איך ממקמים פלזמה ורמקולים בסלון שכזה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אז ככה
בקיר העליון תמקם ספה ארוכה.
בקיר השמאלי כורסא או ספה של 2.
אפשר במקום ספה אחת ארוכה בקיר העליון שיש לה בצד שמאל הדום לרגליים (זה הולך היום חזק).
בקיר האלכסוני (הקיר התחתון) תשים מזנון לאורך הקיר. על המזנון תניח את ה-LCD שלך כאשר אתה מסובב אותו שיהיה מקביל לקיר העליון.
את הרגליים של ה-LCD אתה שם מקבילות למזנון. את ה-LCD עצמו את מסובב טיפה.
מנסיון שלי - זה עובד מצויין.
אני גר במגדל שהקירות החיצוניים שלו עגולים. גם אצלי הספות לא בדיוק מול המסך ולכן אני גם הייתי צריך לעשות את הסיבוב הקטן הזה. זה נראה מצויין!
אפשר במקום ספה אחת ארוכה בקיר העליון שיש לה בצד שמאל הדום לרגליים (זה הולך היום חזק).
בקיר האלכסוני (הקיר התחתון) תשים מזנון לאורך הקיר. על המזנון תניח את ה-LCD שלך כאשר אתה מסובב אותו שיהיה מקביל לקיר העליון.
אני גר במגדל שהקירות החיצוניים שלו עגולים. גם אצלי הספות לא בדיוק מול המסך ולכן אני גם הייתי צריך לעשות את הסיבוב הקטן הזה. זה נראה מצויין!
לגבי הרמקולים
שכחתי את הרמקולים 
במידה ותמקם את הדברים כפי שכתבתי קודם, אז מיקום הרמקולים ברור למדי.
האחוריים צמודים לקיר העליון משני הצדדים.
קידמי בפינה התחתונה הימנית.
סנטר מתחת לטלויזיה בתוך המזנון.
קידמי נוסף בפינה התחתונה השמאלית - כאן יש בעיה קטנה. הרמקול הזה קצת מרוחק ושובר את המרובע שאתה צריך. לכן תצטרך לכוון את הרסיבר שלך ולקדם את הרמקול ביחס לשאר (או להוסיף DELAY לכל האחרים ביחס אליו). זו לא עבודה קלה, אבל גם לא קשה.
אל תשכחש שהסלון שלך הוא לא אצטדיון. חצי מטר לכאן או לשם לא ממש ישפיעו על הרמקולים...
בהצלחה!
במידה ותמקם את הדברים כפי שכתבתי קודם, אז מיקום הרמקולים ברור למדי.
האחוריים צמודים לקיר העליון משני הצדדים.
קידמי בפינה התחתונה הימנית.
סנטר מתחת לטלויזיה בתוך המזנון.
קידמי נוסף בפינה התחתונה השמאלית - כאן יש בעיה קטנה. הרמקול הזה קצת מרוחק ושובר את המרובע שאתה צריך. לכן תצטרך לכוון את הרסיבר שלך ולקדם את הרמקול ביחס לשאר (או להוסיף DELAY לכל האחרים ביחס אליו). זו לא עבודה קלה, אבל גם לא קשה.
אל תשכחש שהסלון שלך הוא לא אצטדיון. חצי מטר לכאן או לשם לא ממש ישפיעו על הרמקולים...
בהצלחה!
ziv_r כתב:חסר מידות....
הקיר העליון הוא כ 7 מטר.
החלון כ 2.5 מטר.
הקיר האלכסוני גם כ 2.5 מטר.
כיום יש ספה של 3 על הקיר הארוך ( יש מקום ל 2ספות לאורך הקיר בלי בעיה).
וספה של 2 מול החלון שמאונכת לספה של ה 3.
ועל הקיר האלכסוני יש מזנון ארוך שעליו מסך LCD עם 42 עם רגל מסתובבת.
זו דירה שחבר רוצה לקנות ולשים את המע' קולנוע שלו.
Re: אז ככה
הסלון הזה הוא כן אצטדיוןdukasgon כתב:בקיר העליון תמקם ספה ארוכה.
אני גר במגדל שהקירות החיצוניים שלו עגולים. גם אצלי הספות לא בדיוק מול המסך ולכן אני גם הייתי צריך לעשות את הסיבוב הקטן הזה. זה נראה מצויין!...
בן הקיר העליון לחלק התחתון של הקיר האלכסוני אפשר לשים 2 ספות של 3 אחת ליד השניה בלי בעיה.
ואת הפלזמה לא ניתן לסובב. אפשר לתלות אותה על זרועה מסתובבת או כמו שיש לי היום על שולחן עם זרוע מובנת והשולחן עם גלגלים. אבל אז השולחן עצמו לא יהיה "צמוד" לקיר אלא בזיות הפוכה.