VOD במסלול החדש של YES (Yes Ultimate)
-
mushon1000
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
מישהו הצטרף למסלול החדש ויודע לומר מה פתוח בVOD?
אותי מעניין ספציפית התכנים לילדים - ראיתי שמה שמחוץ לVOD STORE יש פרק בודד מכל סדרה, וכל העונות המלאות בVOD STORE.
באתר שלהם אין פירוט מדוייק, וגם בנספח העניין קצת מעורפל:
https://www.yes.co.il/sales/Documents/D ... 200013.pdf
"10 .על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
פרימיום, ספריית קולנוע לב, ספריית דוקו-סקס, ספריית TOUCH( וכן כל תוכן ארוטי אחר כפי שיהיה מעת
לעת( ואירועי צפייה חד פעמיים בשירות ה-VOD וכן חבילות, ערוצים זמניים וערוצים נוספים כפי שייקבעו
על ידי המועצה או yes ,אינם כלולים במבצע זה וההנחות השונות הקבועות בו לא יחולו לגביהם."
תודה.
מישהו הצטרף למסלול החדש ויודע לומר מה פתוח בVOD?
אותי מעניין ספציפית התכנים לילדים - ראיתי שמה שמחוץ לVOD STORE יש פרק בודד מכל סדרה, וכל העונות המלאות בVOD STORE.
באתר שלהם אין פירוט מדוייק, וגם בנספח העניין קצת מעורפל:
https://www.yes.co.il/sales/Documents/D ... 200013.pdf
"10 .על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
פרימיום, ספריית קולנוע לב, ספריית דוקו-סקס, ספריית TOUCH( וכן כל תוכן ארוטי אחר כפי שיהיה מעת
לעת( ואירועי צפייה חד פעמיים בשירות ה-VOD וכן חבילות, ערוצים זמניים וערוצים נוספים כפי שייקבעו
על ידי המועצה או yes ,אינם כלולים במבצע זה וההנחות השונות הקבועות בו לא יחולו לגביהם."
תודה.
-
mushon1000
- חבר שרק התחיל

@dotti
·אתה אומר מידיעה? אני יודע שאמור, אבל אני לא סומך עליהם - כמובן שאני אשאל כשיענה לי נציג...
·אתה אומר מידיעה? אני יודע שאמור, אבל אני לא סומך עליהם - כמובן שאני אשאל כשיענה לי נציג...
אין סיבה שמה שלא ב-VOD STORE יעלה כסף. כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE. להזכירך, יס הם לא הוט או סלקום הגנבים. אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס.mushon1000 כתב:@dotti
·אתה אומר מידיעה? אני יודע שאמור, אבל אני לא סומך עליהם - כמובן שאני אשאל כשיענה לי נציג......
-
mushon1000
- חבר שרק התחיל

