ערוצים 1, 2 בכבלים שניתקו
היי,
יש לי מנוי אינטרנט לכבלים של HOT ללא חבילת טלויזיה. ניסיתי לחבר את הטלויזיה לשקע הכבלים ולנסות לסרוק את ערוצים 1 ו-2 אבל שום ערוץ לא נמצא.
כשהתקשרתי אמרו לי שבגלל שאני מחובר לאינטרנט אני לא יכול לקלוט את הערוצים הבסיסיים (הם טוענים שכנראה הכבל פורק וחוברה במקומו התשתית של הכבלים) האם זה נשמע להם הגיוני?
ראיתי חברים שלי שכן קולטים את הערוץ הראשון והשני דרך השקע של HOT למרות שהטלויזיה מנותקת. יש רעיונות מה אפשר לעשות?
יש לי מנוי אינטרנט לכבלים של HOT ללא חבילת טלויזיה. ניסיתי לחבר את הטלויזיה לשקע הכבלים ולנסות לסרוק את ערוצים 1 ו-2 אבל שום ערוץ לא נמצא.
כשהתקשרתי אמרו לי שבגלל שאני מחובר לאינטרנט אני לא יכול לקלוט את הערוצים הבסיסיים (הם טוענים שכנראה הכבל פורק וחוברה במקומו התשתית של הכבלים) האם זה נשמע להם הגיוני?
ראיתי חברים שלי שכן קולטים את הערוץ הראשון והשני דרך השקע של HOT למרות שהטלויזיה מנותקת. יש רעיונות מה אפשר לעשות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה בהחלט יתכן.
יש שתי אפשרויות לקלוט ערוץ 1+2 בצורה הזו:
1. אנטנה של הבניין, אם יש. אתה צריך לראות שהכבל מחובר פיזית. סביר להניח שהוא לא מחובר מכיוון שבטח היו חייבים לנתק לך אותו בשביל לחבר לכבלים.
2. תשתית כבלים. במקומות מסויימים הוט עושים הסכם עם רשות מקומית או עיר ושמים סוג של פילטר אשר מאפשר לאנשים שאינם לקוחות הכבלים לקבל ערוצים 1+2.
אני מניח שבגלל נושא מס' 1, יש לך כבר פילטר על הקו (כזה שחוסם את הכבלים האנלוגיים). אתה יכול ליצור עם הכבלים קשר ולבקש שיחברו לך אולי פילטר שיאפשר כבלים + ערוצים 1+2.
בכלל לא בטוח שיש כזה או שהם יסכימו לחבר.
לדעתי אתה בבעיה.
יש שתי אפשרויות לקלוט ערוץ 1+2 בצורה הזו:
1. אנטנה של הבניין, אם יש. אתה צריך לראות שהכבל מחובר פיזית. סביר להניח שהוא לא מחובר מכיוון שבטח היו חייבים לנתק לך אותו בשביל לחבר לכבלים.
2. תשתית כבלים. במקומות מסויימים הוט עושים הסכם עם רשות מקומית או עיר ושמים סוג של פילטר אשר מאפשר לאנשים שאינם לקוחות הכבלים לקבל ערוצים 1+2.
אני מניח שבגלל נושא מס' 1, יש לך כבר פילטר על הקו (כזה שחוסם את הכבלים האנלוגיים). אתה יכול ליצור עם הכבלים קשר ולבקש שיחברו לך אולי פילטר שיאפשר כבלים + ערוצים 1+2.
בכלל לא בטוח שיש כזה או שהם יסכימו לחבר.
לדעתי אתה בבעיה.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אכן תלוי היכן אתה גר ומה קורה בבניין שאתה גר בו מבחינת תשתית.
אני מניח ע"פ מה שתיארת שיש לך אנטנה מרכזית בבניין אבל הכבל שנכנס
אליך מבחוץ מחובר לארון של הכבלים בכדי לספק לך אינטרנט , במידה וזה
המצב אכן יש לך בעיה לקלוט ערוץ 1 ו-2 במקביל.
אני מניח ע"פ מה שתיארת שיש לך אנטנה מרכזית בבניין אבל הכבל שנכנס
אליך מבחוץ מחובר לארון של הכבלים בכדי לספק לך אינטרנט , במידה וזה
המצב אכן יש לך בעיה לקלוט ערוץ 1 ו-2 במקביל.
-golan-
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
תצא בלילה בשקט בשקט שאף אחד לא רואה תפתח את הקופסא של HOT תנתק את הפילטר ותחבר מחדש 
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אבל לפחות הוא יוכל לראות את הערוצים האנלוגיים
אבל שים לב שההודעה שלי לעיל נאמרה בהומור.
אבל שים לב שההודעה שלי לעיל נאמרה בהומור.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

תתקשר להוט ותבקש חיבור לכבלים האנלוגי בלי התחיבות ואחרי חודש תנתק...
השאלה אם זה יעזור?
