מישהו יכול להבהיר את ההבדל בתנורי בוש סידרה 8 בין דגם 632 ל 634
להבנתי משיחות עם מספר אנשים - כל נושא הפירולטי זה שטויות.
בפירולטי מעלים את גוף החימום לחום קיצוני של ~500 מעלות וזה לא בריא בכלל לגוף חימום - וגורם לו בלאי מואץ. כך גם לחלקים אחרים בתנור.
נכון - זה מנקה, אבל יש את ההידרופילי שגם עוזר לשמור על ניקוי.
לא נראה לי שווה לשלם 1000 ש"ח יותר למשהו שמשתמשים בו מעט מאוד - וכשמשתמשים בו כמו שהוא עוזר הוא גם הורס.
בפירולטי מעלים את גוף החימום לחום קיצוני של ~500 מעלות וזה לא בריא בכלל לגוף חימום - וגורם לו בלאי מואץ. כך גם לחלקים אחרים בתנור.
נכון - זה מנקה, אבל יש את ההידרופילי שגם עוזר לשמור על ניקוי.
לא נראה לי שווה לשלם 1000 ש"ח יותר למשהו שמשתמשים בו מעט מאוד - וכשמשתמשים בו כמו שהוא עוזר הוא גם הורס.
·Arie10 כתב:אם לא ראית פירוליטי בפעולה- אין לך יכולת להבין את הנושא....
אני בטוח שזה מנקה מדהים - ועל קלות התפעול אין עוררין...
אבל, ברצינות... כמה פעמים בשנה אתה באמת צריך לנקות תנור רגיל? אני מתכוון לניקוי יסודי כמו הפירולטי.
על העובדה שאתה מאמץ את גוף החימום אתה לא יכול לפסוח (גם בפסח
ועל העובדה שטמפ' גבוהה גורם לבלאי גם אי אפשר להתעלם.
ועל המחיר שיקר ב-1000 ש"ח .
סה"כ - לי אישית (כמו להרבה חברים שמבינים עניין) אין הצדקה בכלל לפירוליטי.
זה גימיק שמוכר יופי.
מי שלא משתמש בתנור (אלא רק למטרות תצוגה)- באמת שלא צריך פירוליטי.
במקרה שלנו, התנור בשימוש די אינטנסיבי ולכן גם מצריך ניקוי בהתאם.
אני מניח שהדגם הפירוליטי נבנה בצורה שיוכל לעמוד במשימה.
אגב, הדלת הקדמית שלו שונה משאר הדגמים (יותר עמידה לחום), אני מניח שגם גוף המיחום שונה.
לגבי המחיר...אין לי מה להוסיף...מי שצריך פיצ'ר מסויים- משלם עליו.
אגב, זה לא הפיצ'ר היחיד בדגם הזה.
במקרה שלנו, התנור בשימוש די אינטנסיבי ולכן גם מצריך ניקוי בהתאם.
אני מניח שהדגם הפירוליטי נבנה בצורה שיוכל לעמוד במשימה.
אגב, הדלת הקדמית שלו שונה משאר הדגמים (יותר עמידה לחום), אני מניח שגם גוף המיחום שונה.
לגבי המחיר...אין לי מה להוסיף...מי שצריך פיצ'ר מסויים- משלם עליו.
אגב, זה לא הפיצ'ר היחיד בדגם הזה.
אחרי הרבה חיפושים והשוואות הגעתי לדגמי התנורים של AEG כהכי משתלמים, הכי money for your buck !
הדגמים כמעט זהים , שימו לב לאות השניה P לעומת E
תנור פירוליטי , דגם: BP1731410M
מחיר שניתן להשיג: 3,300 ש"ח
לינק לפירוליטי
תנור קטליטי , דגם: BE1731410M
מחיר שניתן להשיג: 2,800 ש"ח
לינק לקטליטי
לשניהם כתוב: 4 שכבות זכוכית
לא יודע למה לקטליטי כתוב בנוסף למטה: "ISO FRONT DOOR דלת קרה עם 3 שכבות זכוכית המתפרקות לניקוי קל" - כי זה לא נכון. יש לו 4 שכבות - הלכתי לראות. אולי הכוונה ש-3 שכבות מתפרקות והרביעית לא, אך להבנתי לשניהם יש את אותו המבנה. חוץ מעניין הפירוליטי\קטליטי הם זהים.
מישהו יודע על הבדלים אחרים?
למישהו יש המלצה על תנור שיותר כדאי במחיר הזה בערך? (צריך אחד שיש לו גם תנור משולב מירקו 45 ס"מ תואם)
הדגמים כמעט זהים , שימו לב לאות השניה P לעומת E
תנור פירוליטי , דגם: BP1731410M
מחיר שניתן להשיג: 3,300 ש"ח
לינק לפירוליטי
תנור קטליטי , דגם: BE1731410M
מחיר שניתן להשיג: 2,800 ש"ח
לינק לקטליטי
לשניהם כתוב: 4 שכבות זכוכית
לא יודע למה לקטליטי כתוב בנוסף למטה: "ISO FRONT DOOR דלת קרה עם 3 שכבות זכוכית המתפרקות לניקוי קל" - כי זה לא נכון. יש לו 4 שכבות - הלכתי לראות. אולי הכוונה ש-3 שכבות מתפרקות והרביעית לא, אך להבנתי לשניהם יש את אותו המבנה. חוץ מעניין הפירוליטי\קטליטי הם זהים.
מישהו יודע על הבדלים אחרים?
למישהו יש המלצה על תנור שיותר כדאי במחיר הזה בערך? (צריך אחד שיש לו גם תנור משולב מירקו 45 ס"מ תואם)
תסתכל על התנורים של אלקטרולוקס- הדגמים מקבילים בעיצוב קצת שונה וקצת יותר זולים
אלקטרולוקס היא "בעל הבית" של AEG (וגם של זנוסי, שמגיעים מיבואן אחר עם דגמים קצת שונים)- זה די דומה לרעיון של מוצרי סימנס, בוש וקונסרוקטה (שם כולם מגיעים מאותו היבואן).
אלקטרולוקס היא "בעל הבית" של AEG (וגם של זנוסי, שמגיעים מיבואן אחר עם דגמים קצת שונים)- זה די דומה לרעיון של מוצרי סימנס, בוש וקונסרוקטה (שם כולם מגיעים מאותו היבואן).
לאלקטרולקס אין תנור משולב מיקרו של 45 ס"מ
@EtKa
·
הקשתי לך ובדקתי:
לאלקטרולקס אין תנור משולב מיקרו של 45 ס"מ, מעבר לזה שאין הפרש מחירים אמיתי. יותר תלוי איפה אתה קונה וכמה הנחה אתה מצליח לקבל.
·
הקשתי לך ובדקתי:
לאלקטרולקס אין תנור משולב מיקרו של 45 ס"מ, מעבר לזה שאין הפרש מחירים אמיתי. יותר תלוי איפה אתה קונה וכמה הנחה אתה מצליח לקבל.