מבקש המלצה לתוכנה ל-PC שתזכיר לבן שלי לא לשכוח להתחבר לחוג אינטרנטי :-)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yishayn פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 497
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

אני יודע שיש הרבה פתרונות שניתן למצוא ב-Google :-)
אני גם יודע שאני יכול פשוט להשתמש ב-Windows Scheduler בכדי להגדיר Task שיעשה משהו...
בכל זאת, אשמח לשמוע רעיון/המלצה ממי שמכיר את הבעייה שהילד מתחבר למחשב ומתנתק מהעולם ...

תיאור הבעייה:
- בני (12) משתתף בחוג המועבר באמצעות כיתה וירטואלית (WebEx), פעם בשבוע, בשעה קבועה 16:00.
- המחשב מחובר באופן קבוע לאזניות (כלומר התראה שתופיע במחשב כאשר הוא לא לידו, לא תהיה יעילה)
- הטלפון שלו בדר"כ על מצב שקט, כיוון שמזהירים בביה"ס שיחרימו טלפון שיצפצף במהלך כל היום...

בכדי להתגבר על הבעייה, (מעבר לפתרונות של הורים שצריכים להזכיר לילד... או הדבקת פתקית תיזכורת על מסך המחשב)
נחמד יהיה:
- תוכנה שתזכיר במחשב ע"י:
- הקפצת חלון מעצבן שישתלט עם המסך (always on Top)
- שיהיה כתוב בעברית הודעה: "תתנתק מהמינקראפט :-)... החוג מתחיל !!!"
- בנוסף יופעל הודעה קולית במחשב שתקבל קדימות על כל צליל שכרגע מנוגן ע"י תוכנה אחרת...
...
כל זה יעיל (כאשר הוא מחובר עם האזניות ושקוע במחשב במשהו אחר)

לגבי הטלפון (אנדרואיד, רדמי 4 A):
- למרות שהגדרנו לו תיזכורת קבועה בטלפון , שאמור לצפצף גם כאשר הטלפון במצב שקט, משום מה זה לא עבד.
(להבנתי באנדרואיד, קיימת אפשרות להשתיק את השעון מעורר (ביטול הפונקציונליות של ה-sound) ,
ומסתבר שממש בקלות, כאשר אתה מבטל/משתיק ציפצוף, בטעות ביצעת disable ליכולת של האפליקציה להשמיע צלילים, למרות שהתיזכורת עדיין במצב enable )

אשמח לשמוע המלצות על תוכנה ייעודית למחשב הילדים בסלון,
וגם לגבי הטלפון אנדרואיד.

תודה רבה מראש !!!

viper83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

יש בחלק מהמכשירים מצב של פרופיילים שמזהים מיקום או שעה ואפשר לקנפג אותם איך שרוצים, יש גם APPS כמו TASKER (נסיון אישי) שעושים את זה, ככה אפשר להשתיק את המכשיר בבית הספר ובבית להחזיר את הקול.

yishayn פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 497
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה !

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”