פונו סטייג
byrdparis
שלום מצטער על התגובה המאוחרת שלי לעצם הענין הפטפון מחובר לפרוססור של קרל (שווקיס) דרך פונוסטייג פשוט מאד ורציתי להחליפו במשהו רציני יותר התקציב משהו בסביבות 2000 עד 3000 ש"ח אין לי שום מוסג על מחירים.
אם תוכל לספק לי מידע אודה לך מאד
yoramgros
שלום מצטער על התגובה המאוחרת שלי לעצם הענין הפטפון מחובר לפרוססור של קרל (שווקיס) דרך פונוסטייג פשוט מאד ורציתי להחליפו במשהו רציני יותר התקציב משהו בסביבות 2000 עד 3000 ש"ח אין לי שום מוסג על מחירים.
אם תוכל לספק לי מידע אודה לך מאד
yoramgros
yoramg
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין שלום
ברשותי פטפון pickering fa-104 עם ראש של pickering xsv-3000
אני מאד מרוצה מהמכשיר המיוחד שבו שעל הצלחת מותקן מגנט ועל הבסיס מותקן מגנט בקוטביות הפוכה שדוחים זה את זה והצלחת כאילו צפה.
האם אתה יכול לכון אותי לחנות/יבואן של פונו סטיג בארץ, אני מעונין שתהיה בפונו סטייג גם כניסה ל מוביגכוייל
תודה yoramgros
ברשותי פטפון pickering fa-104 עם ראש של pickering xsv-3000
אני מאד מרוצה מהמכשיר המיוחד שבו שעל הצלחת מותקן מגנט ועל הבסיס מותקן מגנט בקוטביות הפוכה שדוחים זה את זה והצלחת כאילו צפה.
האם אתה יכול לכון אותי לחנות/יבואן של פונו סטיג בארץ, אני מעונין שתהיה בפונו סטייג גם כניסה ל מוביגכוייל
תודה yoramgros
yoramg
יש המון פונו סטייגים שהם גם ל MM וגם ל MC ככה שאין הרבה בעיה עם זה...
כמה רציניים שאפשר לבדוק בארץ .. :
קלייר אודיו דגמים מסויימים אפשר להשיג ברשפון אצל יאיר תמם ...
אפשר לנסות את הטיוב פונו סטייג' של פרוג'קט הבנתי שהוא נהדר ולדעתי אפילו יורד מהתקציב ..
יכול להיות גם שהפונו של EAR יכול להכנס בתקציבים שלך
שוב זה אותו היבואן (אייל פור ירושליים) שאל אותו ....
לא מזמן נתקלתי בפונו של רוקסן קספיאן אבל היבואן רוצה עליו 4500 ככה שזה חורג .. .
אני אולי הייתי מנסה לבדוק את המוצרים שרשמתי למעלה ..
או באמת פנה לחנויות חול ומנסה להביא איזה טום אבנס מיקרוגרוב ..
בהצלחה .
כמה רציניים שאפשר לבדוק בארץ .. :
קלייר אודיו דגמים מסויימים אפשר להשיג ברשפון אצל יאיר תמם ...
אפשר לנסות את הטיוב פונו סטייג' של פרוג'קט הבנתי שהוא נהדר ולדעתי אפילו יורד מהתקציב ..
יכול להיות גם שהפונו של EAR יכול להכנס בתקציבים שלך
שוב זה אותו היבואן (אייל פור ירושליים) שאל אותו ....
לא מזמן נתקלתי בפונו של רוקסן קספיאן אבל היבואן רוצה עליו 4500 ככה שזה חורג .. .
אני אולי הייתי מנסה לבדוק את המוצרים שרשמתי למעלה ..
או באמת פנה לחנויות חול ומנסה להביא איזה טום אבנס מיקרוגרוב ..
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
שלום. מספר נקודות נוספות לדיון:
- לא ממליץ על טום אוונס . איכות הבנייה של המגברים שלו לא מדהימה. הבעייה הגדולה יותר היא שיש להם settings יחיד , כך שאתה מוגבל בקניית ראשים חדשים.
- EAR - לא לתקציב שלך.
- PROJECT - יכול להיות שתהיה לך בעייה עם ראשי MC שמוציאים מתח נמוך, כיוון שההגברה שלו נמוכה מעט.
- מבחינתי גמישות הפעלה הוא גורם חשוב מאד, ולכן ההמלצה שלי במחיר הזה הוא ה - TRICHORD DINO עם הספק היעודי. אף מגבר שאני מכיר במחיר הזה לא מתחרה בגמישות שלו. איכות הבנייה טובה. והצליל שלו איכותי למדי .
אינני יודע אם מביאים אותו לארץ.
כדאי שתדע שקשה למצוא מגבר MC איכותי באמת בסקלת המחיר הזו.
- לא ממליץ על טום אוונס . איכות הבנייה של המגברים שלו לא מדהימה. הבעייה הגדולה יותר היא שיש להם settings יחיד , כך שאתה מוגבל בקניית ראשים חדשים.
- EAR - לא לתקציב שלך.
