tp link vr600

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yakirbest פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

צהריים טובים לכולם, לאחרונה התחילו לי בעיות עם הראוטר שלפעמים הרשת בתדר 5ghz מתנתקת ואני לא מצליח שוב להתחבר והוא נשאר רק על התדר 2.4 רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה חוזר ואז אחרי כמה שעות עוד הפעם מתנתק, אני לאיודע אם זה קשור אבל עברתי להוט בתשתית 200 מגה והראטור מחובר למודם ההוטבוקס 2 בכך שמי שמחלק את הכתובות זה הtplink ביקשתי מהוט להגדיר אותו רק כמודם.
שהייתי בבזק היה לי לפעמים את הבעיה הזאת אבל לא גורף כמו עכשיו, המיקום של הראוטר ממוקם מעל ההוטבוקס בתוך המזנון אולי זה קשור ? ניסיתי לשחק עם הchannels אבל לא ממש עזר
חשוב לציין שהראוטר גרסה v1 שחסום מעדכונים אבל אני לא חושב שזאת הבעיה כי לפני לא היה את הבעיה הזאת עד עכשיו הראוטר תפקד פצצה ולא היה שום בעיות.
יש למשהו פתרון ? אולי לשנות איזה הגדרה ?

courz
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

כידוע ה5GHZ אפקטיבי יותר לטווחים קצרים הניתוקים קורים לך בכל מרחק? אם כן תנסה לאפס את הציוד
ולצורך הבדיקה תנסה למקם אותו במקום פתוח ולבדוק אם זה ממשיך

yakirbest פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

@courz
·כן. הניתוקים קורים לי בכל מרחק גם מטווח אפס, עשיתי טיפוס פעמיים לציוד וגם לא עזר, בינתיים שמתי אותו במקום פתוח בוא נחכה נראה מה יהיה..

courz
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

@yakirbest
·
במידה וזה ממשיך תבדוק אם יש עומס רשתות בסביבה שלך ושים על צאנל פנוי לבדוק אם זה הגורם
בנוסף תוודא שהניתוקים קורים בעוד מכשירים כדי לשלול תקלה מצד המכשיר

במידה וזה עדיין ממשיך כנראה יש בעיה פיזית בכרטיס רשת בראוטר וצריך לפנות ליצרן במידה והאחריות עדיין בתוקף

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”