לא הצלחתי להבין מהם מה בדיוק הבעיה. כמו שאני הבנתי מהם השקע שלי בדירה מחובר לקופסא של הוט ובקופסה הם יכולים לחבר גם את האינטרנט וגם את הכבלים ( לאותו הכבל? ) והם כאשר חיברו את האינטרנט ניתקו את הכבל של הכבלים והשאירו רק את האינטרנט.
לא מובן לי מה קורה אצל אנשים שכן קולטים? האם הטכנאי מגיע לוקח את הממיר הדיגיטלי ומשאיר את החיבור בקופסה? כך שניתן לקלוט רק שידורים אנלוגים?
האם אם אני אתחבר לאנלוגי ואז אתנתק הם רק יקחו את הממיר וישאירו את החיבור?
לא הצלחתי להבין מהם מה בדיוק הבעיה. כמו שאני הבנתי מהם השקע שלי בדירה מחובר לקופסא של הוט ובקופסה הם יכולים לחבר גם את האינטרנט וגם את הכבלים ( לאותו הכבל? ) והם כאשר חיברו את האינטרנט ניתקו את הכבל של הכבלים והשאירו רק את האינטרנט.
לא מובן לי מה קורה אצל אנשים שכן קולטים? האם הטכנאי מגיע לוקח את הממיר הדיגיטלי ומשאיר את החיבור בקופסה? כך שניתן לקלוט רק שידורים אנלוגים?
האם אם אני אתחבר לאנלוגי ואז אתנתק הם רק יקחו את הממיר וישאירו את החיבור?
1. באיזו חברת כבלים אתה מחובר (ז"א אזור גיאוגרפי)?
2. בן כמה הבנין בו אתה גר? כמה קומות?
3. האם יש לכם אנטנה מרכזית בבניין או מרכזיית כבלים בכל קומה או איפושהוא בבניין?
אני מתגורר באיזור ערוצי זהב.
בבניין בו גרתי לפני שנתיים לא היתה אנטנה מרכזית. זה בניין שאוכלס החל משנת 1999. תשתית הטלביזיה בבניין הונחה ע"י חברת הכבלים, וכל מנוי אשר לא חפץ בחיבור לכבלים אלא בערוצים 1,2,10 בלבד קיבל חיבור דרך פילטר במרכזיה הקומתית של הכבלים.
אם הבניין שלך יחסית חדש, רוב הסיכויים שמצבך דומה למה שהיה אצלי, ולכן תוכל לדרוש מהכבלים לחבר לך את נקודת הטלביזיה בבית לערוצים 1,2,10 ללא כל תשלום נוסף.
יתר על כן, אצל חברים שלי, שאינם מנויים לכבלים, יש חיבור אינטרנט בכבלים, ובאותה נקודה יש גם את כל הערוצים האנלוגיים. תבדוק האם זה המצב אצלך...
2. בן כמה הבנין בו אתה גר? כמה קומות?
3. האם יש לכם אנטנה מרכזית בבניין או מרכזיית כבלים בכל קומה או איפושהוא בבניין?
אני מתגורר באיזור ערוצי זהב.
בבניין בו גרתי לפני שנתיים לא היתה אנטנה מרכזית. זה בניין שאוכלס החל משנת 1999. תשתית הטלביזיה בבניין הונחה ע"י חברת הכבלים, וכל מנוי אשר לא חפץ בחיבור לכבלים אלא בערוצים 1,2,10 בלבד קיבל חיבור דרך פילטר במרכזיה הקומתית של הכבלים.
אם הבניין שלך יחסית חדש, רוב הסיכויים שמצבך דומה למה שהיה אצלי, ולכן תוכל לדרוש מהכבלים לחבר לך את נקודת הטלביזיה בבית לערוצים 1,2,10 ללא כל תשלום נוסף.
יתר על כן, אצל חברים שלי, שאינם מנויים לכבלים, יש חיבור אינטרנט בכבלים, ובאותה נקודה יש גם את כל הערוצים האנלוגיים. תבדוק האם זה המצב אצלך...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אסף2,
בעיה. בזמנו רציתי לחבר תשתית טלויזיה של יס עם אינטרנט בכבלים.
זה סיבך להם מאוד את החיים (צריך תשתית כפולה) + אני עקרונית מקבל ערוצים 1+2 אנלוגית מהכבלים (אכן גר במודיעין), אבל האות של יס משבש את זה קשות.
מכיוון שמדובר על אותו כבל, זה ממש מסבך את העניינים.
בעיה. בזמנו רציתי לחבר תשתית טלויזיה של יס עם אינטרנט בכבלים.
זה סיבך להם מאוד את החיים (צריך תשתית כפולה) + אני עקרונית מקבל ערוצים 1+2 אנלוגית מהכבלים (אכן גר במודיעין), אבל האות של יס משבש את זה קשות.
מכיוון שמדובר על אותו כבל, זה ממש מסבך את העניינים.