מיסים על טלויזיה
·shaigot כתב:אני מעוניין לקנות טלויזיה בגודל 75 אינצ מחול, כנראה ארהב - b&h,
הבנתי שמס קנייה בוטל, מעמ אני מעריך שעדיין קיים, מה עם מכס ? אם קיים כמה אחוז ?...
היום הגיעה אלי הטלויזיה מBH, נשלחה עם DHL. חויבתי רק על מעמ ועמלות שקר כאלו ואחרות בסך 160 שקלים.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
מה הגודל של הטלויזיה ? עלה יותר מ 1000 דולר ?shuali כתב:·......
היום הגיעה אלי הטלויזיה מBH, נשלחה עם DHL. חויבתי רק על מעמ ועמלות שקר כאלו ואחרות בסך 160 שקלים....
מעניין לפי מה שאתה אומר אין תשלום מכס על טלויזיות
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מסים (חוץ ממע"מ) על טלויזיות בוטלו לפני כחודש וחצי לפי צו של שר הואצר.
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
·evgenetic כתב:·......
תוכל להגיד מה הדגם וכמה עלה המשלוח?...
65" סוני 850E, הותקנה היום והכל פיקס. יצא כולל משלוח 1300$ דרך BH, עם תוספת מעמ ועמלות שקר בסך 770 שקלים. בארץ מחירה כ8000 +- אחרי מיקוח. לי יצא עד הבית כ5100.
·evgenetic כתב:אה אוקיי, המחיר של X850E הוא $1,198.00 עכשיו (כנראה היה פחות כשזהמנת?) אז חשבתי שהשאר הוא עלות המשלוח....
אכן, המסך עלה לי 950 + 350 משלוח (ביקשתי שיגלמו את ההנחה במחיר המוצר על מנת של אעבור את ה1000$ ואז אדרש לשחרור פרטני). בארץ חוייבתי במעמ על סך 552 שקלים + 18 אגרת מחשב + 41 אגרת רשומון + 136 שקלים עמלות שקר של DHL
·shuali כתב:·......
65" סוני 850E, הותקנה היום והכל פיקס. יצא כולל משלוח 1300$ דרך BH, עם תוספת מעמ ועמלות שקר בסך 770 שקלים. בארץ מחירה כ8000 +- אחרי מיקוח. לי יצא עד הבית כ5100....
כתוב לי שהמשלוח כולל מיסים. כמו באמזוןלא?
כאלו אם כתוב לי1222 כולל משלוח אז זה המחיר הסופי?
@יצחק22
יש לך במסך של המוצר (בגלישה מהמחשב) כפתור למעלה של calculate shipping costs
בחרתי ב DHL EXPRESS בתור משלוח מאחר והיו הכי זולים וגם הכי נוח להתנהל מולם.
המוצר נשלח לאחר יום מההזמנה, והגיע לארץ לאחר יומיים נוספים. יצא מהמכס באותו היום ולחלוקה יום אחרי. סה"כ כ4 ימים מההזמנה המסך היה אצלי בבית.
את תשלום המעמ והעמלות שילמתי ישירות ל DHL עם כרטיס אשראי. הם שולחים לך הודעה עם לינק, לחיצה על הלינק פותחת שדה הזנה של כרטיס אשראי. וזהו.
המשלוח של DHL לא כולל תשלום מסים מראש, כל תשלום נוסף מרגע המשלוח הוא עליך
@eliavbe
אכן, יש לך אחריות של יומיים על נזק במהלך המשלוח. כלומר יש לך יומיים לדווח ל BH על נזק שנגרם כתוצאה מהמשלוח (קרי שבר, שריטה וכו...) מעבר לכך יש לך אם אני לא טועה 30 יום להחזיר את המוצר. לגבי אחריות, היא לא תקפה ולכן תצטרך לרכוש אחריות של TRADE SQUARE בעלות של כ 100 דולר לשנה.
לגבי המשלוח, הגיע בקופסה המקורית של המסך, ללא אריזה חיצונית. היה מונח על משטח עץ. לא היה נזק נראה לעין לקופסה, מה גם שהקופסה הזאת בנויה לעמוד במשלוח שכזה (הרי BH שולחים לכל העולם במשך שנים, זה לא משהו חד פעמי). אם היה סכנה לנזק אני מניח שהם לא היו מאפשרים משלוחים של מוצרים כאלו.
יש לך במסך של המוצר (בגלישה מהמחשב) כפתור למעלה של calculate shipping costs
בחרתי ב DHL EXPRESS בתור משלוח מאחר והיו הכי זולים וגם הכי נוח להתנהל מולם.
המוצר נשלח לאחר יום מההזמנה, והגיע לארץ לאחר יומיים נוספים. יצא מהמכס באותו היום ולחלוקה יום אחרי. סה"כ כ4 ימים מההזמנה המסך היה אצלי בבית.
את תשלום המעמ והעמלות שילמתי ישירות ל DHL עם כרטיס אשראי. הם שולחים לך הודעה עם לינק, לחיצה על הלינק פותחת שדה הזנה של כרטיס אשראי. וזהו.
המשלוח של DHL לא כולל תשלום מסים מראש, כל תשלום נוסף מרגע המשלוח הוא עליך
@eliavbe
אכן, יש לך אחריות של יומיים על נזק במהלך המשלוח. כלומר יש לך יומיים לדווח ל BH על נזק שנגרם כתוצאה מהמשלוח (קרי שבר, שריטה וכו...) מעבר לכך יש לך אם אני לא טועה 30 יום להחזיר את המוצר. לגבי אחריות, היא לא תקפה ולכן תצטרך לרכוש אחריות של TRADE SQUARE בעלות של כ 100 דולר לשנה.
לגבי המשלוח, הגיע בקופסה המקורית של המסך, ללא אריזה חיצונית. היה מונח על משטח עץ. לא היה נזק נראה לעין לקופסה, מה גם שהקופסה הזאת בנויה לעמוד במשלוח שכזה (הרי BH שולחים לכל העולם במשך שנים, זה לא משהו חד פעמי). אם היה סכנה לנזק אני מניח שהם לא היו מאפשרים משלוחים של מוצרים כאלו.