bi-amp
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי בפיוניר אפשרות לחבר BI-AMP במקום ה SURR BACK ל 603 שלי
מה זה נותן ???
מה זה נותן ???
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המוכר הסביר לי שברסיבר שלי PIONEER 2014 יש אפשרות ליצור BI-AMP עם ה BW שלי
השאלה מה נותן לי חיבור כזה
א. שמיעה יותר איכותית
ב. יותר בסים
ג. יותר פתיחה של רמקולים
ד. לא יודע
בקיצור מה זה נותן לי ואם כדאי לנסות את זה
השאלה מה נותן לי חיבור כזה
א. שמיעה יותר איכותית
ב. יותר בסים
ג. יותר פתיחה של רמקולים
ד. לא יודע
בקיצור מה זה נותן לי ואם כדאי לנסות את זה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהוא התכוון ל-ZONE 2 במקום SURROUND BACK
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
מרטין, אני לא ממש מבין את הסיפור הזה אם הקרוס החיצוני בבי אמפינג, הרי לרמקול יש קרוס פנימי אז מה זה רלוונטי אם תחבר גם אחד חיצוני הרי הפנימי בכל אופן יעשה את שלו, כלומר אין דרך "להחליט" חיצונית איפו תיהיה נקודת חיתוך התדרים בין האלמנטים ברמקול (נמוכים\גבוהים) אז למה מיועד הקרוס החיצוני בדיוק ?לדעתי לא ייתן הרבה ללא שימוש בקרוס חיצוני....
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הבנתי, שתי שאלות א. איך אתה מבטל את הפנימי ב. איך אתה מגיע לדיוק של היצרן (בנקודת החיתוך) לא נראה לי שזה כל כך טריוויאלי הרי לכל אלמנט ברמקול יש את המאפיינים שלו תחום הענות אופטימלי... בקיצור זה נראה לי לא ממש פשוט לביצוע ללא מיכשור וידיעת המאפיינים של האלמנטים ברמקול (תקן אותי אם אני טועה).
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לפתוח את הרמקול נשמע לי קצת מפחיד...
לאומת זאת אצלי ברמקולים(וברוב הרמקולים שאני מכיר עם שני פוטים) ישנם שני קונקטורים (מזהב) שמגשרים בין שניהם וברגע שהסרת אותם, אתה בעצם מנתק את הרמקולים.
וה BI-AMPING נשמע לי הגיוני, אצלי כיוונתי את ה ZONE2 להגברה שנייה, זה עובד נפלא ואפילו מוסיף.
רן
לאומת זאת אצלי ברמקולים(וברוב הרמקולים שאני מכיר עם שני פוטים) ישנם שני קונקטורים (מזהב) שמגשרים בין שניהם וברגע שהסרת אותם, אתה בעצם מנתק את הרמקולים.
וה BI-AMPING נשמע לי הגיוני, אצלי כיוונתי את ה ZONE2 להגברה שנייה, זה עובד נפלא ואפילו מוסיף.
רן
פשוט לחיות טוב...
כיוון שהסינון שלך הוא אחרי ההגברה המגבר עדיין צריך להגביר את כל הסיגנל (כל התדרים), ולכן רוב העבודה של המגבר פשוט יורדת לטמיון.kuris כתב:לפתוח את הרמקול נשמע לי קצת מפחיד...![]()
רן...
המגבר לא יודע שהוא צריך להגביר רק את תחום התדרים שחיברת אותו אליו. לכן גם אם חיברת אותו רק לחיבור של הטויטר הוא יגביר גם את הבאס.
אם נסנן את הסגנל לפני ההגברה נוכל להגיע למצב שכל מגבר יגביר רק את תחום התדרים הרלוונטי, ואז ננצל כראוי את היכולת שלהם.