שלום לכולם,
בעקבות המלצות חוזרות ונשנות פה בפורום הורדתי PLEX וגם רכשתי XPLAY.
למס' ימים בודדים הכל עבד מעולה,
כאשר אני מנסה לנגן סרטי 4K באיכות גבוהה (50 mbps) הטלוויזיה מבצעת באפר כל 10 שניות בערך, האם הרשת הביתית לא עומדת בזה? הטלוויזיה מחוברת לרשת הביתית בכבל והאינטרנט שלי הוא 100 מגה של הוט אם זה רלוונטי.
האם יש הגדרות כלשהן שיכולות לעזור בהזרמת הסרט מבלי לגרוע מאיכות הוידאו\סאונד?
המחשב שלי יחסית ישן האם יכול להיות שהוא לא עומד בעומס?
בנוסף מה העניין עם התרגום? למה כאשר אני רוצה להשתמש בתרגום המובנה בסרט, יש צורך בקידוד של הסרט לפני ההזרמה?
ולפעמים אני מקבל התראות של קידוד גם על סרטים ללא תרגום..
תודה.
Plex & Xplay עם LG B6 שאלות ובעיות
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@atraf
מה זאת אומרת ״ מספר ימים זה עבד…״? מה קרה במהלך הימים האלו, התחלת להוריד סרטים כבדים יותר ?
טרנסקודינג של תןכן 4K דורש משאבים רציניים ויכול להיות שבאמת המחשב לא עומד בזה.
בהזרמה / צפייה ביתית אתה צריך לשאוף תמיד ל direct play.
תרגום או פורמט סאונד לא תואם כמעט תמיד יכפו טרנסקודינג ואז …
אני למשל מריץ שרת קודי על Nvidia Shield ואין שום בעייה להזרים לשלושה מסכים במקביל.
מה זאת אומרת ״ מספר ימים זה עבד…״? מה קרה במהלך הימים האלו, התחלת להוריד סרטים כבדים יותר ?
טרנסקודינג של תןכן 4K דורש משאבים רציניים ויכול להיות שבאמת המחשב לא עומד בזה.
בהזרמה / צפייה ביתית אתה צריך לשאוף תמיד ל direct play.
תרגום או פורמט סאונד לא תואם כמעט תמיד יכפו טרנסקודינג ואז …
אני למשל מריץ שרת קודי על Nvidia Shield ואין שום בעייה להזרים לשלושה מסכים במקביל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מבדיקות בודדות וסרט מלא אחד שראיתי לפני שנגמר הדמו של XPLAY הכל עבד לי מעולה.
אכן התחלתי להוריד סרטים כבדים יותר אבל גם בסרטים קלים יותר של 30 MBPS למשל עדיין יש לי תקיעות.
למיטב הבנתי המחשב שלי לא מבצע Transcoding בזמן הצפייה אלא רק בסרטים שמראש יש שורה אדומה בXPLAY שמציינת שהסרט ינוגן עם TRANSCODING, אז אם אין TRANSCODING אז כוח העיבוד של המחשב לא משנה, לא?
ומה הכוונה בתרגום או פורמט סאונד לא תואם? לא תואם למה?
האם קיימות איזה הגדרות מומלצות לPLEX שאולי ישפרו את המצב?
כי לאחרונה יוצאות יותר ויותר גרסאות כבדות ומלאות שאני רוצה להנות מהן וחשבתי שאוכל לחסוך את הHDD החיצוני.
ואם מדובר בבעית חומרה? מה אני צריך לשדרג כדי להנות מסטרימינג ללא מגבלות?
אכן התחלתי להוריד סרטים כבדים יותר אבל גם בסרטים קלים יותר של 30 MBPS למשל עדיין יש לי תקיעות.
למיטב הבנתי המחשב שלי לא מבצע Transcoding בזמן הצפייה אלא רק בסרטים שמראש יש שורה אדומה בXPLAY שמציינת שהסרט ינוגן עם TRANSCODING, אז אם אין TRANSCODING אז כוח העיבוד של המחשב לא משנה, לא?
ומה הכוונה בתרגום או פורמט סאונד לא תואם? לא תואם למה?
האם קיימות איזה הגדרות מומלצות לPLEX שאולי ישפרו את המצב?
כי לאחרונה יוצאות יותר ויותר גרסאות כבדות ומלאות שאני רוצה להנות מהן וחשבתי שאוכל לחסוך את הHDD החיצוני.
ואם מדובר בבעית חומרה? מה אני צריך לשדרג כדי להנות מסטרימינג ללא מגבלות?