בבקשה עזרה בקניית LCD (מישהו מכיר את ה lcd של fujicom)
ראיתי lcd של fujicom 32'' במחיר 3100 ש"ח. www.getit.co.il/Tender/1470251/343
השאלה האם כדאי לקנות אותה והאם היא שווה משהו.
בהתחלה חשבתי לקנות סתם lcd ב3500 ש"ח (AOC או Fujicom)אבל אח"כ החלטתי להוסיף קצת.
התקציב שלי הוא 3500-5000 ש"ח
השימוש העיקרי הוא צפייה בספורט בטלויזיה (ב HOT ) וצפייה בסרטים דרך חיבור למחשב נייד ( s-video) ,
מרחק צפייה מירבי הוא 3.2 מטר
חשבתי על 32 אינט'ש של Marantz או Phillips או כל משהו אחר שלא עולה בהרבה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי , מה לקנות ומאיפה כדאי (איזה חנות, או מכרז , אינטרנט )
תודה[/list]
בהתחלה חשבתי לקנות סתם lcd ב3500 ש"ח (AOC או Fujicom)אבל אח"כ החלטתי להוסיף קצת.
השימוש העיקרי הוא צפייה בספורט בטלויזיה (ב HOT ) וצפייה בסרטים דרך חיבור למחשב נייד ( s-video) ,
תודה[/list]
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא הייתי הולך על חברת מדבקה כמו FUJICOM. (של יניר מערכות אם אני לא טועה..)
שבוע שעבר רכשתי LCD 32 לחדר אחרי התלבטות על תקציב.. החלטתי בסוף לתקצב לסיפור הזה עד מקסימום 5000 ש"ח.. ולאחר התלבטויות ולאחר שניפיתי כמה בגלל בעית תקציב רכשתי את ה 32LC2R של LG.. לא ציפיתי ליותר מידי האמת אבל הופתעתי לטובה.. חברתי אותה למחשב עם כבר VGA נחמד והמשחקים וסרטי ה HD שלי נראים מעולה. לא ציפיתי לקבל יותר מזה ב 4290 ש"ח..
שבוע שעבר רכשתי LCD 32 לחדר אחרי התלבטות על תקציב.. החלטתי בסוף לתקצב לסיפור הזה עד מקסימום 5000 ש"ח.. ולאחר התלבטויות ולאחר שניפיתי כמה בגלל בעית תקציב רכשתי את ה 32LC2R של LG.. לא ציפיתי ליותר מידי האמת אבל הופתעתי לטובה.. חברתי אותה למחשב עם כבר VGA נחמד והמשחקים וסרטי ה HD שלי נראים מעולה. לא ציפיתי לקבל יותר מזה ב 4290 ש"ח..
אם השימוש העיקרי שלך הוא טלויזיה אז עדיף לך פלזמה ולנסות להתרגל לראות סרטים במחשב הנייד פחות טוב
כי אתה אומר שהשימוש העיקרי שלך הוא טלויזיה
דבר שני בתקציב שלך הייתי קונה את אחד משלושת הLCD האלה:
פיליפס 5331
סמסונג LA32R71B
היטאצ'י 32LD9000
כי אתה אומר שהשימוש העיקרי שלך הוא טלויזיה
דבר שני בתקציב שלך הייתי קונה את אחד משלושת הLCD האלה:
פיליפס 5331
סמסונג LA32R71B
היטאצ'י 32LD9000
- Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה דגם של פיליפס ?avihai84 כתב:כדאי לי לקחת פלזמה ולא LCD ??
אפילו שהמרחק המירבי שלי הוא 3 מטר ?
והציעו לי philips מתצוגה ב 5000 ש"ח (בערך שנה פלוס בתצוגה) כדאי לקחת??...
אני חושב שאתם פה קצת מגזימים לגבי מוצרי מדבקה יש ביניהם איכותיים מאוד שמיוצרים באירופה טורקיה למשל כמו LCD גרץ הדגם החדש 2007 מיוצר ע"י וסטל הגרמנית בטורקיה ולדעתי זה עדיף מכל אלה שמייצרים בסין וקוריאה כמו השמות הגדולים טושיבה LG וכוuknowmy כתב:אני אישית לא אוהב מוצרי מדבקה ובעניי לא כדאי לקנות טלויזיה בחיים מתצוגה לך תדע כמה שעות עברו עליה ואם היא קיבלה מכות או עברה תיקונים שם...
כך שליהיות מיוצר ע"י חברה גרמנית בטורקיה לדעתי זה לא רע בכלל תשאלו את טויוטה
Re: בבקשה עזרה בקניית LCD (מישהו מכיר את ה lcd של fuji
לגבי פוג'יקום דווקא הרבה קנו ואוהבים אותה היא לא רעה בכלל מחיר מצוין ותאמין לי עדיף מאשר להוסיף עוד 2000 על טושיבה לא תראה הבדל גדול באיכותavihai84 כתב:ראיתי lcd של fujicom 32'' במחיר 3100 ש"ח. www.getit.co.il/Tender/1470251/343
תודה[/list]...