- PROJECT - יכול להיות שתהיה לך בעייה עם ראשי MC שמוציאים מתח נמוך, כיוון שההגברה שלו נמוכה מעט.
- מבחינתי גמישות הפעלה הוא גורם חשוב מאד, ולכן ההמלצה שלי במחיר הזה הוא ה - TRICHORD DINO עם הספק היעודי. אף מגבר שאני מכיר במחיר הזה לא מתחרה בגמישות שלו. איכות הבנייה טובה. והצליל שלו איכותי למדי .
אינני יודע אם מביאים אותו לארץ.
כדאי שתדע שקשה למצוא מגבר MC איכותי באמת בסקלת המחיר הזו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין שלום
בהמשך להתענינות שלי בפונוסטייג נשאבתי פנימה לנושא ואני שוקל לרכוש פטפון חדש היתי היום אצל אלון מאודיונוט והוא מיבא את המכשירים של VPI לכן שאלתי אם זו חברה מכובדת ומוכרת המחירים לא בשמים בכל אופן תודה אמשיך לבדוק ואכתוב איזה מכשיר ארכוש.
yoramgros
בהמשך להתענינות שלי בפונוסטייג נשאבתי פנימה לנושא ואני שוקל לרכוש פטפון חדש היתי היום אצל אלון מאודיונוט והוא מיבא את המכשירים של VPI לכן שאלתי אם זו חברה מכובדת ומוכרת המחירים לא בשמים בכל אופן תודה אמשיך לבדוק ואכתוב איזה מכשיר ארכוש.
yoramgros
yoramg
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
VPI חברה מאד מכובדת. לא שמעתי את הפטיפונים שלהם אבל מבחינת איכות הבנייה שלהם התמורה לכסף מאד טובה, ויש להם מוניטין טוב מאד בפורומים.
לדעתי ה- SCOUT צריך להיות קנייה מצויינת למרות העובדה שלא שמעתי אותו משתי סיבות :
1. איכות הנדסה, בנייה ,ובקרת האיכות מאד גבוהה למחיר.
2. אפשרות לשפר אותו על ידי החלפחת רכיבים, עד לרמה של פטיפון ברמה של TNT ( כלומר ה- SCOUTMASTER וה- SUPER SCOUTMASTER), והכל במחיר הוגן.
אין לי קשר לאודיונוט או VPI. הציוד היחיד של VPI שיש לי הוא מכונה לניקוי תקליטים.
לדעתי ה- SCOUT צריך להיות קנייה מצויינת למרות העובדה שלא שמעתי אותו משתי סיבות :
1. איכות הנדסה, בנייה ,ובקרת האיכות מאד גבוהה למחיר.
2. אפשרות לשפר אותו על ידי החלפחת רכיבים, עד לרמה של פטיפון ברמה של TNT ( כלומר ה- SCOUTMASTER וה- SUPER SCOUTMASTER), והכל במחיר הוגן.
אין לי קשר לאודיונוט או VPI. הציוד היחיד של VPI שיש לי הוא מכונה לניקוי תקליטים.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
תזרוק קודם את הפטיפון ואח"כ תשקיע בפונו סטייג'.yoramgros כתב: ברשותי פטפון pickering fa-104 עם ראש של pickering xsv-3000yoramgros...
יש בשוק היצע לא קטן בכלל של פטיפונים מצויינים - LINN, REGA, CLEARAUDIO ועוד. מאד מפתיע אותי שאלון מוכן להביא לך VPI אבל בכל מקרה זו קניה טובה.
יאיר
פטיפונים
לדעתי לין ורגה אינם מיוצגים בארץ - ובכל מקרה קיימות אופציות עדיפות.
האיש היחיד שהייתי קונה מימנו פטיפון בארץ (וזאת גם עשיתי) הוא איל פור מאודיו פידליטי. זאת הן בשל המוצרים הטובים ביותר (פרוג'קט ונוטינגהאם אנאלוג) והן בשל המקצועיות של האיש.
פטיפון יכול להשתפר פלאים בשל שינויים זעירים במיקום הראש, גובה הזרוע האזימוט וכ"ו - אותי זה הפך למאמין גדול בצורך להתקנה מקצועית רצינית. לדעתי מאז אילן תמיר הפסיק ליבא לין וסטראוטיפ הפסיקו להביא את רגה, האדם היחיד בארץ שמבין בכיוון פטיפונים ושיש לו את הסבלנות לזה, זה איל פור.
האיש היחיד שהייתי קונה מימנו פטיפון בארץ (וזאת גם עשיתי) הוא איל פור מאודיו פידליטי. זאת הן בשל המוצרים הטובים ביותר (פרוג'קט ונוטינגהאם אנאלוג) והן בשל המקצועיות של האיש.
פטיפון יכול להשתפר פלאים בשל שינויים זעירים במיקום הראש, גובה הזרוע האזימוט וכ"ו - אותי זה הפך למאמין גדול בצורך להתקנה מקצועית רצינית. לדעתי מאז אילן תמיר הפסיק ליבא לין וסטראוטיפ הפסיקו להביא את רגה, האדם היחיד בארץ שמבין בכיוון פטיפונים ושיש לו את הסבלנות לזה, זה איל פור.