מתלבט איזה אוזניות להזמין, אשמח לעזרה!
היי, נתקלתי באוזניות HD 6XX, שהבנתי שהם ממש דומות לHD 650, המחיר שלהם בMassDrop הוא 215$ כולל משלוח (בלי מיסים או מכס), ראיתי גם את האוזניות HD598 שממש אהבתי (מבחינת עיצוב).
עכשיו השאלה שלי היא כזאת, לא יצא לי לשמוע את האוזניות שציינתי, בעבר היה לי Shure srh840 שממש נהנתי בהם רק שהיה חסר לי טיפה באסים איתם..
אני לא בטוח על איזה אוזניות ללכת כרגע כי ה840 נשברו לי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור איזה אוזניות הכי מתאימות לי כי אני ממש לא יודע על מה ללכת.
ההתלהבטות העיקרית כמו שציינתי היא בין 6XX לבין 598, אני אשמח ממש לדעת אם יש לכם הצעה אחרת.
אם זה יעזור, הנה כמה לינקים למוזיקה שאני שומע:
לינק לוידאו
עכשיו השאלה שלי היא כזאת, לא יצא לי לשמוע את האוזניות שציינתי, בעבר היה לי Shure srh840 שממש נהנתי בהם רק שהיה חסר לי טיפה באסים איתם..
אני לא בטוח על איזה אוזניות ללכת כרגע כי ה840 נשברו לי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור איזה אוזניות הכי מתאימות לי כי אני ממש לא יודע על מה ללכת.
ההתלהבטות העיקרית כמו שציינתי היא בין 6XX לבין 598, אני אשמח ממש לדעת אם יש לכם הצעה אחרת.
אם זה יעזור, הנה כמה לינקים למוזיקה שאני שומע:
לינק לוידאו
2 האוזניות הם אוזניות פתוחות בניגיוד ל שור 840
ה 6 תצטרך בישבילה מגבר יש לה התנגדות של 300 אום למרות שאני לפעמים משתמש ישירות מהטלפון
ה 5 לא מצריכה מגבר
לדעתי 2 האוזניות לא ממש בסיות יש לי את ה 6
אני מקווה שאתה מבין שאוזניה פתוחה לא תוכל להשתמש בחברת אנשים אבל הם נוחות יותר לשמיעה לדעתי
ה 6 תצטרך בישבילה מגבר יש לה התנגדות של 300 אום למרות שאני לפעמים משתמש ישירות מהטלפון
ה 5 לא מצריכה מגבר
לדעתי 2 האוזניות לא ממש בסיות יש לי את ה 6
אני מקווה שאתה מבין שאוזניה פתוחה לא תוכל להשתמש בחברת אנשים אבל הם נוחות יותר לשמיעה לדעתי
@alkobi
תודה רבה על התגובה!
כן ראיתי שהם פתוחות, ראיתי שיש גם גרסא של 598 שהם סגורות (Cs) וראיתי שהם משמעותית יותר זולות (לא בדקתי למה האמת).
לגבי הבאסים, שאתה אומר שהם לא ממש באסיות, השירים שהבאתי לא כל כך (לפחות לדעתי) באסים מפוצצים, זה גם לא מתאים בשבילהם? והאם אפשר איכשהו "לשפר" את הבאסים עם DAC או AMP או שכבר עדיף ללכת על אוזניות אחרות?
מישהו הציע לי את הK7XX Red, הוא אמר שזה מתאים יותר למוזיקה שפירסמתי פה, מה דעתכם?
אגב, חשוב לי גם הvocals, אני לא מחפש אוזניות עם באסים חזקים מידי כי הבנתי שזה אומר "לוותר" על האיכות של הvocals.
תודה רבה על התגובה!
כן ראיתי שהם פתוחות, ראיתי שיש גם גרסא של 598 שהם סגורות (Cs) וראיתי שהם משמעותית יותר זולות (לא בדקתי למה האמת).
לגבי הבאסים, שאתה אומר שהם לא ממש באסיות, השירים שהבאתי לא כל כך (לפחות לדעתי) באסים מפוצצים, זה גם לא מתאים בשבילהם? והאם אפשר איכשהו "לשפר" את הבאסים עם DAC או AMP או שכבר עדיף ללכת על אוזניות אחרות?
