המלצה לרמקול מדף עם 3 אלמנטים
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
ממליץ לך בכנות במקום לחשוב על כמות האלמנטים ברמקול
לחשוב על לחפש את הרמקול שיתן לך את התוצאה שאתה תאהב, גם אם יהיו בו 2 אלמנטים וגם אם 4...
כמות האלמנטים היא הפרמטר הכי פחות רלוונטי כשקונים רמקול (זאת כמובן דעתי)
וכמובן שחשוב לדעת אם כבר אתה נצמד לכמות האלמנטים... איזה אלמנטים מרכיבים אותם..
לחשוב על לחפש את הרמקול שיתן לך את התוצאה שאתה תאהב, גם אם יהיו בו 2 אלמנטים וגם אם 4...
כמות האלמנטים היא הפרמטר הכי פחות רלוונטי כשקונים רמקול (זאת כמובן דעתי)
וכמובן שחשוב לדעת אם כבר אתה נצמד לכמות האלמנטים... איזה אלמנטים מרכיבים אותם..
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
·amitbak כתב:תודה שלומי
יש הבדל גדול מאד בין רמקול מדף
עם 2 אלמנטים ,ורמקול עם 3 אלמנטים
בהשוואה שעשיתי,הבאס שמאד חשוב
לי נשמע כמעט כמו רמקול רצפתי,ברמקול
בעל 3 אלמנטים....
בכנות שאני אוכל להוכיך לך שיש לא מעט רמקולים עם "רק" 2 אלמנטים
שיש להם באס מטורף, החוקים שונים לחלוטין ויש המון טכנולוגיות שונות
ויש משמעות לסוג האלמנטים, לתיבה לתכנון (דוגמת טרנסמישן ליין) ויש מאחורי זה הרבה מעבר
מסכים עם הטענות שרשמו מעלי. כל מקרה לגופו וישנם רמקולים 2way שיפיקו בס יותר מרשים מרמקול 3way. פשוט צריך להאזין לדגמים שונים ולהחליט מה מעדיפים.
לא מצליח להבין למה לא לקחת סאב לתחום התדרים הנמוך.
רמקול מדפי שמגיע נמוך נשמע לי כמו רעיון דיי גרוע. תחשוב שרמקול זה יחידה שמשדרת רעידות מכניות שיוצרות רעידות באוויר. עכשיו את היחידה לשידור ויברציות אתה רוצה לשים גבוהה (עם זה על הסטנד אז מה ההבדל מול ריצפתי?) כך שכל העסק ירקוד ואולי יעשה אינטרפרנסיה מכנית עם תדרים אחרים... לא יודע. אני לא מומחה אבל זה נשמע לי כמו רעיון גרוע.
לי יש סקנסוניק MB1. עד 50HZ כמעט ולא יצא לי לשמוע רמקולים מדוייקים כמוהו. את ריצפת המוזיקה 20 הרץ עד 50 הרץ) אני מתכנן למלא בעזרת סאב ייעודי ומוזיקלי.
רמקול מדפי שמגיע נמוך נשמע לי כמו רעיון דיי גרוע. תחשוב שרמקול זה יחידה שמשדרת רעידות מכניות שיוצרות רעידות באוויר. עכשיו את היחידה לשידור ויברציות אתה רוצה לשים גבוהה (עם זה על הסטנד אז מה ההבדל מול ריצפתי?) כך שכל העסק ירקוד ואולי יעשה אינטרפרנסיה מכנית עם תדרים אחרים... לא יודע. אני לא מומחה אבל זה נשמע לי כמו רעיון גרוע.
לי יש סקנסוניק MB1. עד 50HZ כמעט ולא יצא לי לשמוע רמקולים מדוייקים כמוהו. את ריצפת המוזיקה 20 הרץ עד 50 הרץ) אני מתכנן למלא בעזרת סאב ייעודי ומוזיקלי.