופות שלהן.... לפחות עד כמה שידוע לי....
וגם עכשיו אני מסתבך האמת אבל הרבה פחות....
ובכלל, לחבר מחשב לטלויזיה ולהתאים רזולוציה, מקודדים, תוכנות ניגון, זה לא כזה פשוט למשתמש הממוצע, מסכים איתי?
דבר אחד עלי להדגיש, היא לא תומכת דרך כניסת ה-HDMI במחשב למעט 720P ו-1080I והחלופות שלהן.... לפחות עד כמה שידוע לי....