כתבה על מרכזי החלוקה של הדואר בחנויות השונות.
http://reshet.tv/item/news/economics/co ... em-687901/
עם כמה שזה מצחיק שבמכולת החבילות מסודרות בתוך קרטונים של לחם ומעמד של תפוצ'יפס, ובמזנון של הבאגטים ובחנות החיות גם מחלקים חבילות, אין ספק שזה הביא לשיפור בזמני ההמתנה ובזמינות של קבלת החבילות, במקום להיות תלוי בסניף הדואר.
עוד יתרון שהמהלך הזה מחזק את העסקים הקטנים שנהנים מהגדלת מחזור המכירות ומעמלה של שקל על כל חבילה שהם מוסרים.
"תביא חבילה - ותכין לי גם באגט"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין ספק שזה מאוד נוח.
העובדה שאלו מקומות שפתוחים שעות רבות גם "מחלקות" את העומס, ולמעשה כל פעם שבאתי, למרות שאני רואה שיש להם המון חבילות - היו פנויים אליי לחלוקה.
DHL אפילו מגדילים - ויש אפשרות חלוקה בתחנת דלק.
פה כבר מדובר על 24/7. אספתי כבר חבילה ביום שישי בעשר בלילה.
אבל מסכים - אם אפשר לתמוך בעסקים הקטנים- עדיף שם.
ד"א - אם מחפשים מודלים לשיפור - היו נותנים לעסקים הקטנים תמריץ כך שיקבלו עוד חבילות אם המסירות יהיו יותר מהר.
אז היו עושים מבצעים כלשהם למי שבא לקחת מהר - גם מוכרים עוד משהו וגם מרוויחים לקוח מרוצה.
העובדה שאלו מקומות שפתוחים שעות רבות גם "מחלקות" את העומס, ולמעשה כל פעם שבאתי, למרות שאני רואה שיש להם המון חבילות - היו פנויים אליי לחלוקה.
DHL אפילו מגדילים - ויש אפשרות חלוקה בתחנת דלק.
פה כבר מדובר על 24/7. אספתי כבר חבילה ביום שישי בעשר בלילה.
אבל מסכים - אם אפשר לתמוך בעסקים הקטנים- עדיף שם.
ד"א - אם מחפשים מודלים לשיפור - היו נותנים לעסקים הקטנים תמריץ כך שיקבלו עוד חבילות אם המסירות יהיו יותר מהר.
אז היו עושים מבצעים כלשהם למי שבא לקחת מהר - גם מוכרים עוד משהו וגם מרוויחים לקוח מרוצה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מהלך מפתיע במקוריותו .. אם לוקחים בחשבון את הגוף ה"מטורלל" שנקרא דואר ישראל.
אמנם ויזואלית זה נראה כמו עולם שלישי בתפארתו (מה שכנראה לא רחוק מהמציאות) אבל עם מבחן התוצאה אין טעם להתווכח
אמנם ויזואלית זה נראה כמו עולם שלישי בתפארתו (מה שכנראה לא רחוק מהמציאות) אבל עם מבחן התוצאה אין טעם להתווכח
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למען האמת אני נהנה מהשיטה. הרבה יותר נח גם המיקום של נקודות החלוקה, גם השעות וגם העובדה שאין שם אף פעם עומס לקוחות.
מה שכן מטריד אותי זו הקלות בה נמסרת לי חבילה בלי עימות. ברוב הפעמים לא טרחו בכלל לעמת מי אני - כל מה שהמוכרן ביקש זה את מיקום החבילה במדף (כמו ג2334 או ג341 וכו' שזה הקוד שהם מוסרים ללקוח ב- SMS/פתק שמייצג את מיקום החבילה במחסן שלהם). כלומר, אם גנב עובר על תיבות הדואר ולוקח משם את פתקי הדואר של שכונה שלמה לא תהיה לו שום בעיה ללכת לנקודת החלוקה הזו ולקחת משם את הפריטים. (עובדתית שלחתי את אבא שלי מספר פעמים לאסוף עבורי את הדואר כשכל המידע שמסרתי לו זה את קוד המדף ולא היתה לו שום בעיה לקחת עבורי את החבילה. בלי זיהוי, בלי ייפוי כח ובלי נעליים.)
מה שכן מטריד אותי זו הקלות בה נמסרת לי חבילה בלי עימות. ברוב הפעמים לא טרחו בכלל לעמת מי אני - כל מה שהמוכרן ביקש זה את מיקום החבילה במדף (כמו ג2334 או ג341 וכו' שזה הקוד שהם מוסרים ללקוח ב- SMS/פתק שמייצג את מיקום החבילה במחסן שלהם). כלומר, אם גנב עובר על תיבות הדואר ולוקח משם את פתקי הדואר של שכונה שלמה לא תהיה לו שום בעיה ללכת לנקודת החלוקה הזו ולקחת משם את הפריטים. (עובדתית שלחתי את אבא שלי מספר פעמים לאסוף עבורי את הדואר כשכל המידע שמסרתי לו זה את קוד המדף ולא היתה לו שום בעיה לקחת עבורי את החבילה. בלי זיהוי, בלי ייפוי כח ובלי נעליים.)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".