מישהו הציע לי את הK7XX Red, הוא אמר שזה מתאים יותר למוזיקה שפירסמתי פה, מה דעתכם?
אגב, חשוב לי גם הvocals, אני לא מחפש אוזניות עם באסים חזקים מידי כי הבנתי שזה אומר "לוותר" על האיכות של הvocals.
ה-Shure srh840 זו אוזניית סטודיו\מוניטור בדיוק כמו ה-M50X, לכן זה מובן שהיא
לא עשירה בבאס, היא מכוונת להיות מדוייקת ככל האפשר.
ה-HD650 זו אוזניה עם באס במינון מצויין, ועם חתימה כללית חמימה שנותנת תחושה
של סאונד מלא. אלא אם אתה BASSHEAD לא סביר שתיהיה לך בעיה במישור הזה.
ה-598 כנראה פחות יתאימו לך, ומדובר באופן כללי באוזניה פחות טובה מה-650.
ה-HD650 זו אוזניה עם תמורה מעולה למחירה כיום, אם זאת אני אישית מצאתי אותה
יותר מידי קלסטרופובית\צפופה בסאונד בלי הרבה במה, וטרבל מנומס מידי.
אוזניה שלטעמי עדיפה בלא מעט מה-HD650, וכל האוזניות שהוזכרו לעיל זו ה-400I של
הייפיימן. אוזניה פלאנרית עם איזון מצויין, במה טובה, מפורטת, באס פלאנרי הדוק ומדוייק.
עולה כיום רק 250 דולרים מהמפיץ המורשה באיביי:
https://www.ebay.com/itm/HIFIMAN-HE400i ... SwnK9ZR45p
כמובן שהיא גם זקוקה למשהו מעבר לסלולר, אבל רוב האוזניות ברמות האלה לא יהיו שונות.
הייפיימן. אוזניה פלאנרית עם איזון מצויין, במה טובה, מפורטת, באס פלאנרי הדוק ומדוייק.
כמובן שהיא גם זקוקה למשהו מעבר לסלולר, אבל רוב האוזניות ברמות האלה לא יהיו שונות.
SENNHEISER HD600 משמעותית בליגה גבוהה יותר מה 5XX, בפועל לא ניסיתי.
הדור האחרון שציינת קצת מבלבל אותי, ציינת את ה HD598 שהם בטופ של דור ה HD5XX (לשעבר היו HD595)
אבל לדעתי יצאה עוד הפצה לדור הזה של ה HD599 שאצלי יש את הגרסה הזולה יותר של ה HD579, סאונד ממש טוב. נהנה מהם.
לפי תחושת בטן כמאט כל הסדרה זהה בסאונד לכן לדעתי לא שווה להשקיע כסף נוסף כדי לקנות את הטופ
אני אישית תכננתי ללכת על ה SHURE כי אני צריך חלק מהזמן בבית סגורות.
בסגורות כרגע יש לי:
מודינג ל HD201 עם ריפוד וולור
מודינג ל ATH-M50 עם ריפוד וולור, ריפוד לקשת.
חשבתי ללכת על הזמנה זולה יחסית בהתחשב באשכול הזה https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אני גם חושב שהאוזניות האלקטרודינמיות שפורסמו כאן באשכול ליד של HE4XX ממש כדאיות.
פשוט ממש כרגע החלטתי לא להשקיע יותר בציוד אלקטרוני ובהזמנות אז כרגע אני כנראה מפספס, אבל לא נורא.
הדור האחרון שציינת קצת מבלבל אותי, ציינת את ה HD598 שהם בטופ של דור ה HD5XX (לשעבר היו HD595)
אבל לדעתי יצאה עוד הפצה לדור הזה של ה HD599 שאצלי יש את הגרסה הזולה יותר של ה HD579, סאונד ממש טוב. נהנה מהם.
לפי תחושת בטן כמאט כל הסדרה זהה בסאונד לכן לדעתי לא שווה להשקיע כסף נוסף כדי לקנות את הטופ
בסגורות כרגע יש לי:
חשבתי ללכת על הזמנה זולה יחסית בהתחשב באשכול הזה https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אני גם חושב שהאוזניות האלקטרודינמיות שפורסמו כאן באשכול ליד של HE4XX ממש כדאיות.
