שרשור תגובות: CES 2018: היי אנד אודיו בתערוכה
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
WOW מאוד מהנה ומרגש 💝
סקירה יפה נהניתי כמו הייתי שם
אכן לגבי ההנגשה של התחום והחדרי סטריאו שנעלמים
בארץ חדשות לבקרים זה עצוב ומשהו קורה בתחום הזה
שלא כבעבר וחבל
תמיד כיף לראות תערוכה מדהימה כזו
חבל רק שפיוניר כבר לא נמצאת שמה אני רואה
תודה רבה מרטין
סקירה יפה נהניתי כמו הייתי שם
אכן לגבי ההנגשה של התחום והחדרי סטריאו שנעלמים
בארץ חדשות לבקרים זה עצוב ומשהו קורה בתחום הזה
שלא כבעבר וחבל
תמיד כיף לראות תערוכה מדהימה כזו
חבל רק שפיוניר כבר לא נמצאת שמה אני רואה
תודה רבה מרטין
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תודה על הסקירה המעניינת מרטין.
ה-L100 של JBL מאד מסקרנים אותי מהרגע ששקראתי על הצגתם לפני כשבוע, וכעת עוד יותר הודות לחוות דעתך המשבחת. חבל רק שהם כ"כ יקרים. מהם הרמקולים הנוספים של JBL שרואים שם בתמונה לצידם, והאם שמעת גם אותם?
מעבר לכך, יש כמה מותגים שקצת מצחיק שהם מופיעים בתערוכה הממתגת עצמה כ"היי אנד" (אם היא אכן ממותגת כך), כמו אודיו טכניקה: לא שאני מזלזל, אבל היי אנד? You gotta be kidding.
ה-L100 של JBL מאד מסקרנים אותי מהרגע ששקראתי על הצגתם לפני כשבוע, וכעת עוד יותר הודות לחוות דעתך המשבחת. חבל רק שהם כ"כ יקרים. מהם הרמקולים הנוספים של JBL שרואים שם בתמונה לצידם, והאם שמעת גם אותם?
מעבר לכך, יש כמה מותגים שקצת מצחיק שהם מופיעים בתערוכה הממתגת עצמה כ"היי אנד" (אם היא אכן ממותגת כך), כמו אודיו טכניקה: לא שאני מזלזל, אבל היי אנד? You gotta be kidding.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
סקירה - תענוג לקרוא! תודה רבה.
ככה או אחרת זה חלום להגיע לאחת מהתערוכות בתחום - אולי פעם...
רשמת שהיה מוצג CD50 של ארקאם - זה כנראה לגמרי חדש כי הוא לא פורסם באתר החברה עדיין - מעניין מאוד לשמוע אותו, לי יש CD37 כבר הרבה שנים - כול פעם אני בקטע - אולי הגיע זמן להחליף...
היה מחיר לזה?
תודה.
ככה או אחרת זה חלום להגיע לאחת מהתערוכות בתחום - אולי פעם...
רשמת שהיה מוצג CD50 של ארקאם - זה כנראה לגמרי חדש כי הוא לא פורסם באתר החברה עדיין - מעניין מאוד לשמוע אותו, לי יש CD37 כבר הרבה שנים - כול פעם אני בקטע - אולי הגיע זמן להחליף...
היה מחיר לזה?
תודה.
Heavy Metal Is The Law
כיף לקרוא , עצוב לשמוע .
תודה .
תודה .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
יפה ומעניין... אהבתי את פסקת הסיום על עתידנו לאן.
נקודה מעניינת נוספת הובאה בתחילת המאמר על מסך ההקרנה עם תאורת הלד האחורית. שווה בחינה.
נקודה מעניינת נוספת הובאה בתחילת המאמר על מסך ההקרנה עם תאורת הלד האחורית. שווה בחינה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לאוהבי ARCAM - התכתבתי אם החברה וקיבלתי קצת מידה לדגמים חדשים, פתחתי שרשור נפרד:
https://www.hometheater.co.il/vp2757117#2757117
מעניין מה יהיו המחירים ועוד יותר כמה יעלה בארץ....
https://www.hometheater.co.il/vp2757117#2757117
מעניין מה יהיו המחירים ועוד יותר כמה יעלה בארץ....
Heavy Metal Is The Law
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
@Arie10
·
בוא לא ניכנס לויכוחים האלה ושנינו יודעים שזו לא הסיבה.
כבלים יקרים היו מאז ומעולם והעולם לא התפכח פתאום, בדיוק כמו שהדת עדיין קיימת ותרופות הומאופטיות...
אז בוא נתמקד באיך מעודדים את הדור הצעיר להעריך אודיו (איזה מוסיקה שהוא אוהב) במערכת איכותית (מה שכל אחד יגדיר כאיכותית, אבל בטוח שכל האסקולות תסכימנה שזה לא רמקול בלוטות' או סאונד בר, נכון?)
·
בוא לא ניכנס לויכוחים האלה ושנינו יודעים שזו לא הסיבה.
כבלים יקרים היו מאז ומעולם והעולם לא התפכח פתאום, בדיוק כמו שהדת עדיין קיימת ותרופות הומאופטיות...
אז בוא נתמקד באיך מעודדים את הדור הצעיר להעריך אודיו (איזה מוסיקה שהוא אוהב) במערכת איכותית (מה שכל אחד יגדיר כאיכותית, אבל בטוח שכל האסקולות תסכימנה שזה לא רמקול בלוטות' או סאונד בר, נכון?)
אני מאמין ב 100% במה שרשמתי !
כמה בלוף אפשר לדחוף לאורך זמן ?
