בואו נעשה סדר - מה בדיוק כולל המבצע החדש של yes - וכמה אתם משלמים כרגע?
ראשית, מה בדיוק כולל המבצע החדש ומה האותיות הקטנות?
באתר של yes ניתן להוריד את הנספח עם פרטי המבצע, אך לא ברור כמה עולה ממיר נוסף, שאינו כלול במבצע.
האם אנשים עם יותר מממיר מקליט אחד יצטרכו לשלם אקסטרה על ממירים שעד כה היו כלולים במבצע שלהם?
שנית, אשמח אם נעשה סקר קטן ונדבר בגלוי.
כמה אתם משלמים כרגע ל-yes/ hot / סלקום או כל חברה אחרת - ומה כוללת החבילה שלכם? מה התוכן שאתם מנויים עליו ואיזה ממירים יש ברשותכם?
אנחנו מנויים ל- yes (בינתיים..) ומשלמים 254.01 ש"ח בחודש על חבילת בסיס + סרטים + 4 חבילות + MAX TOTAL
אנחנו מנויים ותיקים ונראה שדחפו לנו חבילות שאנחנו לא זקוקים להן.
יש לנו ממיר אפור ישן ורגיל + ממיר יס מקס + ממיר מקס טוטאל.
משום מה, בחשבונית רשום שיש לנו 3 ממירים רגילים..
אנחנו משלמים רק על ממיר אחד - יס מקס, 15.03 ש"ח לחודש (שאר הממירים כלולים ב"מבצע").
ערוצי הספורט, ערוץ האוכל, לייף סטייל וכו' - אינם כלולים בחבילה שלנו ואין לנו אותם.
כמו כן, אין לנו VOD.
אנו לא מזמינים/ מקבלים סרטים.
254 ש"ח בחודש זה לא מחיר הגיוני.
באתר yes לא ניתן לראות איזה חבילות ערוצים יש ומה הן כוללות.
דבר אחרון, האם מישהו יודע אם לניצולי שואה מגיעה הנחה? אם איני טועה, מגיעה להם הנחה על חבילת בסיס בלבד, לא?
האם הם יכולים לקבל הנחה על המבצע החדש?
אשמח אם תשתתפו בסקר, תעזרו ותחלקו מהנסיון שלכם.
תודה רבה.
באתר של yes ניתן להוריד את הנספח עם פרטי המבצע, אך לא ברור כמה עולה ממיר נוסף, שאינו כלול במבצע.
האם אנשים עם יותר מממיר מקליט אחד יצטרכו לשלם אקסטרה על ממירים שעד כה היו כלולים במבצע שלהם?
שנית, אשמח אם נעשה סקר קטן ונדבר בגלוי.
כמה אתם משלמים כרגע ל-yes/ hot / סלקום או כל חברה אחרת - ומה כוללת החבילה שלכם? מה התוכן שאתם מנויים עליו ואיזה ממירים יש ברשותכם?
אנחנו מנויים ל- yes (בינתיים..) ומשלמים 254.01 ש"ח בחודש על חבילת בסיס + סרטים + 4 חבילות + MAX TOTAL
אנחנו מנויים ותיקים ונראה שדחפו לנו חבילות שאנחנו לא זקוקים להן.
יש לנו ממיר אפור ישן ורגיל + ממיר יס מקס + ממיר מקס טוטאל.
משום מה, בחשבונית רשום שיש לנו 3 ממירים רגילים..
אנחנו משלמים רק על ממיר אחד - יס מקס, 15.03 ש"ח לחודש (שאר הממירים כלולים ב"מבצע").
ערוצי הספורט, ערוץ האוכל, לייף סטייל וכו' - אינם כלולים בחבילה שלנו ואין לנו אותם.
כמו כן, אין לנו VOD.
אנו לא מזמינים/ מקבלים סרטים.
254 ש"ח בחודש זה לא מחיר הגיוני.
באתר yes לא ניתן לראות איזה חבילות ערוצים יש ומה הן כוללות.
דבר אחרון, האם מישהו יודע אם לניצולי שואה מגיעה הנחה? אם איני טועה, מגיעה להם הנחה על חבילת בסיס בלבד, לא?
האם הם יכולים לקבל הנחה על המבצע החדש?
אשמח אם תשתתפו בסקר, תעזרו ותחלקו מהנסיון שלכם.
תודה רבה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מנויים על עידן פלוס (ערוצים: כאן 11 HD, קשת 12, רשת 13, עשר 14, מכאן 33, חינוכית 23, ערוץ הכנסת 99, ערוץ 20, ערוץ 24)
ועל נטפליקס (חבילת סרטים, סדרות, וילדים).
תשלום חודשי 39.90 ש"ח לנטפליקס (העידן פלוס זה בחינם).
יש לנו 2 ממירים של xiaomi mi box בעלות חד פעמית של 240 ש"ח כל אחד.
ועל נטפליקס (חבילת סרטים, סדרות, וילדים).
תשלום חודשי 39.90 ש"ח לנטפליקס (העידן פלוס זה בחינם).
יש לנו 2 ממירים של xiaomi mi box בעלות חד פעמית של 240 ש"ח כל אחד.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
עברתי בנתיים לחבילת התוכן החדשה של YES. רק לבנתיים כי אני מתכנן להתנתק מהם אחרי שאחליט איזו אלטרנטיבה הכי מתאימה.
גם אני חושב שאני משלם יותר מידיי עבור המון ערוצים שאין לי בהם צורך.
החצופים לא מאפשרים לקחת חבילה בסיסית הכוללת גם VOD וגם מספר ממירים במחיר שפוי.
כעת אני משלם להם במסלול החדש 225 כולל VOD + ממיר קוואטרו + שני ממירי HD + ממיר SD
קודם על אותו דבר שילמתי 305
גם אני חושב שאני משלם יותר מידיי עבור המון ערוצים שאין לי בהם צורך.
החצופים לא מאפשרים לקחת חבילה בסיסית הכוללת גם VOD וגם מספר ממירים במחיר שפוי.
כעת אני משלם להם במסלול החדש 225 כולל VOD + ממיר קוואטרו + שני ממירי HD + ממיר SD
קודם על אותו דבר שילמתי 305
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
שוקל להתנתק.
אני ביס רק בגלל האשה והילדים בעיקרון אני צופה רק בחדשות סך הכל.
אני ביס רק בגלל האשה והילדים בעיקרון אני צופה רק בחדשות סך הכל.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

