Google max

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

היי,
ידוע האם גוגל מקס נמכר בארץ באיזושהי צורה.
המחיר באיביי מרקיע שחקים ל 550 650$

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

@eladeb
·תזמין דרך חברת שילוח ישירות מהאתר של גוגל, המחיר של המיסוי יעלה קצת... אבל זה נראה לי יצא לך הכי זול, ולא יהיו בעיות של מכס.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

@eladeb
יצא לי לראות / לשמוע את ה max לפני שבוע בחנות דיוטיפרי בלונדון.
איכות הסאונד פשוט פנטסטית !!
שיהיה לך בהצלחה עם הקניה (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

ואם אתה כבר מזמין אותו עם חברת שילוח תוסיף עצמך כל מיני Chromcast audio או Google Home Mini ונספחיהם.
אני קלטתי באיחור גדול שמכשירים תומכי כרומקאסט אודיו יכולים לעבוד בקבוצות ( multi room ) ומאז כשאני שומע מוזיקה היא בכל הבית, יש לי גוגל הום רגיל בחדר שינה, chromecast-audio שמחובר למערכת בסלון , home mini באמבטיה ועוד מיני בחדר נוסף בבית .. קשה להסביר כמה זה נחמד להסתובב בין החדרים ולשמוע את האודיו זהה בכל מקום.
במקלחת זה בכלל נחמד כי אני יכול לדבר כי לשנות את הווליום למשל כשהטוש דולק לעומת כשאני מתנגב .. ב 30$ עלות אני לא מודאג אם יתפוס קורוזיה

פיצ'ר הכריזה שלהם עדיין לא עובד לי כמו שצריך (לפעמים כן ולפעמים לא ולפעמים לא בכל הרמקולים) אבל מתישהו בטח יעבוד טוב ואז גם אוכל למסור הודעות במקום לצעוק בין חדרים :)

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

היי חברים תודה על התגובות.
בעניין התוספות....כל הבית שלי לצערי מספקים אוטמטיים ,מנורות פיליפס hue יילייט ,גוגל מיני, גוגל הום כרומקאסטים מכל הסוגים בקיצור גוגל יודעים כל פעם על מה אני רב עם אישתי.לא מול הילדים מול הגוגל הום.

אני אבדוק עליות שילוח עם חברה חיצונית.אשמח להמלצות מעולם לא ביצעתי רכישה כזו עם שילוח.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני מחבב את Dealtas (למרות שמשלוח אחרון לא היה חלק לגמרי) והשתמשתי גם ב mustop ועוד כל מיני מספר פעמים... בסופו של יום לא ראיתי הבדל גדול בין השרותים וגם לא התעמקתי

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

@eladeb
·dealtas יותר זולים, מה עוד ש-ushops לוקחים עמלת 5% המרה על דולר לש״ח (ואין אפשרות לשלם בדולרים).
היה להם מבצע עד היום (אולי נסה לדבר איתם שימשיכו אותו כמה ימים בשבילך) שעם כרטיס לאומיכרד אתה מקבל 40% הנחה על שילוח... החיסרון שלהם זה השקיפות של מצב המשלוח, אתה צריך לחכות שבוע וקצת מאז שהוא יצא מארה״ב, ואין לך מושג מה המצב שלו... בusshops מדווחים לך מתי נכנס למכס, יצא וכד׳...
אגב שים לב שיש מכס רצחני על רמקולים... (לא יודע עד כמה זה השתנה...)

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

ahiel כתב:@eladeb
·dealtas יותר זולים, מה עוד ש-ushops לוקחים עמלת 5% המרה על דולר לש״ח (ואין אפשרות לשלם בדולרים).
היה להם מבצע עד היום (אולי נסה לדבר איתם שימשיכו אותו כמה ימים בשבילך) שעם כרטיס לאומיכרד אתה מקבל 40% הנחה על שילוח... החיסרון שלהם זה השקיפות של מצב המשלוח, אתה צריך לחכות שבוע וקצת מאז שהוא יצא מארה״ב, ואין לך מושג מה המצב שלו... בusshops מדווחים לך מתי נכנס למכס, יצא וכד׳...
אגב שים לב שיש מכס רצחני על רמקולים... (לא יודע עד כמה זה השתנה...)
...
·תודה.

