התיעצות בקשר לחבילת HOT שלי ולמחירים שאפשר לקבל

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508

שליחה

שלום

אני רוצה להתיעץ בקשר למחיר החבילה שלי והאם אפשר להשיג מחיר טוב יותר.
אני משלם 265 ש"ח.
החבילה כוללת כל הערוצים כולל LIVE ו GOLD ו VOD, טלפון ללא הגבלה,100 מגה תשתית, ממיר פייבר + מיני פייבר + HD רגיל.

האם אפשר להשיג מחיר טוב יותר ? (אני לא צריך קו טלפון בכלל).
מבקש לדעת מכאלו שיש להם חבילות שהם משלמים פחות ולא דברים בסגנון הציעו לי וסרבתי.

תודה

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

לא יודע אם זה בסדר שאני "מקפיץ", אבל חשבתי לשתף. לא יודע לגבי מחירים שאפשר לקבל, אספר מה אני משלם.

טריפל ב190 שח :
1. טלפון קוי ללא הגבלה (לנייחים וניידים, לא כולל חו"ל)
2. אינטרנט 30 מגה (אפשרת לשדרוג ל100 בתוספת של 20 שח - בחרתי לא)
3. כל הערוצים הבסיסיים (עידן, 8, BBC אנטרטיימנט, יורוספורט, ויוה וויוה פלוס, שפות וכד') + מספר ערוצים נוספים שהייתי מגדיר אותם נישה (AMC, אוכל, טיולים, בריאות, נשינל ג'אוגרפיק וויילד והרגיל) + 2 ערוצי פרימיום לבחירה (למשל בומביי, אגו, אגו טוטאל, לייף טיים וכד') + ספורט פרימיום (גולד ולייב) + VOD חינם . לא כולל ארוטיקה, צ'רלטון (1,2,3,4), וערוצי הסרטים (שאת חלקם אני מוצא בVOD).
4. 4 ממירים (3 HD מקליט ו1 HD לא מקליט).
5. התקנה חינם (של הממירים המתקדמים שהחליפו ממירים לא מקליטים). הצעתי לחסוך להם טכנאי ולהתקין בעצמי (קל מאוד ויש מדריך באתר) אבל משום מה "לחצו" עליי להסכים לבואו של טכנאי אז הסכמתי.

החבילה הוצעה רק בשלב הסופי של הניתוק ביום שבו היה אמור הנציג האזורי לאסוף את הציוד. בנוסף, על זה אנחנו מוסיפים עוד 20 שח על ערוץ E! (סה"כ 210 שח).

כמה תובנות שעלו במהלך התהליך :
1. בלי טלפון לא היתה חבילה יותר משתלמת לשימושים שלנו אז לקחנו.
2. חשוב לתעד שיחות. הכי טוב להתקשר דרך מסרונים. לבקש שישלחו את הסכם ההתקשרות במייל, ולבדוק טרם הגעת הטכנאי שכתוב כל מה שסוכם. לשים דגש בשיחות הטלפוניות על רשימת הערוצים הנכללת בחבילה. נאמר לנו שערוץ היסטוריה כלול ורק אחרי התקנה גילינו שהנציג טעה ולא כלול.
3. HOT מודעים לחבילות של סלקום ופרטנר ומתאימים חבילות בסיס למה שנותנים בחברות אחרות שזה פחות או יותר מה שקיבלנו גם בכמות הערוצים הליניארים וגם במחיר (בתוספת ערוצים שאין בחברות האחרות).

xph11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86

שליחה

כשאנחנו היינו בהוט היה לנו:
טלפון ללא הגבלה
אינטרנט ספק ותשתית 200 מגה (הוט + הוטנט)
VOD עם ניקלודיאון וג'וניור פתוח חינם
1 ממיר פייבר בוקס
4 ממירי מיני פייבר
ספורט 5 פרמיום (גולד ולייב)
ספורט 1,2,3,4
כל הערוצים האחרים פתוחים (חוץ מאירוטיקה)
ו50 שקל מתנה להזמנת סרטים ב-VOD כל חודש למשך 4 חודשים

כל זה ב285 שקל (בלי שימור ובלי כלום - ככה שילמתי מרגע ההצטרפות ועד העזיבה)

כיום אני נמצא בהוט רק באינטרנט ובטלפון (65 שקל על ספק ותשתית 200 מגה + 25 שקל על טלפון ביתי = 90 שקל)

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382

שליחה

@GiladY
·
תוכל לפרסם את מס' המבצע או חשבונית(ללא פרטים אישיים כמובן)? אשמח לקבל ממך את זה פה או בפרטי מה שנוח לך.

@xph11
בטוח שכולל ספורט 1,2,3,4?? באופן קבוע או לתקופה מסויימת?
אפשר לקבל מספר מבצע?