@xph11
·אז בדיוק בגלל מה שכתבת אני שואל - לא מצויין בשום מקום שמה שבVOD STORE הוא כן בתשלום.
מתוך הנספח של ההסכם: "שרות ה-VOD כולל ספריות ה-VOD הקיימות כיום ב-yes( למעט כמפורט בסעיף
10 תחת פרק "כללי" להלן( וזאת החל ממועד התקנת השרות בביתך ובמהלך
תקופת המבצע הראשונה וללא תוספת תשלום."
כל הספריות למעט המפורט בסעיף 10: "על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
לא מצויין שום דבר לגבי VOD STORE.
תכני הילדים לא מצויינים בסעיף 10, אבל כן נמצאים בVOD STORE.
אם אני צודק זאת הטעייה והם גנבים בדיוק כמו הוט, לא יודע מה סלקום אמרו לך אבל אני בסלקום ולא היה תוכן שלא אמרו שלא כלול בחבילה של ה99 ש"ח.
על מה אתה מסתמך שאתה כותב "כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE"?
·אז בדיוק בגלל מה שכתבת אני שואל - לא מצויין בשום מקום שמה שבVOD STORE הוא כן בתשלום.
מתוך הנספח של ההסכם: "שרות ה-VOD כולל ספריות ה-VOD הקיימות כיום ב-yes( למעט כמפורט בסעיף
10 תחת פרק "כללי" להלן( וזאת החל ממועד התקנת השרות בביתך ובמהלך
תקופת המבצע הראשונה וללא תוספת תשלום."
כל הספריות למעט המפורט בסעיף 10: "על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
לא מצויין שום דבר לגבי VOD STORE.
תכני הילדים לא מצויינים בסעיף 10, אבל כן נמצאים בVOD STORE.
אם אני צודק זאת הטעייה והם גנבים בדיוק כמו הוט, לא יודע מה סלקום אמרו לך אבל אני בסלקום ולא היה תוכן שלא אמרו שלא כלול בחבילה של ה99 ש"ח.
על מה אתה מסתמך שאתה כותב "כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE"?
מה? מאיפה הבאת את החירטוט המושלם הזה (סליחה על השימוש בסלנג של ילדים - מתאים את עצמי לרמה זמנית)xph11 כתב:
אין סיבה שמה שלא ב-VOD STORE יעלה כסף. כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE. להזכירך, יס הם לא הוט או סלקום הגנבים. אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס..........
יס הם לא הוט או סלקום הגנבים, אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס. - משפט כל כך אידיוטי בעיניי.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@Freedom
·אתקן את המשפט.
יס היא כמו הוט הגנבים, בניגוד לסלקום.
אין חברה שאפשר לגמרי לסמוך עלייה כרגע. אלא אם פרטנר וסלקום יוכיחו אחרת...
על פרטנר וסלקום אפשר לסמוך שהמחירים יישארו נמוכים מהמתחרות העיקריות- יס והוט.
על פרטנר אפשר לסמוך שאיכות וחוויית הצפייה עוד ימשיכו להשתפר וגם יש לה את האמצעים לכך; אצל סלקום כרגע זה לא נראה באופק...
על סלקום אפשר לסמוך שימשיכו למלא את הVOD בעוד תכנים טובים וחינמיים לגמרי, לגבי פרטנר כרגע זה לא נראה באופק...
האם ייתווספו עוד ערוצי בידור ב2 השירותים?
הזמן ייעשה את שלו...
סטינג (חברת הבת של יס) מבחינתי לא שירות שאפשר לסמוך עליו בעתיד הלא נודע.
לא ברור כמה זמן יחזיק השירות שלהם; יישתפר מבחינת איכות וחוויית צפייה, זה בטוח. האם ייתווספו עוד ערוצי בידור (כי כרגע ערוצי הבידור דלים מאוד ואין מענה לנשים), האם מחירי החבילות יוזלו, זה לא בטוח. מה גם שכרגע השירות לא כולל חבילת אינטרנט, מה שמייקר את העניין. מבחינתי כרגע השירות טוב לחבילה בודדת וחבל מאוד שהסרטים והסדרות בחבילות נפרדות.
צריך גם להתחשב בזה שזו לא עוד חברה שרוצה לפרוץ לשוק עם עתיד ברור, זו חברה ששייכת לחברת הלווין יס.
העתיד מבחינתי הוא בחברות המוזלות, המזרימות את שירותן על גבי האינטרנט ומאפשרות גם לרכוש את האפליקציה בסטרימרים/טלוויזיות חכמות למעבר קל, נוח וייעיל יותר.
בתקווה שגם ייכללו עוד מספר ערוצים בודדים ואהובים שכבר התרגלו אליהם ואינם בקרוב וירבו להוסיף תכנים טובים.
·אתקן את המשפט.
יס היא כמו הוט הגנבים, בניגוד לסלקום.
אין חברה שאפשר לגמרי לסמוך עלייה כרגע. אלא אם פרטנר וסלקום יוכיחו אחרת...
על פרטנר וסלקום אפשר לסמוך שהמחירים יישארו נמוכים מהמתחרות העיקריות- יס והוט.
על פרטנר אפשר לסמוך שאיכות וחוויית הצפייה עוד ימשיכו להשתפר וגם יש לה את האמצעים לכך; אצל סלקום כרגע זה לא נראה באופק...
על סלקום אפשר לסמוך שימשיכו למלא את הVOD בעוד תכנים טובים וחינמיים לגמרי, לגבי פרטנר כרגע זה לא נראה באופק...
האם ייתווספו עוד ערוצי בידור ב2 השירותים?
הזמן ייעשה את שלו...
סטינג (חברת הבת של יס) מבחינתי לא שירות שאפשר לסמוך עליו בעתיד הלא נודע.
לא ברור כמה זמן יחזיק השירות שלהם; יישתפר מבחינת איכות וחוויית צפייה, זה בטוח. האם ייתווספו עוד ערוצי בידור (כי כרגע ערוצי הבידור דלים מאוד ואין מענה לנשים), האם מחירי החבילות יוזלו, זה לא בטוח. מה גם שכרגע השירות לא כולל חבילת אינטרנט, מה שמייקר את העניין. מבחינתי כרגע השירות טוב לחבילה בודדת וחבל מאוד שהסרטים והסדרות בחבילות נפרדות.
צריך גם להתחשב בזה שזו לא עוד חברה שרוצה לפרוץ לשוק עם עתיד ברור, זו חברה ששייכת לחברת הלווין יס.
העתיד מבחינתי הוא בחברות המוזלות, המזרימות את שירותן על גבי האינטרנט ומאפשרות גם לרכוש את האפליקציה בסטרימרים/טלוויזיות חכמות למעבר קל, נוח וייעיל יותר.
בתקווה שגם ייכללו עוד מספר ערוצים בודדים ואהובים שכבר התרגלו אליהם ואינם בקרוב וירבו להוסיף תכנים טובים.
-
mushon1000
- חבר שרק התחיל

טוב עדכון מהבוקר אחרי שדיברתי עם נציג - המבצע כולל את כל התכנים של הילדים, וזה שראיתי את התכנים האלה בVOD STORE זה בגלל שלמנוי שדרכו ראיתי אין VOD.
השיחה מוקלטת טכנאי יגיע ברביעי...
השיחה מוקלטת טכנאי יגיע ברביעי...
·marcoo כתב:עכשיו סוף סוף הצלחתי להשיג אותם. הנציגה אמרה לי את אותו דבר, שהם בחינם. היא אמרה שזה לא משנה שזה בstore ומעכשיו אני לא אשלם עליהם....
נראה לי שאו שהנציגה חכמה ועבדה עליך או שהיא פחות חכמה ואין לה מושג.
ההגיון אומר אחרת...
או שבYES אין הגיון?
-
mushon1000
- חבר שרק התחיל

@marcoo
·גם לנו התקינו היום ויש את כל תכני הילדים...
·גם לנו התקינו היום ויש את כל תכני הילדים...