שלום חברים פתחתי שרשור חדש כי לא קבלתי תגובות בכלל בנושא הזה ששאלתי בפוסט קודם אז אפנה אליכם מספר שאלות :
1.הסקין estuary הוא סקין ברירת המחדל , לא ראיתי שום אפשרות במסך הבית בתפריטים להוסיף תתי תפריט או לערוך אותו מלבד הרעיון שהוצע לי פה להוסיף למועדפים תוספים שאני רוצה.
האם אני יכול למשל תחת קטגוריה סרטים למשל לתת לו את הצגת הסרטים מהרחבה מסויימת למשל קובננאט .
2.ראיתי שיש סקין יותר מתקדם שנקרא estuary mod v2 או משהו כזה שניתן לערוך בו את הסקין בצורה יותר.ברורה ומתקדמת האם לדעתכם הוא מומלץ יותר או פחות מהסקין הרגיל הבסיסי ?
3.התקנתי את התוספות שמופיעות בkodi beginners מה שמאבטח קודי המליץ לי להתקין.
חסר לי תוספים ישראליים מקו וואלה טלוויזיה חיה אפולו גרופ(הבנתי שלא עובד צריך להרשם ויש בעיות זמינות ) מה מומלץ להתקין מה תוספים הישראליים ומה לא ומהיכן המקור הגרי טוב להתקין ממנו ?
4.רציתי לדעת האם יש מקורות או תוספים שנותנים סרטים או הופעות באיכות סאונד מתקדמית כגון dts x true had ,יש ברשותי מערכת סאונד איכותית ימאהה rxa 3050 ורוצה לקבל מקורות שיודעים למגן איכות סאונד טובה
אם אין כאלה מקורות לצפייה ושמיעה מהמכל הרעיון של הקודי לתת איכות לרסיבר ברמה פרולוגיק זה בדיחה ,כיום יש דולבי אטמוס
סקין estuary שאלות ותהיות לגביו
לצערי ולפי מה שאני יודע, הקודי בתקופת שפל כרגע עקב סגירה של המון אתרים והרחבות בגלל תביעות זכויות יוצרים למיניהן.
הסקין המורחב שרשמת הוא כנראה איזשהי אדפטציה של מפתח חיצוני, יכול להיות שתהיה קצת יותר כבדה או פחות יציבה, מציע לנסות כדי לבדוק.
לגבי מקורות מתקדמים כנראה שיהיו רק בהרחבות טורנטים למיניהם (קוואסאר וכו') אני לא יודע לצערי מה עובד טוב היום מכיוון שאיני משתמש בהן בשוטף.
בהצלחה.
הסקין המורחב שרשמת הוא כנראה איזשהי אדפטציה של מפתח חיצוני, יכול להיות שתהיה קצת יותר כבדה או פחות יציבה, מציע לנסות כדי לבדוק.
לגבי מקורות מתקדמים כנראה שיהיו רק בהרחבות טורנטים למיניהם (קוואסאר וכו') אני לא יודע לצערי מה עובד טוב היום מכיוון שאיני משתמש בהן בשוטף.
בהצלחה.