תודה

alon99
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

@xph11
·
המבצע של הספק והאינטרנט קיים גם היום???

1OrenBen-Moshe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144

שליחה

xph11 כתב:כשאנחנו היינו בהוט היה לנו:
טלפון ללא הגבלה
אינטרנט ספק ותשתית 200 מגה (הוט + הוטנט)
VOD עם ניקלודיאון וג'וניור פתוח חינם
1 ממיר פייבר בוקס
4 ממירי מיני פייבר
ספורט 5 פרמיום (גולד ולייב)
ספורט 1,2,3,4
כל הערוצים האחרים פתוחים (חוץ מאירוטיקה)
ו50 שקל מתנה להזמנת סרטים ב-VOD כל חודש למשך 4 חודשים

כל זה ב285 שקל (בלי שימור ובלי כלום - ככה שילמתי מרגע ההצטרפות ועד העזיבה)

כיום אני נמצא בהוט רק באינטרנט ובטלפון (65 שקל על ספק ותשתית 200 מגה + 25 שקל על טלפון ביתי = 90 שקל)
...
אתה בטוח? רק הערוצים של הספורט 1 2 3 4 עולים מעל 60 שקל וזה לא ניתן למיקוח (ערוצים פרטיים צ'רלטון)
אני משלם על 200 מגה, 1 ממיר פייבר בוקס, 3 ממירי מיני, טריפל עם כל הערוצים 288 שקל, ומוסיף עוד 60 שקל לערוצי ספורט 1,2,3,4

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

@roey1
· אני מעדיף לא לפרסם חשבונית, אבל בוא אני אגיד לך מה יש בחשבונית וזה יחסוך פרסום שלה. מופיע מס' התכנית שנקראת BASIC 1208 ועל זה תוספות של ערוצים מחוץ למבצע שאת חלקם קיבלנו בגלל שביקשנו שיהיו חלק מהמנוי (ספורט גולד ולייב) ועוד אחד שהוספנו בתשלום (ערוץ 31 E! ) . בנוסף מופיע גם פירוט הממירים וזיכוי בגינם. מאחר ומדובר בחבילת טריפל מופיע גם טלפון קוי (עם כמות השיחות בדקות) ותשתית אינטרנט 30 מגה. בסה"כ זה מסתכם ל210 שח כולל מעמ , במקור 190 אבל הוספנו את ערוץ E! שאינו חלק מהחבילה. שים לב שאם תבקש את החבילה בשימור לא תקבל אותה, אין להם סמכות לתת אותה. אתה צריך להגיע לשלב סופי, איסוף הציוד על ידי נציג אזורי. עברו כמה חודשים, בטח היום זה ממותג תחת שם אחר אבל פירטתי מה החבילה שלי כוללת ולפי דעתי תוכל לקבל חבילה דומה במחיר כזה גם היום. דרך אגב, לא ציינתי שהיתה חבילה נוספת יקרה יותר שיכולתי להוסיף גם את צ'רלטון וגם עוד כמה ערוצי פרימיום שלא כלולים בחבילת הבייסיק (כמו היסטוריה ודיסקברי) אבל בחרנו במחיר הזול ביותר, לנו זה התאים. מצטער, לא זוכר כמה תומחרה כי לא באמת הינו מעוניינים בה, אבל תדע שאפשרי לקבל גם חבילה רחבה בתוספת של כמה עשרות שקלים בלבד, בערך כמו שxph11 כתב. המקרה שלו שונה משלי כי הוא קיבל את המבצע כלקוח חדש בעוד אני הייתי לקוח שמשלם 300 בחודש וכמו שאנחנו יודעים ללקוחות קיימים הם לא מוכנים לרדת במחיר או ככה לפחות היה מקובל עד לפני שסלקום נכנסה לשוק.

ofers79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 810

שליחה

כן זו חבילה דומה מאד למה שגיסתי קיבלה ב 190 ש"ח שכוללת:

חבילת סטנדרט (בסיס)
שירות VOD
חבילת לייפ סטייל
ערוץ ng wild
חבילת בידור ומוסיקה או העשרה ופנאי
ערוצי ספורט 5 פרימיום
חבילת סרטים בתוספת 20 ש"ח בחודש

קו טלפון ללא הגבלה
תשתית אינטרנט 30 מגה (שדרוג ל 100 מגה בתוספת 20 ש"ח)

2 ממירים- אחד מג'יק והשני מיני פייבר.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

יש שרשור ארוך לעניין הזה בפורום הזה.
ויש שם מספרימבצעים ולינקים לתקנונים
שרשור פעיל ועדכני עם הודעות רלבניות מהשבוע
למה צריך עוד אחד

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”