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

היי לכולם,
יצא לי במזל חבר הביא לי את זה היום מארהב 5.2 קילו רמקול....

אם מישהו מעוניין בתמונות נוסנוס וחוות דעת.
עדכנו...

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

@eladeb
·נשמח שתפרסם חוו״ד ותמונות

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

ahiel כתב:@eladeb
·נשמח שתפרסם חוו״ד ותמונות
...
·
אחרי כמעט שבוע עם המקס.
אני חייב לומר שמדובר ברמקול איכותי מאוד העמסתי עליו מרוק ועד ראפ לבדוק איפה הוא נחנק האמת שהוא די ורסאטילי והמנעד צלילים שלו מפתיע.
גרם לי לשמוע מהתחלה ועד הסוף את dark side אחרי שנים.
בתור בעלים של גוגל מיני/הרגיל/ומקס
המקס הוא עם המיקרופונים הכי טובים ברמה פסיכית גם שהווליום מאוד גבוהה מהרמקול הוא שומע כמעט בכל מצב.
עדיץי לו גם גרופים כל שהמוזיקה נשמעת מכל הגוגלים בבית.
לכל מי שמחפש וחושב שהוא יכול להחליף או לתפקד בתור מקרן קול לטלוויזיה אז לא...
וכל ביקורות הסאונד המחמיאות שיש לו קחו הכל בפרופורציה זה אמנם רמקול טוב אבל לא באמת יכול להחליף מערכת סטיראו.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

eladeb כתב: לכל מי שמחפש וחושב שהוא יכול להחליף או לתפקד בתור מקרן קול לטלוויזיה אז לא...
וכל ביקורות הסאונד המחמיאות שיש לו קחו הכל בפרופורציה זה אמנם רמקול טוב אבל לא באמת יכול להחליף מערכת סטיראו.
...
·תודה על החוו"ד
אם הסאונד מצויין גם לדעתך אז למה בעצם אתה שולל אותו כתחליף למקרן קול טלווזיה ?

אם שקלתי אותו כרמקול לחדר השינה שיחליף גם את הרמקולים העלובים של הטלווזיה (עלובים אבל סטריאו) אני עושה טעות ? בהנחה שאכפת לי בעיקר ממוזיקה בווליום נמוך לזמן השינה ולרמקול יותר נורמלי לטלווזיה.. אתה חושב שבמצב כזה עדיף מקרן קול עם סאב אלחוטי ?

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

שבלול כתב:
...
...
·תודה על החוו"ד
אם הסאונד מצויין גם לדעתך אז למה בעצם אתה שולל אותו כתחליף למקרן קול טלווזיה ?

אם שקלתי אותו כרמקול לחדר השינה שיחליף גם את הרמקולים העלובים של הטלווזיה (עלובים אבל סטריאו) אני עושה טעות ? בהנחה שאכפת לי בעיקר ממוזיקה בווליום נמוך לזמן השינה ולרמקול יותר נורמלי לטלווזיה.. אתה חושב שבמצב כזה עדיף מקרן קול עם סאב אלחוטי ?
...
·לדעתי הוא פחות מצטיין בווליום נמוך.
ואם אתה מחפש סאונד בר לחדר השינה למה לא לקנות משהו זול.למה להשקיע 450$
https://www.amazon.com/Sound-Bars-50-10 ... 1253505011
לך על הבסט סלרים עד 100$.
הגוגל מקס זה למטרות אחרות לדעתי..כמו apps שתומכים בקאסט ספוטפיי/tidal etc...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

אני לא באמת לפני רכישה, זה סתם משהו שזקוק לשדרוג בהזדמנות .....
כרגע אני עם הסאונד של הטיוי וגוגל הום (רגיל, לא קטן) בחדר השינה, המוזיקה בלילה זה תמיד קאסטינג ועל תמיכה בכרומקאסט אני לא אוותר בכל אופן. וגם וקשה לוותר על הנוחות של העוזרת גוגל בחדר השינה.. למרות שיש לי Eho Dot שאוכל לחבר במקום וייתן את אותו מענה ("מה השעה?" בלי להסתנוור . "תעירי אותי" ו "סנוז")
בשאיפות רציתי פתרון שתומך גם בסטרימניג ישירות מדיזר אבל בלי זה אני יכול לחיות.
ה 450$ מרגיש זול יחסית כשהלב והעיניים צועקים עליך BeoPlay A6 כבר תקופה .. ה Max ענה על הרבה מהרצונות כולל העיצוב שלו ... סאונדבר פחות מדבר אלינו מהבחינה הזו

תודה !

