צריך עזרה בלחבר טיימר מאמ"ת בארון חשמל
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1575 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
מה מחבר לאיפה, מבחינת המגעים 1-4 ?
-
- טיימר צר
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יהיה חשמל חי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מה לא ברור?
יש לך M מוקף שפירושו מנוע (כן, המנוע הקטן של הטיימר), הולך אליו 0 ו ~, כנראה 1 זה ~ ה2 זה 0
עכשיו יש לך למעלה ציור של מפסק _ /_ חבר למספר 3 את ה~ הנכנסת ולמספר 4 את ה~ היוצאת למכשיר שאתה רוצה לחבר אליו את זה.
בחיית נו... אין לדבר הזה הוראות יצרן. אני אומר לך את זה רק לפי איך שאני רואה את זה מנקודת ראותי. כל מה שאתה תעשה על שיקולך ואחריותך.
בהצלחה.
יש לך M מוקף שפירושו מנוע (כן, המנוע הקטן של הטיימר), הולך אליו 0 ו ~, כנראה 1 זה ~ ה2 זה 0
עכשיו יש לך למעלה ציור של מפסק _ /_ חבר למספר 3 את ה~ הנכנסת ולמספר 4 את ה~ היוצאת למכשיר שאתה רוצה לחבר אליו את זה.
בחיית נו... אין לדבר הזה הוראות יצרן. אני אומר לך את זה רק לפי איך שאני רואה את זה מנקודת ראותי. כל מה שאתה תעשה על שיקולך ואחריותך.
בהצלחה.
·תשמע, מבחינתי יותר הזוי היו שתי התגובות הראשונות:Elad8 כתב:תגובה הזויה. שואל מה לא ברור ואז אומר שזה רק לפי נקודת ראותי... לפעמים עדיף פשוט לא להגיב....
- בראשונה נאמר שהחשמל חי
- אחר כך נאמר שהוא מת
- אחר כך אני הגבתי
- אחר כך אתה
-אחר כך שוב פעם אני
לפי גוגל ככה מחברים
[img2=400x262]http://waterheatertimer.org/images/FM1-wiring-400.jpg[/img2]
*במקום 4,5 יש לך 3,4
שיעשה את השיקול לבד איך לחבר והאם לחבר לבד או לקרוא לחשמלאי. הזהירו אותו לגבי סיכונים וטוב שכך.
והנה בעברית
[img2=960x720]https://i.ytimg.com/vi/hc9U9LaFk5w/maxresdefault.jpg[/img2]
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נכון. עבירה על חוק החשמל.liorp כתב:כדי שזה יהיה ברור אני אחדד ואדגיש:
התקנה בארון חשמל היא סכנת חיים ועבירה על החוק.
רק חשמלאי מוסמך רשאי להתקין....
לצערי יצא לי לראות דירה שנשרפה בגלל שהבעלים החליף בעצמו מפסק פחת. יום אחרי שהרכיב פרצה שריפה בלוח, ומשם כל הבית הלך.
בדברים כאלה אסור לחסוך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני לא כזה בקיא בחוקים, אם זכור לי נכון, אחרי ביצוע עבודה של גוף מורשה צריך גם להזמין בדיקה של גוף יותר ראשי שבודק את עבודתו ומאשר(אני כבר לא כזה זוכר את העניין).
יש לי שאלה כללית לחברי הפורום: אם בן אדם שאל שאלה אז וודאי הוא מצפה לקבל עליה תשובה במקרה הזה הסבר איך ומה לעשות.
אם הוא היה מבקש בעל מקצוע אז בטח שהוא היה מציין זאת.
אז אחרי שהזהרנו אותו, למה בכל זאת לא להסביר לו איך לעשות את זה אם הוא שואל, מה ואיך.
הפורומים של תמיכה ושל DIY מייצגים פורומים של "עשה זה זאת בעצמיך", אז כנראה שזו המטרה של הפונים אליהם.
אני דיי בטוח שכל פונה מודה לסיכונים שיש, לחוקים ושחוץ ממנו אף אחד אחר לא יישא באחריות.
אז אם בכל זאת בן אדם מעמיד את השאלה הזאת כאן, למה לא לענות ובכך להראות שהפורום כן מסוגל לתת מענה לשאלה של המשתמש, שהמשתמש הבא שיחפש פתרון לכך ימצא אותו ביתר קלות.
