מסך סוני 900x
אני בדיוק מחפש מסך טלוויזה לסלון בגודל 65 אינץ.
אני יכול להביא את המסך Sony 900x 65 מסין במחיר של 7,200 כולל מעמ כחדש.
האם שווה לי להביא את המסך הזה במחיר הזה? הבנתי שבארץ הוא עולה הרבה יותר.
כמובן שאין לי אחריות על המסך אבל יש לי מי שיבדוק לי אותו שם וישלח אותו ארוז טוב ככה שהסיכוי אפסי שיקרה לו משהוא.
אשמח לעצת המומחים
אני יכול להביא את המסך Sony 900x 65 מסין במחיר של 7,200 כולל מעמ כחדש.
האם שווה לי להביא את המסך הזה במחיר הזה? הבנתי שבארץ הוא עולה הרבה יותר.
כמובן שאין לי אחריות על המסך אבל יש לי מי שיבדוק לי אותו שם וישלח אותו ארוז טוב ככה שהסיכוי אפסי שיקרה לו משהוא.
אשמח לעצת המומחים
@dor123
·
צריך לבדוק אם עידן+ וכל מיני אפשרויות יעבדו גם בארץ?
בנוסף יש לבדוק לגבי האיכות צפייה בארץ שמשדרים לפי תדר מסוים (לא סגור על זה ויש להתייעץ עם מומחים בתחום)
בכל מקרה אם זהו המחיר והכל יעבוד כמו שצריך אני ועוד הרבה אנשים ישמחו למחיר הזה.
·
צריך לבדוק אם עידן+ וכל מיני אפשרויות יעבדו גם בארץ?
בנוסף יש לבדוק לגבי האיכות צפייה בארץ שמשדרים לפי תדר מסוים (לא סגור על זה ויש להתייעץ עם מומחים בתחום)
בכל מקרה אם זהו המחיר והכל יעבוד כמו שצריך אני ועוד הרבה אנשים ישמחו למחיר הזה.
הדגם הוא דגם שמיוצר בסין וכנראה גם מיועד לשימוש בסין, אני משתמש ביס בבית ככה שלא נראה שיהיה בעיה, מבחינת הסמארט בעברית פחות קריטי כי היום סטרימרים פותרים את הבעיה בקלות.
בקשר לאיכות צפייה שמשדרים בארץ אין לי מושג מזה אומר אבל אשמח להתייחסות מהמומחים פה לפני ההזמנה
בקשר לאיכות צפייה שמשדרים בארץ אין לי מושג מזה אומר אבל אשמח להתייחסות מהמומחים פה לפני ההזמנה
לא נשמע לי כזו מציאה גדולה.
אתה מקבל מסך מוגבל (תאימות לא מלאה לארץ עם סמארט חסום), יד-2 (אם הבנתי נכון) וללא אחריות במחיר שניתן לרכוש כאן סמסונג 65MU8000.
ב-8400 כבר אםשר לרכוש את ה-65MU9000.
שניהם לא נופלים מהסוני.
אתה מקבל מסך מוגבל (תאימות לא מלאה לארץ עם סמארט חסום), יד-2 (אם הבנתי נכון) וללא אחריות במחיר שניתן לרכוש כאן סמסונג 65MU8000.
ב-8400 כבר אםשר לרכוש את ה-65MU9000.
שניהם לא נופלים מהסוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הם כן נופלים, הסוני היא FALD. הסמסונג היא לא.
המסך חדש לגמרי נקנה מאמזון סין, הסמארט לא עיניין פה סטרימר קטן יעשה את העבודה למרות שרוב הסיכויים שהוא כן יעבוד ורק צריך לשנות את האזור לישראל.
אנשים פה עשו השוואו את הסוני לאולד של אל גי כשהמחיר של הסוני בארץ עם קבוצת הרכישה היה 12 אלף חיסכון של 5 אלף שקל זה כמעט חצי מהסכום.
העיניין של האחריות טיפה בעייתי למרות שרשמתי שיבדקו לי את המסך לפני שישלחו הבעיה תיהיה אם יקרה משהוא אחרי כמה זמן, נקווה שיהיה אפשר לתקן את זה בתשלום פה בארץ.
לא ראיתי את המסך במציאות, יש מישהוא בפורום שקנה את המסך ויכול לתת רשמים והמלצות?
אנשים פה עשו השוואו את הסוני לאולד של אל גי כשהמחיר של הסוני בארץ עם קבוצת הרכישה היה 12 אלף חיסכון של 5 אלף שקל זה כמעט חצי מהסכום.
העיניין של האחריות טיפה בעייתי למרות שרשמתי שיבדקו לי את המסך לפני שישלחו הבעיה תיהיה אם יקרה משהוא אחרי כמה זמן, נקווה שיהיה אפשר לתקן את זה בתשלום פה בארץ.
לא ראיתי את המסך במציאות, יש מישהוא בפורום שקנה את המסך ויכול לתת רשמים והמלצות?
·בוננזה כתב:נו ו..
השאלה כמה זה משמעותי, בבדיקות השוואתיות שאני ראיתי זה לא היה כזה הבדל חד וברור בין המסכים.
השוואה בפועל מסך מול מסך לא הצלחתי לעשות בגלל שלא מצאתי בשום מקום את ה-900 בתצוגה.....
די בטוח שבפיוצ'ר AV יש סוני 900
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן. אבל לא רשום שם כלום בקשר לסוג המקלט עבור שידורי טלוויזיה מאנטנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אתה לא צריך עידן+ אז לא תהיה בעיה.
לא רצוי שהחבר יפתח את הקרטון/אריזה של המסך מאחר והמסך מגיע
ארוז בצורה מיוחדת בתוך הקרטון כנגד טלטולים ומכות קלות.
הסיכון שהמסך לא ידלק למשל בסין, הוא הרבה יותר קטן מנזק פיזי.
בקיצור, הכי חשוב זה שהפאנל לא ישבר במשלוח מסין עד לביתך.
שיהיה בהצלחה
.
ארוז בצורה מיוחדת בתוך הקרטון כנגד טלטולים ומכות קלות.
הסיכון שהמסך לא ידלק למשל בסין, הוא הרבה יותר קטן מנזק פיזי.
בקיצור, הכי חשוב זה שהפאנל לא ישבר במשלוח מסין עד לביתך.
שיהיה בהצלחה
@se1
·לא מהבחינה שידלק, מהבחינה שפתאום יהיה פיקסלים שרופים או זליגות אור ואז זה סרט רציני להחזיר אותה לסין.
גם אם הוא יפתח הוא יחזיר את זה כמו שהיה וגם אמרתי לו לשים את זה בתוך תיבת עץ גדולה שלא יקרה משהוא בדרך.
·לא מהבחינה שידלק, מהבחינה שפתאום יהיה פיקסלים שרופים או זליגות אור ואז זה סרט רציני להחזיר אותה לסין.
גם אם הוא יפתח הוא יחזיר את זה כמו שהיה וגם אמרתי לו לשים את זה בתוך תיבת עץ גדולה שלא יקרה משהוא בדרך.