כתוביות בטלוזיית LG ובשירות של נטפליקס
-
shimronfio
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי חברים
1. לשני חברים שונים שלי יש את הטלוזיות החדשות של LG, אחד sj800 והשני 630, שתי הטלויזות הבנתי מריצות את אותה מערכת הפעלה.
כאשר אני מפעיל סרט מכונן חיצוני, אני לא מצליח להוסיף את הכתוביות שהורדתי כקובץ srt לניגון של הסרט?
מישהו יודע איך לפתור זאת?
2. קניתי לאחרונה mi box, ואני משתמש בו להזרמת נטפליקס, בהגדרות לא הצלחתי למצוא שום מקום בו אני יכול להגדיל את הכתוביות דרך האפליקציה.
אשמח אם תעזרו לי לגבי שתי הבעיות.
1. לשני חברים שונים שלי יש את הטלוזיות החדשות של LG, אחד sj800 והשני 630, שתי הטלויזות הבנתי מריצות את אותה מערכת הפעלה.
כאשר אני מפעיל סרט מכונן חיצוני, אני לא מצליח להוסיף את הכתוביות שהורדתי כקובץ srt לניגון של הסרט?
מישהו יודע איך לפתור זאת?
2. קניתי לאחרונה mi box, ואני משתמש בו להזרמת נטפליקס, בהגדרות לא הצלחתי למצוא שום מקום בו אני יכול להגדיל את הכתוביות דרך האפליקציה.
אשמח אם תעזרו לי לגבי שתי הבעיות.
-
shimronfio
-
- חבר פעיל

היי חברים, אשמח לקבל תשובה לגבי שאלה מספר 1
-
shimronfio
-
- חבר פעיל

@sigamore
·היי תודה על התגובה, אבל ניסיתי את זה עוד אז וכל מה שיצא זה אכן עברית פשוט כל הסימני פיסוק היו מופיעים בהתחלה יזה כבר ממש מרגיז, זה כאילו שהקידוד לא תומך במלא בעברית.
·היי תודה על התגובה, אבל ניסיתי את זה עוד אז וכל מה שיצא זה אכן עברית פשוט כל הסימני פיסוק היו מופיעים בהתחלה יזה כבר ממש מרגיז, זה כאילו שהקידוד לא תומך במלא בעברית.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@shimronfio
סימני הפיסוק (בעברית) לא מיושרים כהלכה במסכי LG.
זוהי מגבלה ידועה מזו תקופה שלמרבה הצער לא זוכה לטיפול.
אפשר ל״הפוך״ את הסימנים כבר ברמת קובץ ה srt כך שיוצגו כראוי על המסך (הפוך על הפוך …) אבל כמובן שהעניין דורש התעסקות רבה.
אם אתה רגיש לעניין הפיסוק אז שקול עבודה עם סטרימר או שרת Plex.
סימני הפיסוק (בעברית) לא מיושרים כהלכה במסכי LG.
זוהי מגבלה ידועה מזו תקופה שלמרבה הצער לא זוכה לטיפול.
אפשר ל״הפוך״ את הסימנים כבר ברמת קובץ ה srt כך שיוצגו כראוי על המסך (הפוך על הפוך …) אבל כמובן שהעניין דורש התעסקות רבה.
אם אתה רגיש לעניין הפיסוק אז שקול עבודה עם סטרימר או שרת Plex.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !