מחפש סטרימר ונתקלתי באחד מגניב, beyondwiz מכירים ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נראה שהוא מיועד לשוק האוסטרלי ועדיין לא נמצא על המדפים כך שקשה לדעת מה יש מתחת למכסה המנוע.
מכירה לשוק האירופאי כנראה תחל ב-Q3.
מכירה לשוק האירופאי כנראה תחל ב-Q3.
כן , אני מכיר את זה .
המוצר בשלבי היצור ועוד לא יצא לשוק .
המכשיר משתמש ב-CPU מיוחד ולא במעבד של SIGMA ומכאן הגמישות בהוספת תכונות . תומך ב-H264 . כולל TUNER פנימי .
החברה אוסטרלית . ככל הנראה המוצר ישווק בארץ ( יש כבר נציג רשמי אבל את שמו אינני יכול לפרט בשלב זה ) החל מחודש יוני השנה .
המוצר בשלבי היצור ועוד לא יצא לשוק .
המכשיר משתמש ב-CPU מיוחד ולא במעבד של SIGMA ומכאן הגמישות בהוספת תכונות . תומך ב-H264 . כולל TUNER פנימי .
החברה אוסטרלית . ככל הנראה המוצר ישווק בארץ ( יש כבר נציג רשמי אבל את שמו אינני יכול לפרט בשלב זה ) החל מחודש יוני השנה .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
זה set top box/pvr - ומחירו בהתאם - 1000$
לפי מה שקראתי הוא היה אמור להיות מוצג לפני 4 חודשים.
גיגול קל מגלה המון פרטים דווקא שליליים עליו.
לפי מה שקראתי הוא היה אמור להיות מוצג לפני 4 חודשים.
גיגול קל מגלה המון פרטים דווקא שליליים עליו.
נתחיל בזה שמחיר השוק של המוצר הזה לא עבר אף פעם את ה-$400 .
המוצר היה צפוי ב-Q1\2007 אבל חברה קוריאנית שעבדה על המוצר גם החליטה לפרוש מן הפרוייקט ומכאן שהיציאה לשוק נדחתה .
יש כרגע התלבטות של רגע אחרון אם לצייד את המוצר ב-HDTV TUNER במקום סתם ANALOG\RF TUNNER כשהמעגל המודפס מוכן מראש לשתי האפשרויות ( בגלל זה ישנם שני מוצרים =- אחד עם סיומת "S" עבור ה-STDV TUNER והשני "H" מ- HDTV TUNER " .
יש סיכוי טוב שהחברה תלך ם שני מוצרים מקביליים אבל זה יוחלט רק בחודש מאי השנה .
המוצר היה צפוי ב-Q1\2007 אבל חברה קוריאנית שעבדה על המוצר גם החליטה לפרוש מן הפרוייקט ומכאן שהיציאה לשוק נדחתה .
יש כרגע התלבטות של רגע אחרון אם לצייד את המוצר ב-HDTV TUNER במקום סתם ANALOG\RF TUNNER כשהמעגל המודפס מוכן מראש לשתי האפשרויות ( בגלל זה ישנם שני מוצרים =- אחד עם סיומת "S" עבור ה-STDV TUNER והשני "H" מ- HDTV TUNER " .
יש סיכוי טוב שהחברה תלך ם שני מוצרים מקביליים אבל זה יוחלט רק בחודש מאי השנה .
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא יודע למה אבל משום מה המוצר נראה לי קצת פישי ורשימת הfeatures שמופיעה באתר מעלה עוד כמה סימני שאלה/נורות אזהרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
hagi,
איך אתה יודע שמחיר השוק לעולם לא עבר את ה 400$ אם המוצר מעולם לא יצא לשוק?
בכל הצהרות החברה הם מכריזים על מחיר של 1000$
המכשיר הוא stb/pvr ולא יעבוד כשורה בארץ, הוא הותאם ל Australia DVB-T לכן אני לא רואה טעם בכלל בשיווק מוצר כזה בארץ.
דיברתי עם Jackie Park, מנהל Beyondwiz - לא ידוע לו על שום נציג ישראלי (או שאולי הוא לא רצה להגיד לי?).
המכשיר הוא stb/pvr ולא יעבוד כשורה בארץ, הוא הותאם ל Australia DVB-T לכן אני לא רואה טעם בכלל בשיווק מוצר כזה בארץ.
דיברתי עם Jackie Park, מנהל Beyondwiz - לא ידוע לו על שום נציג ישראלי (או שאולי הוא לא רצה להגיד לי?).
נו , אז אם דיברת עם J.Park הוא בטח סיפר לך למה המוצר עוד לא יצא לשוק .
לגבי נציגות הישראלית , היתי מופתע אם היית מקבל תשובה אחרת .
אין לי מושג לגבי המחיר שהחברה הכריזה כ"מחיר שוק" אבל יכול להיות שמנהל החברה , כלומר אותו אחד ששמו מוזכר כאן , הבין שבשוק שיש מוצר של DVICO דיי דומה ב-$320 ( ללא יכולת WIRELESS ) ללא הטיונר , מחיר שוק של $1000 יכול היה לעלות את המוצר ואת החברה ביוקר .
בכל מקרה , המצב הוא שעד חודש יוני לפחות לא תשמעו שום חדש על יצור המוצר הנ"ל .
לגבי נציגות הישראלית , היתי מופתע אם היית מקבל תשובה אחרת .
אין לי מושג לגבי המחיר שהחברה הכריזה כ"מחיר שוק" אבל יכול להיות שמנהל החברה , כלומר אותו אחד ששמו מוזכר כאן , הבין שבשוק שיש מוצר של DVICO דיי דומה ב-$320 ( ללא יכולת WIRELESS ) ללא הטיונר , מחיר שוק של $1000 יכול היה לעלות את המוצר ואת החברה ביוקר .
בכל מקרה , המצב הוא שעד חודש יוני לפחות לא תשמעו שום חדש על יצור המוצר הנ"ל .
ziv_r כתב:hagi,
דיברתי עם Jackie Park, מנהל Beyondwiz - לא ידוע לו על שום נציג ישראלי (או שאולי הוא לא רצה להגיד לי?)....