פשוט ממש כרגע החלטתי לא להשקיע יותר בציוד אלקטרוני ובהזמנות אז כרגע אני כנראה מפספס, אבל לא נורא.
·Roy.T כתב:ה-Shure srh840 זו אוזניית סטודיו\מוניטור בדיוק כמו ה-M50X, לכן זה מובן שהיא
כמובן שהיא גם זקוקה למשהו מעבר לסלולר, אבל רוב האוזניות ברמות האלה לא יהיו שונות....
תודה על התגובה,
לגבי הHD650 לא ידעתי שיש להם באס יותר טוב מה840, מעניין, ה840 לא הרגישו לא כל כך גרועות מבחינת באס אז אולי זה לא נורא כל כך.
לגבי האוזניות שציינת ה400I, ראיתי שיש להם בעיה שהספוג מתפרק, ולפעמים הם שולחים את המוצר פגום, בנוסף לזה שהשירות שלהם לא כל כך טוב לפי מה שאומרים, אני קצת מפחד לקנות אותם בגלל הבעיות האלה (ואני משתמש רוב היום באוזניות אז סביר להניח שהם יגיעו למצב הזה דיי מהר אם הם עדינות).
מצד שני רואים שהם ממש איכותיות מבחינת הנוחות שלהם במיוחד, ולפי מה שאתה טוען גם הסאונד, אני אצטרך לבדוק עוד קצת עליהם לראות אם באמת יש להם את הבעיות שטוענים. (בדקתי בעיקר בתגובות של אמזון)
·legopart כתב:SENNHEISER HD600 משמעותית בליגה גבוהה יותר מה 5XX, בפועל לא ניסיתי.
בסגורות כרגע יש לי:
פשוט ממש כרגע החלטתי לא להשקיע יותר בציוד אלקטרוני ובהזמנות אז כרגע אני כנראה מפספס, אבל לא נורא....
תודה על התגובה,
אני חושב גם ללכת יותר לכיוון ה650 כי הרבה אומרים שהוא יותר טוב מה598, לגבי ה HE4XX, הם כבר לא מוצעות למכירה אז אין לי כל כך אופציה לגביהם, ואני לא רוצה יד שניה :\.
מה דעתכם לגבי DAC ו/או AMP? אני צריך לאוזניות האלה? (650)
ואשמח לשמוע עוד הצעות של אוזניות!
עזוב שטויות, תמיד תמצא תלונות כאלו ואחרות בכל מוצר, שום מוצר לא חף מתקלות לחלוטין,
במיוחד כשמדובר בסדרת אוזניות שנמכרות בכמויות עצומות.
כל הדגמים של הייפיימן מלבד דגמי הדגל בנויים אותו הדבר בדיוק, היה לי את כולם, ויש
לי שני דגמים כרגע, רמת הבניה שלהם טובה למדי, ולא היו לי לעולם תקלות או עניינים איתן.
תלך כמובן על מה שאתה רוצה, אבל אין סיבה להימנע מהן מהסיבות שציינת.
כל הדגמים של הייפיימן מלבד דגמי הדגל בנויים אותו הדבר בדיוק, היה לי את כולם, ויש
לי שני דגמים כרגע, רמת הבניה שלהם טובה למדי, ולא היו לי לעולם תקלות או עניינים איתן.
תלך כמובן על מה שאתה רוצה, אבל אין סיבה להימנע מהן מהסיבות שציינת.
אוקיי מעולה תודה!Roy.T כתב:עזוב שטויות, תמיד תמצא תלונות כאלו ואחרות בכל מוצר, שום מוצר לא חף מתקלות לחלוטין,
תלך כמובן על מה שאתה רוצה, אבל אין סיבה להימנע מהן מהסיבות שציינת....
האמת ממש אהבתי את העיצוב שלהם,
הם מצריכות DAC או AMP? הבנתי שיש אוזניות שכדאי לשמוע מה שהם יכולות לעשות צריך בשבילהם.
אם היה חסר לך בס אז לדעתי ה- 650 לא יפתרו את הנושא הזה.בעבר היה לי Shure srh840 שממש נהנתי בהם רק שהיה חסר לי טיפה באסים איתם.....
