שלום, אני מנסה להמיר קובץ MP4 ל MKV , התוכנה hand brake עובדת מאוד לאט, פרק אחד סיימה בשעה שזה מעולה, אבל אחר כך לפרק השני הוא כבר אמר שזה יקח עוד מעל שלוש שבועות....
אני מבין שאפשר לעשות המרה ב VLC , אני בוחר שם באפשרויות את האופציה MKV ומקבל למטה הודעה
this muxer is not directly in vlc : it could be missing
אז איך אני משיג את MKV והאם יש עוד דרכים להמיר קבצים ?
בתודה רבה
VLC ואופציית MKV
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@armad
קח הצעה מעט יותר פרקטית —
חבר מחשב נייד שמריץ VLC או נגן אחר למסך עם כבל hdmi …וצפה בסדרה.
המרה של כל הסדרה רק כדי לצפות דרך סטרימר מיושן פשוט לא הגיונית בעליל
המרה של כל הסדרה רק כדי לצפות דרך סטרימר מיושן פשוט לא הגיונית בעליל
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
כבר לפני יומיים כתבתי לו בדיוק את הנ"ל בשרשור אחר (שבו גם אתה הגבת). לא ברור למה הוא מתעקש על פתרון שבמקרה הטוב מתאים לתחילת שנות התשעים...sigamore כתב:@armad
המרה של כל הסדרה רק כדי לצפות דרך סטרימר מיושן פשוט לא הגיונית בעליל...
ולפותח השרשור:
VLC לא מבצעת שום המרה, היא פשוט יודעת לנגן את הפורמטים האלה. אם משהו בה לא תקין או לא מסתדר, תנסה להסיר אותה ולהתקין ולהגדיר מחדש. אם עדיין לא מסתדר, תנסה להתקין נגן אחר. אני לא מכיר היטב את סטרימר ה-WD שיש לך ומה ניתן או לא ניתן להתקין עליו, אבל כמו שנאמר לך הוא מיושן.
אם לא הסתדר וגם אין לך מחשב אחר, תרכוש סטרימר אנדרואיד סיני הכי פשוט ב-$40 ואפילו פחות, תתקין עליו 2 דקות SPMC במקום הקודי המובנה, ושלום על ישראל. ינגן לך הכל (mkv, mp4 וכו') בלי בעיות.
אגב, היה עוזר אם היית מעלה צילום מסך של MediaInfo של אחד או שניים מהקבצים שהורדת, רק בשביל לראות אם אין איזושהי בעיה בנתוני הקידוד המקורי.