דילמה
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מתכנן לקנות השבוע אחד משניי הדגמים הבאים
BOSE QC 35
SONY MDR 1000X
בעיקר חשוב לי סאונד וסינון רעשים.פחות הפיצרים שיש לסוני.
בכל מקום אפשרי אומרים שהסאונד של הסוני בכמה רמות מעל הבוס אבל בביקורת באתר RTINGS הבוס קיבלו ציון גבוה יותר בסאונד,אצרף לכם קישור
מישהו שהתנסה בשתיהן ויכול לעזור?שומע בגדול EDM.
https://www.rtings.com/headphones/tools ... 35/412/342
עוד משהו שלא הבנתי,אומרים שהבאס של הסוני הרבה יותר דומיננטי ואיכותי.בביקורת של RTINGS הבס של הבוס קיבל ציון גבוה יותר משמעותית.
BOSE QC 35
SONY MDR 1000X
בעיקר חשוב לי סאונד וסינון רעשים.פחות הפיצרים שיש לסוני.
בכל מקום אפשרי אומרים שהסאונד של הסוני בכמה רמות מעל הבוס אבל בביקורת באתר RTINGS הבוס קיבלו ציון גבוה יותר בסאונד,אצרף לכם קישור
מישהו שהתנסה בשתיהן ויכול לעזור?שומע בגדול EDM.
https://www.rtings.com/headphones/tools ... 35/412/342
עוד משהו שלא הבנתי,אומרים שהבאס של הסוני הרבה יותר דומיננטי ואיכותי.בביקורת של RTINGS הבס של הבוס קיבל ציון גבוה יותר משמעותית.
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

@dondi
·
בעיקרון אני נעול על אחת משניי הדגמים שציינתי,אחת הסיבות היא שאני יכול להביא אותם במחיר ממש ממש טוב,
הבנתי שהבוס נוחות יותר,ליצרים לא מעניינים אותי,מה שנשאר זה סינון רעשים וסאונד,מה היתרונות של הסוני ומה של הבוס?
תודה רבה על העזרה👍🏼
·
בעיקרון אני נעול על אחת משניי הדגמים שציינתי,אחת הסיבות היא שאני יכול להביא אותם במחיר ממש ממש טוב,
הבנתי שהבוס נוחות יותר,ליצרים לא מעניינים אותי,מה שנשאר זה סינון רעשים וסאונד,מה היתרונות של הסוני ומה של הבוס?
תודה רבה על העזרה👍🏼
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

@spon83
·
פרטי...חח
חקרתי את כל האוזניות בתקציב הזה מה שמשך לי את העין זה הבוס והסוני,אשמח אם יעזרו לי כאן להחליט מה עדיף ומאיזה בחינות
·
פרטי...חח
חקרתי את כל האוזניות בתקציב הזה מה שמשך לי את העין זה הבוס והסוני,אשמח אם יעזרו לי כאן להחליט מה עדיף ומאיזה בחינות
בעייתי למי שלא שמע את שתי האוזניות, אבל אתה לא יכול ליפול עם אף אחת מהן. קח בחשבון שכבר יצאו ה- 1000XM2 שאמורות להציג שיפורים באיכות בניה.בעיקר חשוב לי סאונד וסינון רעשים.פחות הפיצרים שיש לסוני....
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

@HazooM
·
בעיקרון יש לי הנחה רק על ה1000X ועל הQC 35
בסוני עדיין לא שמעתי,בוס שמעתי היום שעה וחצי אצל חבר וממש אהבתי
ללכת על הבוס?פשוט הבנתי שהסאונד של הסוני טוב יותר,השאלה אם זה נכון ועד כמה,זה גם עניין של טעם אישי לדעתי...
·
בעיקרון יש לי הנחה רק על ה1000X ועל הQC 35
בסוני עדיין לא שמעתי,בוס שמעתי היום שעה וחצי אצל חבר וממש אהבתי
ללכת על הבוס?פשוט הבנתי שהסאונד של הסוני טוב יותר,השאלה אם זה נכון ועד כמה,זה גם עניין של טעם אישי לדעתי...
שמעת? אהבת? לך על ה- bose. אל תרכוש את הסוני בגלל איכות סאונד שלא שמעת ורק קראת מביקורות או המלצות של אנשים על פני אוזניות שכן שמעת.בסוני עדיין לא שמעתי,בוס שמעתי היום שעה וחצי אצל חבר וממש אהבתי...
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

@HazooM
·
תמיד אומרים שלQC 35 חסר נמוכים
לא הרגשתי בחוסר,ושאני שומע ביוטיוב סוני לצד בוס הבוס באמת נשמע משעמם ושטוח וחסר באס,יכול להיות שהסוני פשוט ממש BASS BOOSTED,זה לאוו דווקא דבר טוב...
מה שכן הבמה רחבה יותר והסאונד יותר דינמי בסוני לפי ההשוואת סאונד ביוטיוב
·
תמיד אומרים שלQC 35 חסר נמוכים
לא הרגשתי בחוסר,ושאני שומע ביוטיוב סוני לצד בוס הבוס באמת נשמע משעמם ושטוח וחסר באס,יכול להיות שהסוני פשוט ממש BASS BOOSTED,זה לאוו דווקא דבר טוב...
מה שכן הבמה רחבה יותר והסאונד יותר דינמי בסוני לפי ההשוואת סאונד ביוטיוב