·הייתי עובר לפרטנר אם היה להם את ערוצי הספורט או לסלקום אם היה להם את 12-14 ב HD.שלומי511564 כתב:שוקל להתנתק.
אני ביס רק בגלל האשה והילדים בעיקרון אני צופה רק בחדשות סך הכל....
·היי שלומי,שלומי511564 כתב:שוקל להתנתק.
אני ביס רק בגלל האשה והילדים בעיקרון אני צופה רק בחדשות סך הכל....
אשמח להציע לך טריפל אצלינו בהוט עם מחיר משתלם, אנא פנה אליי במייל [email protected] עם מספר ליצירת קשר.
המשך יום נעים,
אבירן.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·אתה יכול לעבור לפרטנר ולהוריד את האפליקציה של סטינג טיוי על הממיר של פרטנר. לשלם לסטינג על ערוצי הספורט של צ׳רלטון (לא כולל ספורט ONE HD)י- 67₪ ו/או 10₪ על ערוץ ספורט ONE HD ורשום באתר שבמהלך החודש הנוכחי ייתווספו לחבילה הזו עוד 2 ערוצי ספורט נוספים, אני חושב שמדובר בערוצי יורוספורט האמורים להיות חינמיים גם כן...kalda01 כתב:·הייתי עובר לפרטנר אם היה להם את ערוצי הספורט או לסלקום אם היה להם את 12-14 ב HD..........
@hexxt
· היי אבירן האם תוכל לפרסם את המחיר המשתלם כאן כדי שכולם יוכלו להנות ממנו או שאלו עסקאות אשר נעשות רק מאחורי הקלעים ?
האם העסקה המשתלמת כוללת שירות לקוחות אחר או הסטנדרט המוכר מתמיד ?
שואל ברצינות כי אני מוכן לעבור היום לחברה עם שקיפות ושירות בעלת סטנדרטים המוכרים לנו מחו"ל, כבר המון זמן מחכה שמישהו בארץ ירים את הכפפה...
· היי אבירן האם תוכל לפרסם את המחיר המשתלם כאן כדי שכולם יוכלו להנות ממנו או שאלו עסקאות אשר נעשות רק מאחורי הקלעים ?
האם העסקה המשתלמת כוללת שירות לקוחות אחר או הסטנדרט המוכר מתמיד ?
שואל ברצינות כי אני מוכן לעבור היום לחברה עם שקיפות ושירות בעלת סטנדרטים המוכרים לנו מחו"ל, כבר המון זמן מחכה שמישהו בארץ ירים את הכפפה...
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