הרי כמות המיליונרים שיכולים לקנות מערכות ב 100K רק גדלה (נתון סטטיסטי מובהק) ובכל זאת כל העסק מתנדף.
אני גם מאמין שעלויות הקמת ביתן בוגאס התייקרה מאוד וזו אולי גם סיבה שלא מעט חברות בוחרות לא להופיע שם.
בכלל כל וגאס התייקרה מאוד ב 20+ שנים שאני מכיר אותה.
לראשונה היתי שם ב 97 ועוד כמה פעמים לאורך השנים. בפעם האחרונה היתי ממש לפני חודשיים.
כל פעם ראיתי איך הכל מתייקר שם בצורה חדה מאוד.
אם פעם היתי מזמין שם חדר טוב על ה STRIP ב $50-$80, היום אותו החדר יעלה לפחות $300 (כולל כל מיני מיסים/עמלות שהם הוסיפו כדי לנפח את החשבון הסופי).
כמה בלוף אפשר לדחוף לאורך זמן ?
הרי כמות המיליונרים שיכולים לקנות מערכות ב 100K רק גדלה (נתון סטטיסטי מובהק) ובכל זאת כל העסק מתנדף.
אני גם מאמין שעלויות הקמת ביתן בוגאס התייקרה מאוד וזו אולי גם סיבה שלא מעט חברות בוחרות לא להופיע שם.
בכלל כל וגאס התייקרה מאוד ב 20+ שנים שאני מכיר אותה.
לראשונה היתי שם ב 97 ועוד כמה פעמים לאורך השנים. בפעם האחרונה היתי ממש לפני חודשיים.
כל פעם ראיתי איך הכל מתייקר שם בצורה חדה מאוד.
אם פעם היתי מזמין שם חדר טוב על ה STRIP ב $50-$80, היום אותו החדר יעלה לפחות $300 (כולל כל מיני מיסים/עמלות שהם הוסיפו כדי לנפח את החשבון הסופי).
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אודיו היי אנד מעולם לא היה בביתנים והחדרים של ונישן לא שינו את התמחור. מה שאני חושב שקורה זה שהתחום אכן התכווץ (לצערי) ושהוא גם יצא מווגאס ועבר לתערוכות קטנות יותר.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני טוען כבר שנים רבות - וכל מי שמתמצא בתחום ודאי ער לכך - שציוד הסאונד הביתי עתיד, וכיום כבר נמצא עמוק בתוך תהליך של הצטמצמות לקצוות בלבד: בקצה העליון - מה שמכונה "היי אנד" (יש לי הרבה ביקורת על עצם המושג הזה, אבל זה לדיון אחר), יקר מאד שרק מעטים יכולים להרשות לעצמם, ובקצה התחתון - ציוד זול ובסיסי כגון מערכות מיני, מיקרו, בומבוקסים וכיום גם הרבה מאד רמקולים ניידים בלוטות' וכיו"ב.
המסה הגדולה שהיתה באמצע, והיוותה בעבר את השדרה המרכזית של ציוד הסאונד - הצטמצמה מאד ונעלמה כמעט לחלוטין. מספר היצרנים שמציעים כיום מערכות סטריאו ברמת ביניים (מותגים כמו אונקיו, ימאהה) קטן מאד ביחס לעבר.
לפני 2, 3 ו-4 עשורים היתה מערכת סטריאו ביתית (בחלקים ובגודל מלא) ברוב הבתים שנכנסת אליהם; בכמה בתים יש כיום מערכות כאלה? אחוזים בודדים ולא יותר, שרבים מהם זה מכורים לדבר כמונו.
איך פותרים את זה? לא פותרים, משום שזו לא בעיה. זה תהליך טבעי מוכר וידוע. את רוב רובם של האנשים מעניין הכסף ולא האיכות, וכשאפשר לקנות רמקול בכמה מאות שקלים ולהשמיע בו קבצים, הם לא מעלים בדעתם להוציא אלפים רבים על מערכת מסורבלת, גדולה וכבדה, איכותית ככל שתהיה. בעבר רבים קנו את המערכות האלה כי זה מה שהיה ולא היתה חלופה. כאשר יש חלופות זולות, נוחות וניידות - הם לא יחשבו בכיוון של מערכת ביתית מסורתית. זה מה שיש, והעולם ימשיך להסתובב.
המסה הגדולה שהיתה באמצע, והיוותה בעבר את השדרה המרכזית של ציוד הסאונד - הצטמצמה מאד ונעלמה כמעט לחלוטין. מספר היצרנים שמציעים כיום מערכות סטריאו ברמת ביניים (מותגים כמו אונקיו, ימאהה) קטן מאד ביחס לעבר.
לפני 2, 3 ו-4 עשורים היתה מערכת סטריאו ביתית (בחלקים ובגודל מלא) ברוב הבתים שנכנסת אליהם; בכמה בתים יש כיום מערכות כאלה? אחוזים בודדים ולא יותר, שרבים מהם זה מכורים לדבר כמונו.
איך פותרים את זה? לא פותרים, משום שזו לא בעיה. זה תהליך טבעי מוכר וידוע. את רוב רובם של האנשים מעניין הכסף ולא האיכות, וכשאפשר לקנות רמקול בכמה מאות שקלים ולהשמיע בו קבצים, הם לא מעלים בדעתם להוציא אלפים רבים על מערכת מסורבלת, גדולה וכבדה, איכותית ככל שתהיה. בעבר רבים קנו את המערכות האלה כי זה מה שהיה ולא היתה חלופה. כאשר יש חלופות זולות, נוחות וניידות - הם לא יחשבו בכיוון של מערכת ביתית מסורתית. זה מה שיש, והעולם ימשיך להסתובב.
.Anything can be done, but it's only done if it's done