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

אגב למרות הכל עדיין הגוגל המקורי הוא החביב עלי.המידות,העצוב,הסאונד המדוייק שלא מקפיץ אותך אם אתה גבוהה מידי כמו במקס.
המקס הוא מוצר פרימיום אבל השירותים שאתה יכול להשתמש בהם בו עדיין מעטים לדעתי.
אם כי בסופו של יום אתה די מתפשר על איכות הסאונד למשל ספוטיפיי חינמי באיכות בינונית או בכלל כל שידור אליו דרך האוויר מנחית.
אבל שוב זה המשחק בן נוחות לאיכות...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

האמת שבגלל שאני כלכך אוהב אותו והכל כלכך נח (ואפילו איכות הסאונד מרשימה לגודל והמחיר) נשארתי איתו עד עכשיו

אני רק ממש כועס על גוגל כל הפריסת פיצ'רים הגאוגרפים ושהמון מהדברים לא זמינים בארץ עד שפתאום הם זמינים בלי שידעת או מצאת בלוגשהו שעדכן שהפיצ'ר נפתח בארץ (למשל ה broadcast הנהדר שעובד בצורה חלקית לא נפרס בארץ וכל שבוע בדקתי מחדש עד שפתאום עבד לי .. deezer איין לא יכולים להיות ספק מוסיקה לגוגל הום (רק במדינות מסויימות) וכו'

האמת אולי אני צריך פשוט לפתוח איזה שרשור שמעדכן כל פעם שנפתח לארץ פיצ'ר , אבל אני אף פעם לא אדע אם זה נפתח לכל הארץ או רק לי

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

שבלול כתב:האמת שבגלל שאני כלכך אוהב אותו והכל כלכך נח (ואפילו איכות הסאונד מרשימה לגודל והמחיר) נשארתי איתו עד עכשיו

אני רק ממש כועס על גוגל כל הפריסת פיצ'רים הגאוגרפים ושהמון מהדברים לא זמינים בארץ עד שפתאום הם זמינים בלי שידעת או מצאת בלוגשהו שעדכן שהפיצ'ר נפתח בארץ (למשל ה broadcast הנהדר שעובד בצורה חלקית לא נפרס בארץ וכל שבוע בדקתי מחדש עד שפתאום עבד לי .. deezer איין לא יכולים להיות ספק מוסיקה לגוגל הום (רק במדינות מסויימות) וכו'

האמת אולי אני צריך פשוט לפתוח איזה שרשור שמעדכן כל פעם שנפתח לארץ פיצ'ר , אבל אני אף פעם לא אדע אם זה נפתח לכל הארץ או רק לי
...
·
רעיון מעולה! הילדים שלי לא מספיקים להשתמש בהודעות בברודקאסט.
ו lets get spooky בכלל בטופ 5 שלהם.

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

לי יש Mini מארה"ב, סימנתי הצטרפות לגרסאות Preview. עד עכשיו כל העידכונים שהיו הגיעו אליו לפני "הפריסה הגדולה"..

אני עוקב פה על פיצ'רים חדשים https://www.reddit.com/r/googlehome/

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

חייב להקפיץ...
לאחר טסטים שונים ומשונים.
היתה לי גם האופציה לשחק עם האיכויות באפליקציות
Deezer Spotify
האיכות מההום לצערי בינונית - .לפעמים דיסטורטד.
אני לא מחשיב את עצמי אודיופיל אבל אני יודע לזהות פישינג
זה רמקול די בינוני אם הייתי מקדיב לו לפני 20ד לא הייתי הולך על זה.
אני לא יודע האם זה בגלל שהכל זורם דרך האוויר וללא כבלים או שהקומפוננטים ברמקול באיכות בינונית.

עדיין המיקרופונים הכי טובים שנתקלתי בכל הגוגלים למינהים.

בקיצור אצלי זה קיבל 6.5 ולא שווה 450$ ובטח לא אלא דתכוונים להביא אותו עם המיסוי המלא והשילוח שיכול להגיע גם ל 650 700$

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”