אני מציין בנוסף שאני לא מכיר את פותח האשכול, מי הוא או מה הרקע שלו בנושא.
יש לי שאלה כללית לחברי הפורום: אם בן אדם שאל שאלה אז וודאי הוא מצפה לקבל עליה תשובה במקרה הזה הסבר איך ומה לעשות.
אם הוא היה מבקש בעל מקצוע אז בטח שהוא היה מציין זאת.
אז אחרי שהזהרנו אותו, למה בכל זאת לא להסביר לו איך לעשות את זה אם הוא שואל, מה ואיך.
הפורומים של תמיכה ושל DIY מייצגים פורומים של "עשה זה זאת בעצמיך", אז כנראה שזו המטרה של הפונים אליהם.
אני דיי בטוח שכל פונה מודה לסיכונים שיש, לחוקים ושחוץ ממנו אף אחד אחר לא יישא באחריות.
אז אם בכל זאת בן אדם מעמיד את השאלה הזאת כאן, למה לא לענות ובכך להראות שהפורום כן מסוגל לתת מענה לשאלה של המשתמש, שהמשתמש הבא שיחפש פתרון לכך ימצא אותו ביתר קלות.
אני מציין בנוסף שאני לא מכיר את פותח האשכול, מי הוא או מה הרקע שלו בנושא.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וואי, למה כ"כ הרבה כעס בשרשור... ?
כולה שאלה איך לחבר. וברור שלא מחברים על חשמל חי. סה"כ רוצה להחליף מפסק קיים בטיימר.
בסדר, נחפש חשמלאי שיתקין או שיענה ואז יתקין / נתקין / אתקין. המוקדם מביניהם, עד גמר המלאי וכפוף לתנאי המבצע.
כולה שאלה איך לחבר. וברור שלא מחברים על חשמל חי. סה"כ רוצה להחליף מפסק קיים בטיימר.
בסדר, נחפש חשמלאי שיתקין או שיענה ואז יתקין / נתקין / אתקין. המוקדם מביניהם, עד גמר המלאי וכפוף לתנאי המבצע.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@legopart
זה לא קשור ל-DIY, זה חשמל במתח גבוה.
זה קודם כל סכנת חיים וגם בניגוד לחוק החשמל.
בארון חשמל זורם זרם גבוה ביותר, הרבה יותר משאר הבית, ומסכן חיים.
רק לאחרונה התחשמלה למוות במקלחת אישה יום לאחר חתונתה.
בעלה אמר שבעל הדירה הפנה אותו למישהו שהוא כנראה לא חשמלאי מוסמך שניתק את ההארקה לדירה.
זה לא קשור ל-DIY, זה חשמל במתח גבוה.
זה קודם כל סכנת חיים וגם בניגוד לחוק החשמל.
בארון חשמל זורם זרם גבוה ביותר, הרבה יותר משאר הבית, ומסכן חיים.
רק לאחרונה התחשמלה למוות במקלחת אישה יום לאחר חתונתה.
בעלה אמר שבעל הדירה הפנה אותו למישהו שהוא כנראה לא חשמלאי מוסמך שניתק את ההארקה לדירה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
חיבורי חשמל
אבי שבוע טוב
אם יש לך מעט ניסיון בהתעסקות בחשמל אז העסק די פשוט וציירתי לך אותו בשרטוט המצורף
אם אין לך ניסיון אני מציע שתיקח בעל מקצוע לביצוע החיבורים.
כאשר מפסק הדוד במצב 1 הדוד ידלוק לפי מה שמתוכנת בשעון השבת
כאשר מפסק הדוד במצב 0 הדוד לא ידלוק כלל
בהצלחה
אם יש לך מעט ניסיון בהתעסקות בחשמל אז העסק די פשוט וציירתי לך אותו בשרטוט המצורף
אם אין לך ניסיון אני מציע שתיקח בעל מקצוע לביצוע החיבורים.
כאשר מפסק הדוד במצב 1 הדוד ידלוק לפי מה שמתוכנת בשעון השבת
כאשר מפסק הדוד במצב 0 הדוד לא ידלוק כלל
בהצלחה
-
- להלן החיבורים, תרגיש חופשי להתקשר אלי לעזרה