זה אמור להיות נכון, על הנייר, אבל בפועל כל מקרה לגופו וההגדרה "סטודיו" או "מוניטור" לא מבטיחה דיוק כזה או אחר.ה-Shure srh840 זו אוזניית סטודיו\מוניטור בדיוק כמו ה-M50X, לכן זה מובן שהיא לא עשירה בבאס, היא מכוונת להיות מדוייקת ככל האפשר....
לדעתי דווקא חסר להם מעט בס, אבל זה אופייני לאוזניות מהסוג הזה.ה-HD650 זו אוזניה עם באס במינון מצויין...
מצטרף להמלצה.ה-400I של הייפיימן. אוזניה פלאנרית עם איזון מצויין, במה טובה, מפורטת, באס פלאנרי הדוק ומדוייק....
הצורך של HD650 בהגברה מיוחדת וחזקה זה יותר בגדר מיתוס ואגדה אורבנית נפוצה. הן אוזניות מאד רגישות כך שגם פלאפון יכול להניע אותן לווליום די גבוה בלי הרבה בעיות. ו- HE400i, אגב, כנ"ל. הן פחות רגישות מHD650 אבל בעלות עקבה נמוכה יותר, כך שאתה מקבל פחות או יותר את אותו הווליום מאותו מקור. אני זוכר את זה כי היו לי את שניהן כמה חודשים, ובסופו של דבר נשארתי עם HD650.
(משום מה זה לא מצטט כמו שצריך אבל שיהיה)HazooM כתב:מצטרף להמלצה..........
תודה על התגובה, אני שוקל ללכת באמת על ה400I,
רק דבר אחד, מישהו המליץ למעלה על ה4XX שיש בMassdrop אבל ראיתי שהוא לא מוצע למכירה כרגע,
האם הוא שווה ערך ל400I, יותר טוב פחות טוב? השאלה בכללי אם שווה לחכות לו שהם יחדשו את המכירה.
תודה רבה, טוב לדעת שאני לא אצטרך להוציא עוד הרבה כסף על הגברהevgenetic כתב:הצורך של HD650 בהגברה מיוחדת וחזקה זה יותר בגדר מיתוס ואגדה אורבנית נפוצה. הן אוזניות מאד רגישות כך שגם פלאפון יכול להניע אותן לווליום די גבוה בלי הרבה בעיות. ו- HE400i, אגב, כנ"ל. הן פחות רגישות מHD650 אבל בעלות עקבה נמוכה יותר, כך שאתה מקבל פחות או יותר את אותו הווליום מאותו מקור. אני זוכר את זה כי היו לי את שניהן כמה חודשים, ובסופו של דבר נשארתי עם HD650....
·evgenetic כתב:הצורך של HD650 בהגברה מיוחדת וחזקה זה יותר בגדר מיתוס ואגדה אורבנית נפוצה. הן אוזניות מאד רגישות כך שגם פלאפון יכול להניע אותן לווליום די גבוה בלי הרבה בעיות. ו- HE400i, אגב, כנ"ל. הן פחות רגישות מHD650 אבל בעלות עקבה נמוכה יותר, כך שאתה מקבל פחות או יותר את אותו הווליום מאותו מקור. אני זוכר את זה כי היו לי את שניהן כמה חודשים, ובסופו של דבר נשארתי עם HD650....
בכל דבר יש מעט אמת. על אף הווריאציות שהתווספו במהלך השנים, במקור האוזניה הזו קיימת כבר שנים רבות, ובעבר האופציות היו מוגבלות בהרבה מכיום.
היום שהטכנולוגיה התקדמה פלאים, גם מכשיר משולב במימדים של אצבע יכול להניע אותן ללא דופי או קרוב לכך.
פותח הדיון - עדיף לך ללכת על הגרסה המקורית, הגרסה של מאסדרופ בנויה על גרסה מיושנת יותר, והיא כבדה יותר, והיום שה400I כבר לא עולה 500 דולרים, הפרשי המחיר לא מהותיים. הגרסה של מאסדרופ זה אחלה דיל בפני עצמו, אבל לא שווה המתנה לדעתי. אישית הייתי הולך על הגרסה המקורית בכל מקרה.