VOD במסלול החדש של YES (Yes Ultimate)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
mushon1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
מישהו הצטרף למסלול החדש ויודע לומר מה פתוח בVOD?
אותי מעניין ספציפית התכנים לילדים - ראיתי שמה שמחוץ לVOD STORE יש פרק בודד מכל סדרה, וכל העונות המלאות בVOD STORE.
באתר שלהם אין פירוט מדוייק, וגם בנספח העניין קצת מעורפל:
https://www.yes.co.il/sales/Documents/D ... 200013.pdf

"10 .על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
פרימיום, ספריית קולנוע לב, ספריית דוקו-סקס, ספריית TOUCH( וכן כל תוכן ארוטי אחר כפי שיהיה מעת
לעת( ואירועי צפייה חד פעמיים בשירות ה-VOD וכן חבילות, ערוצים זמניים וערוצים נוספים כפי שייקבעו
על ידי המועצה או yes ,אינם כלולים במבצע זה וההנחות השונות הקבועות בו לא יחולו לגביהם."

תודה.

dotti
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

@mushon1000
·תוכניות ילדים אמור להיות פתוח הכל, כולל ויאודי.

mushon1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@dotti
·אתה אומר מידיעה? אני יודע שאמור, אבל אני לא סומך עליהם - כמובן שאני אשאל כשיענה לי נציג...

xph11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

mushon1000 כתב:@dotti
·אתה אומר מידיעה? אני יודע שאמור, אבל אני לא סומך עליהם - כמובן שאני אשאל כשיענה לי נציג...
...
אין סיבה שמה שלא ב-VOD STORE יעלה כסף. כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE. להזכירך, יס הם לא הוט או סלקום הגנבים. אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס.

mushon1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@xph11
·אז בדיוק בגלל מה שכתבת אני שואל - לא מצויין בשום מקום שמה שבVOD STORE הוא כן בתשלום.
מתוך הנספח של ההסכם: "שרות ה-VOD כולל ספריות ה-VOD הקיימות כיום ב-yes( למעט כמפורט בסעיף
10 תחת פרק "כללי" להלן( וזאת החל ממועד התקנת השרות בביתך ובמהלך
תקופת המבצע הראשונה וללא תוספת תשלום."
כל הספריות למעט המפורט בסעיף 10: "על אף האמור בכל מקום אחר, תכניות בתשלום, ערוצים למבוגרים )ארוטיים(, חבילות וערוצי ספורט
פרימיום, ספריית קולנוע לב, ספריית דוקו-סקס, ספריית TOUCH( וכן כל תוכן ארוטי אחר כפי שיהיה מעת
לעת( ואירועי צפייה חד פעמיים בשירות ה-VOD וכן חבילות, ערוצים זמניים וערוצים נוספים כפי שייקבעו
על ידי המועצה או yes ,אינם כלולים במבצע זה וההנחות השונות הקבועות בו לא יחולו לגביהם."
לא מצויין שום דבר לגבי VOD STORE.
תכני הילדים לא מצויינים בסעיף 10, אבל כן נמצאים בVOD STORE.
אם אני צודק זאת הטעייה והם גנבים בדיוק כמו הוט, לא יודע מה סלקום אמרו לך אבל אני בסלקום ולא היה תוכן שלא אמרו שלא כלול בחבילה של ה99 ש"ח.
על מה אתה מסתמך שאתה כותב "כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE"?

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

xph11 כתב:
...
...
אין סיבה שמה שלא ב-VOD STORE יעלה כסף. כל התכנים פתוחים לצפייה ללא תשלום, מלבד אלו שב-VOD STORE. להזכירך, יס הם לא הוט או סלקום הגנבים. אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס.
...
מה? מאיפה הבאת את החירטוט המושלם הזה (סליחה על השימוש בסלנג של ילדים - מתאים את עצמי לרמה זמנית)
יס הם לא הוט או סלקום הגנבים, אם יש חברה שאפשר לסמוך עליה, זה יס. - משפט כל כך אידיוטי בעיניי.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7 

