מיואש מאלקסה...עזרה בבקשה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

ניסיון אחרון לפני יאוש..
קניתי את האלקסה בעיקר בכדי לשלוט על המכשירים האפשריים בבית...הורדץי את האפליקציה של אח קונטרול,הגדרתי את כל השלטים,הורדתי את האפליקציה של broadlink plugin,אחרי שידרוג גרסא לאפליקציה ותיקון הבאג הצלחתי לייבא את כל השלטים,הגדרתי באפליקצית plugin שלט כיבוי והפעלה(טלויזיה,מזגן,רסיבר...ניסיתי את שלושתם)באמצעות כפתור הבדיקה באפליקצית plugin הכפתור מדליק ומכבה כמו שצריך,כשאני מבקש מאלקסה לזהות התקנים חדשים היא לא מוצאת כלום,מה יכולה להיות הבעיה????לא התקנתי שום סקיל של ברוד לינק באפליקצית אלכסה,מנורות של שיאומי היא מזהה מצויין ומפעילה נהדר...מדוע היא לא מזהה התקנים ומכשירים חדשים דרך אפליקצית הפלאגין?מה אני עושה לא בסדר???ניסיתי את זה על 2 מכשירים אנדרואיד שונים,בשניהם היא לא מזהה,יכול להיות שהראוטר חוסם משהו???בבקשה עזרה!!!!!!!!

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

@shlomiaz07
שלומי - בהמשך לשיחתנו המוקדמת , הבעייה היא לא באלקסה אלא בברודלינק …שהרי אמזון עצמה לא מפתחת את ה skills וכו׳ לכל המכשירים הנתמכים. כאמור שוחחתי עם החבר לעבודה מחו״ל במקביל לחיפוש זריז ברשת - נראה שאתה בפירוש לא היחיד :oops:
לצערי אין לי חומרה של ברודלינק כך שאיני יכול לעזור ספציפית מהצד שלי.
מה שכן , נתקלתי בוידאו הבא שנראה כיוון טוב לפתרון הבעייה —
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

alon1131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

להבנתי לאחר העדכונים האחרונים של הגרסאות של ברודלינק יש בעייה בייבוא הקודים בין ה econtrol ל rm plugin ...
לדעתי כרגע אין פיתרון לתקלה

עריכה : ראיתי ב playstore שהם כן עדכנו גרסא ב rm plugin ושזה אמור לעבוד...
אז וואלה לא יודע, סורי.

shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

תודה רבה...הווידאו מצויין אך הבעיה שאני לא מצליח להגדיר 2 דברים מרכזיים:
1.משום מה אני לא מצליח להגדיר את המזגן
2.לא מצליח לנגיע למצב שאני בוחר מקור בטלויזיה או במגבר..
מישהו מכיר?

Ran_K
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

יצא עדכון ל rm plugin שאכן פתר את נושא יבוא הקודים אבל
גם אצלי אלקסה לא מצליחה למצוא שום מכשיר גם כשהברידג'
באפליקציה פועל.

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #6 

הפתרון שאני השתמשתי בו על מנת לייבא את הקודים הוא פשוט לשנמך לגרסא הישנה של הפלאגיןת פתר את הבעיה (לא בדקתי את העדכון גרסה שהיה לאחרונה)
ראו פוסט נפרד שפתחתי לעניין האי גילוי מכשירים על ידי אלקסה. נראה כי עדכון במכשירי האקו החדשים חסם את האפשרות.
אני במקביל לפתיחת הפוסט בפורום פניתי לאמאזון והזדהתי כבעיה במנורות של HUE מהדור הראשון כי ככה פועל הפלאגין, הנושא הועבר לבדיקה ובמקביל ממליץ לשלוח מייל לתמיכה של הפלאגין - רק אם תהיה הצפה של מיילים עליהם יצא עדכון שיטפל בבעיה בידיוק כמו שהיה עם יבוא הקודים

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”