·כן אבל היתרון של חברות כמו יס והוט זה ה HD של ערוצי 12 - 14 מה שבפרטנר מגיע בלאגים ודיליי.kalda01 כתב:·הייתי עובר לפרטנר אם היה להם את ערוצי הספורט או לסלקום אם היה להם את 12-14 ב HD..........
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

·דיליי לא איכפת לי כל עוד זה חד ולא מקרטע. אם מקרטע אז זה לא שווה.שלומי511564 כתב:·כן אבל היתרון של חברות כמו יס והוט זה ה HD של ערוצי 12 - 14 מה שבפרטנר מגיע בלאגים ודיליי..........
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

@kalda01
·הבנתי מאנשים פה שלרוב בשעות הפרים טיים יש קרטועים.
·הבנתי מאנשים פה שלרוב בשעות הפרים טיים יש קרטועים.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

·רגע, אם יש לי מחשב HTPC עם חלונות שמחובר לTV בסלון, אני יכול באמצעות דפדפן לצפות בתוכן של סטינג ?NetanelAzu כתב:·אתה יכול לעבור לפרטנר ולהוריד את האפליקציה של סטינג טיוי על הממיר של פרטנר. לשלם לסטינג על ערוצי הספורט של צ׳רלטון (לא כולל ספורט ONE HD)י- 67₪ ו/או 10₪ על ערוץ ספורט ONE HD ורשום באתר שבמהלך החודש הנוכחי ייתווספו לחבילה הזו עוד 2 ערוצי ספורט נוספים, אני חושב שמדובר בערוצי יורוספורט האמורים להיות חינמיים גם כן............
@kalda01
·
אתה משלם תוספת של 20 ש"ח על שני ממירי HD שאינם מקליטים?
בשרשור על הורדת המחירים מישהו רשם שתוספת של ממיר מקס רגיל (ממיר מקליט, לא מקס טוטאל) עולה 10 ש"ח, אז לא עדיף לבחור כבר בממיר בעל יכולת הקלטה?
·
בשרשור על הורדת המחירים מישהו רשם שתוספת של ממיר מקס רגיל (ממיר מקליט, לא מקס טוטאל) עולה 10 ש"ח, אז לא עדיף לבחור כבר בממיר בעל יכולת הקלטה?
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

@זרובבלה
·אין בעיה.
שלח לי קישור.
·אין בעיה.
שלח לי קישור.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·באמצעות דפדפן? לא... אם יש לך ממיר של פרטנר אתה יכול לראות באמצעות אפליקצייה ייעודית של סטינג שאתה מתקין על הממיר. הרי הממיר של פרטנר הוא ממיר Android TV רשמי המותאם לטלוויזיה והאפליקציה של סטינג מותאמת כרגע רק לAndroid TV...kalda01 כתב:·רגע, אם יש לי מחשב HTPC עם חלונות שמחובר לTV בסלון, אני יכול באמצעות דפדפן לצפות בתוכן של סטינג ?.........
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

·הממיר HD שאינו מקליט יש לו כרטיס זכרון שעליו נשמר תוכן של VOD. להקליט מהאוויר אין אפשרות אבל אני לא צריך את זה.זרובבלה כתב:@kalda01
·
בשרשור על הורדת המחירים מישהו רשם שתוספת של ממיר מקס רגיל (ממיר מקליט, לא מקס טוטאל) עולה 10 ש"ח, אז לא עדיף לבחור כבר בממיר בעל יכולת הקלטה?...
המולטי-רום של הקוואטרו נותן מענה יפה.