@Freedom
·אתקן את המשפט.
יס היא כמו הוט הגנבים, בניגוד לסלקום.
אין חברה שאפשר לגמרי לסמוך עלייה כרגע. אלא אם פרטנר וסלקום יוכיחו אחרת...
על פרטנר וסלקום אפשר לסמוך שהמחירים יישארו נמוכים מהמתחרות העיקריות- יס והוט.
על פרטנר אפשר לסמוך שאיכות וחוויית הצפייה עוד ימשיכו להשתפר וגם יש לה את האמצעים לכך; אצל סלקום כרגע זה לא נראה באופק...
על סלקום אפשר לסמוך שימשיכו למלא את הVOD בעוד תכנים טובים וחינמיים לגמרי, לגבי פרטנר כרגע זה לא נראה באופק...
האם ייתווספו עוד ערוצי בידור ב2 השירותים?
הזמן ייעשה את שלו...
סטינג (חברת הבת של יס) מבחינתי לא שירות שאפשר לסמוך עליו בעתיד הלא נודע.
לא ברור כמה זמן יחזיק השירות שלהם; יישתפר מבחינת איכות וחוויית צפייה, זה בטוח. האם ייתווספו עוד ערוצי בידור (כי כרגע ערוצי הבידור דלים מאוד ואין מענה לנשים), האם מחירי החבילות יוזלו, זה לא בטוח. מה גם שכרגע השירות לא כולל חבילת אינטרנט, מה שמייקר את העניין. מבחינתי כרגע השירות טוב לחבילה בודדת וחבל מאוד שהסרטים והסדרות בחבילות נפרדות.
צריך גם להתחשב בזה שזו לא עוד חברה שרוצה לפרוץ לשוק עם עתיד ברור, זו חברה ששייכת לחברת הלווין יס.

העתיד מבחינתי הוא בחברות המוזלות, המזרימות את שירותן על גבי האינטרנט ומאפשרות גם לרכוש את האפליקציה בסטרימרים/טלוויזיות חכמות למעבר קל, נוח וייעיל יותר.
בתקווה שגם ייכללו עוד מספר ערוצים בודדים ואהובים שכבר התרגלו אליהם ואינם בקרוב וירבו להוסיף תכנים טובים.

mushon1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

טוב עדכון מהבוקר אחרי שדיברתי עם נציג - המבצע כולל את כל התכנים של הילדים, וזה שראיתי את התכנים האלה בVOD STORE זה בגלל שלמנוי שדרכו ראיתי אין VOD.
השיחה מוקלטת טכנאי יגיע ברביעי...

marcoo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: עופר
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #9 

@mushon1000
·
אותי זה גם מעניינת השאלה הזאת בדיוק (עדיין לא הצלחתי להשיג אותם טלפונית), אבל לי כן יש VOD וזה כן נמצא בstore, אז משהו פה לא נכון.

dotti
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה #10 

@mushon1000
·ראיתי בממיר שבמסלול החדש שבסטור יש רק סרטים וקשתרשת, ותכני הילדים שקודם היו בתשלום עכשיו בקטגוריית ילדים - חינם.
אני עדיין במסלול הישן, מחכה שיחזרו אליי, אז תכני הילדים עדיין נמצאים בתשלם בסטור.

marcoo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

עכשיו סוף סוף הצלחתי להשיג אותם. הנציגה אמרה לי את אותו דבר, שהם בחינם. היא אמרה שזה לא משנה שזה בstore ומעכשיו אני לא אשלם עליהם.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

marcoo כתב:עכשיו סוף סוף הצלחתי להשיג אותם. הנציגה אמרה לי את אותו דבר, שהם בחינם. היא אמרה שזה לא משנה שזה בstore ומעכשיו אני לא אשלם עליהם.
...
·

נראה לי שאו שהנציגה חכמה ועבדה עליך או שהיא פחות חכמה ואין לה מושג.
ההגיון אומר אחרת...

או שבYES אין הגיון? :מבולבל:

marcoo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

הנציגה צדקה, עכשיו בפעם הראשונה נכנסתי לVOD וראיתי שכל תכני הילדים שהיו בstore, עברו לתכנים החינמיים (למעט הסרטים, אבל זה היה ברור).

mushon1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

@marcoo
·גם לנו התקינו היום ויש את כל תכני הילדים...

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #15 

וואו, התקנה חדשה של יס תוך 3 ימים?
או שכוח האדם תוגבר או שיש מעט מצטרפים חדשים.

marcoo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

לנו כבר היה, פשוט עדכנו במערכת.

avidvir
טרול
טרול
תגובות: 165
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #17 

ולמה ה VOD ביס גו רק ל 3 חודשים בחינם במקום שנה וחצי?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”